Welkom!

Hairplus medical care en Zantman Kliniek hebben hebben als klinieken altijd veel samengewerkt. Als gevolg daarvan is Hairplus medical care nu verder gegaan onder de naam Zantman Kliniek.

Welkom bij Zantman kliniek

Hairplus medical care x Zantman Kliniek

NIEUWE naam,
DEZelfde zorg
en KWALITEIT

Als relatie van van Hairplus medical care heten wij u van harte welkom bij Zantman Kliniek. Sinds 1976 de kliniek voor bewezen haartransplantatie technieken en behandelingen met persoonlijke aandacht. 

Hairplus medical care X Zantman Kliniek

Na een tiental jaren van samenwerking hebben Zantman Kliniek en Hairplus medical care de krachten gebundeld en gaan verder onder de naam Zantman Kliniek. Uw vertrouwde contactpersonen van Hairplus medical care staan nog steeds voor u klaar. Voor vragen over haartransplantatie kunt u contact opnemen met ons via 010 – 276 2599 of per e-mail via: info@zantmankliniek.nl. Onze assistente zorgt ervoor dat u in contact wordt gebracht met de juiste contactpersoon.​​​

Het team van Zantman Kliniek bestaat uit betrokken medewerkers die veelal meer dan tientallen jaren in het vakgebied werkzaam zijn. Als specialist is Zantman Kliniek ook ervaren in meer complexe haartransplantatie behandelingen zoals de haarsparende FUE methode en reconstructieve haartransplantaties. De artsen van Zantman Kliniek (en Hairplus medical care) zijn aangesloten bij de International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS). Internationaal gezien is dit de meest gerespecteerde beroepsvereniging op het gebied van haartransplantatie.

Medisch team

Het medisch team van Zantman Kliniek en Hairplus medical care bestaat uit zeer ervaren haartransplantatie artsen en hair technicians. Dit team wordt aangestuurd door Drs. O.W. van Putten-Rademaker MSc.

Drs. O.W. van Putten – Rademaker, arts MSc

BIG registratienummer 59023398801

Als hoofd behandelend arts is Dr. O.W. van Putten – Rademaker  MSc verantwoordelijk voor de medische staf en de kwaliteit van zorg bij Zantman Kliniek. Zij voert al sinds 1984 haartransplantaties uit. Omgerekend komt dit uit op vele duizenden behandelingen in de afgelopen tientallen jaren. Als arts blijft zij zich altijd verder ontwikkelen en verdiept ze zich in de laatste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie. Haar jarenlange universitaire onderzoeken hebben internationale publicaties opgeleverd. Op basis van deze onderzoeken selecteert zij uit de ontwikkelingen op andere gebieden de bruikbare elementen en past die toe op haartransplantaties in geval van haaruitval.

Uw vertrouwde contactpersonen staan voor u klaar.

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc
Haartransplantatie arts

BIG 59023398801

Albert
Haartransplantatie consulent
Cora
Haartransplantatie consulente
Daisy
Haartransplantatie assistente
Loreain
Haartransplantatie assistente
Heleen
Haartransplantatie assistente
Manouk
Haartransplantatie assistente
Marian
Administratief medewerker

Over Hairplus Medical Care

Hairplus medical care B.V. was gevestigd aan de Pesetastraat 76 in Barendrecht. Samengevoegd met Zantman Kliniek gaan de teams verder onder de naam Zantman Kliniek en op de locatie van Zantman Kliniek op Bentincklaan 21-A te Rotterdam. Het team van Hairplus medical care is al volledig geïntegreerd in het team van Zantman Kliniek. Samen zullen we blijven werken aan het ontwikkelen van nieuwe veilige technieken om mannen en vrouwen met haarproblemen te helpen.

Als de twee oudste haartransplantatieklinieken van Nederland hopen we u als Zantman Kliniek te mogen verwelkomen in Rotterdam. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van een eerdere behandeling of over een vervolg controleafspraak, dan helpen we u graag verder.

Plan een gratis en vrijblijvend consultgesprek

deskundig en persoonlijk