Welkom!

Hairplus medical care en Zantman Kliniek hebben hebben als klinieken altijd veel samengewerkt. Als gevolg daarvan is Hairplus medical care nu verder gegaan onder de naam Zantman Kliniek.

Waarom Zantman Kliniek?

Zantman Kliniek is al meer dan 45 jaar de vertrouwde specialist in haartransplantatie. Bij Zantman Kliniek staat aandacht en kwaliteit centraal bij de behandelingen. Er is daardoor geen risico op het uitputten van het donorgebied en de slagingskans van de getransplanteerde grafts is maximaal. De esthetische focus van de behandeling is gericht op een zo natuurlijk mogelijk resultaat. De nieuw geplaatste haren moeten niet van de niet getransplanteerde haren te onderscheiden zijn.

De eerste specialist in Nederland

Toen Zantman Kliniek in 1976 werd opgericht, kwam de haartransplantatie ook voor het eerst naar Nederland. Inmiddels heeft Zantman Kliniek zich gevestigd als dé specialist in Nederland voor haartransplantatie behandelingen. Zantman Kliniek is daardoor ook ervaren in de meer complexere haartransplantatie behandelingen. Denk daarbij aan haarsparende behandelingen en baardhaartransplantaties

Een deskundig en empathisch team

Bij Zantman Kliniek bestaat het team uit behandelaars en deskundigen met vaak tientallen jaren ervaring in het vakgebied. De kwaliteit van zorg en oog voor detail zijn niet alleen terug te zien in de behandeling zelf, maar ook in de adviezen en de voor- en nazorg rond de behandeling.

Persoonlijke aandacht

Een haartransplantatie traject begint met goede voorlichting. Naast de medische terminologie, krijgt u te maken met vakjargon specifiek voor haartransplantatie behandelingen. De hoeveelheid aan termen kunnen verwarrend zijn. Bij Zantman Kliniek besteden we daarom veel tijd en aandacht aan goede voorlichting, onder andere tijdens het consultgesprek. Verder is er veel ruimte voor vragen, zodat u goed geïnformeerd een keuze kunt maken.

Behandelingen met resultaat

Bij Zantman Kliniek behandelen we met een focus op natuurlijk en optimaal resultaat. Tijdens het consultgesprek kijken we naar de mogelijkheden en is er veel aandacht voor het afstemmen van uw wensen en de mogelijkheden van een behandeling. We beoordelen de haarkwaliteit, de haardichtheid en het te transplanteren gebied. Zantman Kliniek werkt uitsluitend met bewezen haartransplantatie methoden. Daarbinnen gebruiken we technieken die voor uw specifieke situatie het beste resultaat zullen geven.

De haartransplantatie specialisten van Zantman Kliniek

De behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door een ervaren en vast team van specialisten. De manier van behandelen is erop gericht om elk haarzakje succesvol te transplanteren. Dit is fundamenteel anders dan de trend om per behandeldag uitsluitend te richten op het oogsten van hoge aantallen tegen bodemtarieven. Bij die focus gaat te veel donormateriaal verloren, is de slagingskans per graft laag en is en er een groot risico op uitputting van het donorgebied.

International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS)

De haartransplantatie artsen van Zantman Kliniek zijn aangesloten bij International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS). Dit is een wereldwijde beroepsvereniging en autoriteit op het gebied van haartransplantatie behandelingen. ISHRS zet samen met de duizend leden in zeventig landen een standaard neer voor excellente zorg. Er wordt onderling kennis gedeeld over de kwaliteit en veiligheid rond haartransplantatie behandelingen. Daarnaast heeft de vereniging een belangrijke rol in het melden en aanpakken van misstanden in de haartransplantatie branche.

De haartransplantatie assistenten van Zantman Kliniek

Doktersassistenten en verpleegkundigen worden bij Zantman Kliniek intern opgeleid tot haartransplantatie assistent. Bij Zantman Kliniek werkt een vast team met jarenlange ervaring. Deze stabiliteit draagt bij aan de hoge behandelkwaliteit.

Transparante haartransplantatiekosten

Bij Zantman Kliniek baseren we de kosten van uw haartransplantatie op basis van het daadwerkelijke aantal geplaatste grafts (groepen haarzakjes). U krijgt op de behandeldag te horen hoeveel grafts er exact getransplanteerd zijn. De kosten zijn vooraf duidelijk en zonder verrassingen achteraf.

PLAN GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN CONSULTGESPREK