• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Win een haartransplantatie

Haartransplantatie winnen Zantman kliniek heeft een ludieke actie gestart! U kunt bij Zantman kliniek namelijk een haartransplantatie winnen t.w.v. maar liefst €4.600,-. Het gaat hierbij om een FUE-behandeling van maximaal 1.250 grafts. Deze behandeling kunt u voor uzelf gebruiken of weggeven. Voor het einde van dit jaar wordt de winnaar van de haartransplantatie officieel bekend […]

Haartransplantatie winnen

Zantman kliniek heeft een ludieke actie gestart! U kunt bij Zantman kliniek namelijk een haartransplantatie winnen t.w.v. maar liefst €4.600,-. Het gaat hierbij om een FUE-behandeling van maximaal 1.250 grafts.

Deze behandeling kunt u voor uzelf gebruiken of weggeven. Voor het einde van dit jaar wordt de winnaar van de haartransplantatie officieel bekend gemaakt op de website en via Social Media. Deze haartransplantatie wordt verloot onder:

–        Iedereen die een haartransplantatie inplant tussen 1 september 2013 en 31 december 2013.

*Deze actie geldt niet voor mensen die een haartransplantatie ingepland of ondergaan hebben via speciale acties buiten Zantman kliniek om.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Haartransplantatie
Zantman Kliniek
Nieuwsberichten
BIG
Met de oprichting van Zantman Kliniek kwam haartransplantatie in 1976 voor het eerst naar Nederland. In de afgelopen 45 jaar heeft Zantman Kliniek zich gevestigd als specialist in haartransplantatie behandelingen. Via ons kenniscentrum delen we de laatste nieuwsberichten over de kliniek.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij