• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Hairplus medical care X Zantman Kliniek

Als relatie van van Hairplus medical care heten wij u van harte welkom bij Zantman Kliniek. Sinds 1976 de kliniek voor bewezen haartransplantatie technieken en behandelingen met persoonlijke aandacht.

Hairplus medical care X Zantman Kliniek

Na een tiental jaren van samenwerking hebben Zantman Kliniek en Hairplus medical care de krachten gebundeld en gaan verder onder de naam Zantman Kliniek. Uw vertrouwde contactpersonen van Hairplus medical care staan nog steeds voor u klaar. Voor vragen over haartransplantatie kunt u contact opnemen met ons via 010 – 276 2599 of per e-mail via: info@zantmankliniek.nl. Onze assistente zorgt ervoor dat u in contact wordt gebracht met de juiste contactpersoon.​​​

Het team van Zantman Kliniek bestaat uit betrokken medewerkers die veelal meer dan tientallen jaren in het vakgebied werkzaam zijn. Als specialist is Zantman Kliniek ook ervaren in meer complexe haartransplantatie behandelingen zoals de haarsparende FUE methode en reconstructieve haartransplantaties. De artsen van Zantman Kliniek (en Hairplus medical care) zijn aangesloten bij de International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS). Internationaal gezien is dit de meest gerespecteerde beroepsvereniging op het gebied van haartransplantatie.

Over Hairplus Medical Care

Hairplus medical care B.V. was gevestigd aan de Pesetastraat 76 in Barendrecht. Samengevoegd met Zantman Kliniek gaan de teams verder onder de naam Zantman Kliniek en op de locatie van Zantman Kliniek op Bentincklaan 21-A te Rotterdam. Het team van Hairplus medical care is al volledig geïntegreerd in het team van Zantman Kliniek. Samen zullen we blijven werken aan het ontwikkelen van nieuwe veilige technieken om mannen en vrouwen met haarproblemen te helpen.

Als de twee oudste haartransplantatieklinieken van Nederland hopen we u als Zantman Kliniek te mogen verwelkomen in Rotterdam. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van een eerdere behandeling of over een vervolg controleafspraak, dan helpen we u graag verder.

De haartransplantatie artsen van Zantman Kliniek

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc
Haartransplantatie arts
BIG 59023398801

Drs. J.H Stokker, MSc

Haartransplantatie arts
BIG 19927193801

Drs. T. Bengrine, MSc

Haartransplantatie arts
BIG 59930109401

Drs. F.Y. van Osnabrugge, MSc

Haartransplantatie arts
BIG 49929106401
Drs. M.A. ten Heggeler, MSc
Haartransplantatie arts
BIG 09929059301

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Persoonlijk en deskundig advies op locatie in Rotterdam

Zantman Kliniek is aangesloten bij