Welkom!

Hairplus medical care en Zantman Kliniek hebben hebben als klinieken altijd veel samengewerkt. Als gevolg daarvan is Hairplus medical care nu verder gegaan onder de naam Zantman Kliniek.

Face your
confidence

AL 45 jaar een
vertrouwd gezicht

Resultaat door ervaring. Sinds 1976 de kliniek voor bewezen haartransplantatie technieken en behandelingen met persoonlijke aandacht.

Over ons – Zantman Kliniek

Met de oprichting van Zantman Kliniek kwam haartransplantatie in 1976 voor het eerst naar Nederland. In de afgelopen 45 jaar heeft Zantman Kliniek zich gevestigd als specialist in haartransplantatie behandelingen. De aandacht voor detail en zorg voor mensen staan centraal in de manier van werken. Dit is terug te vinden in het advies voor de behandeling, de manier van behandelen en de nazorg.

Het team van Zantman Kliniek bestaat uit betrokken medewerkers die veelal meer dan tientallen jaren in het vakgebied werkzaam zijn. Als specialist is Zantman Kliniek ook ervaren in meer complexe haartransplantatie behandelingen zoals de haarsparende FUE methode, wenkbrauw- en baard haartransplantatie, kroes haartransplantatie en reconstructieve haartransplantaties. De artsen van Zantman Kliniek zijn aangesloten bij de International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS). Internationaal gezien is dit de meest gerespecteerde beroepsvereniging op het gebied van haartransplantatie.

Medisch team

Het medisch team van Zantman Kliniek bestaat uit ervaren haartransplantatie artsen en hair technicians.

Drs. O.W. van Putten – Rademaker, arts MSc

BIG registratienummer 59023398801

Als hoofd behandelend arts is Dr. O.W. van Putten – Rademaker  MSc verantwoordelijk voor de medische staf en de kwaliteit van zorg bij Zantman Kliniek. Zij voert al sinds 1984 haartransplantaties uit. Omgerekend komt dit uit op vele duizenden behandelingen in de afgelopen tientallen jaren. Als arts blijft zij zich altijd verder ontwikkelen en verdiept ze zich in de laatste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie. Haar jarenlange universitaire onderzoeken hebben internationale publicaties opgeleverd. Op basis van deze onderzoeken selecteert zij uit de ontwikkelingen op andere gebieden de bruikbare elementen en past die toe op haartransplantaties in geval van haaruitval.

Maak kennis met onze specialisten

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc
Haartransplantatie arts

BIG 59023398801

Drs. J.H Stokker, MSc
Haartransplantatie arts

BIG 19927193801

Drs. T. Bengrine, MSc
Haartransplantatie arts

BIG 59930109401

Drs. F.Y. van Osnabrugge, MSc
Haartransplantatie arts

BIG 49929106401

Drs. M.A. ten Heggeler, MSc
Haartransplantatie arts

BIG 09929059301

Albert
Haartransplantatie consulent
Cora
Haartransplantatie consulente
Angela
Haartransplantatie assistente
Daisy
Haartransplantatie assistente
Loreain
Haartransplantatie assistente
Heleen
Haartransplantatie assistente
Manouk
Haartransplantatie assistente
Miryea
Haartransplantatie assistente
Jovita
Haartransplantatie assistente
Mitra
Haartransplantatie assistente
Sophie
Haartransplantatie assistente
Jolanda
Frontoffice medewerker
Laura
Frontoffice medewerker
Marian
Administratief medewerker
Jantiene
Kliniek manager

Werken bij Zantman Kliniek

Gecertificeerde hair technicians

De verpleegkundigen en doktersassistenten van Zantman Kliniek worden intern opgeleid tot hair technician. Zantman Kliniek heeft een vast eigen team van hair technicians met jarenlange ervaring ook in de meer specialistische haartransplantatie behandelingen zoals haarsparend en kroes.

International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS)

De artsen van Zantman Kliniek zijn aangesloten bij de International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS). ISHRS is een wereldwijde non-profit medische vereniging en dé toonaangevende autoriteit op het gebied van haartransplantatiebehandelingen. Met meer dan 1.000 leden in 70 landen over de hele wereld, streeft het ISHRS naar het bereiken van excellentie in resultaten door het bevorderen van de hoogste standaarden van medische praktijk, medische ethiek en onderzoek in de haartransplantatie branche.

Plan een gratis en vrijblijvend consultgesprek

deskundig en persoonlijk