Welkom!

Hairplus medical care en Zantman Kliniek hebben hebben als klinieken altijd veel samengewerkt. Als gevolg daarvan is Hairplus medical care nu verder gegaan onder de naam Zantman Kliniek.

Face your
confidence

AANBIEDING HAARTRANSPLANTATIE

Op deze pagina vindt u meer informatie over de lopende haartransplantatie aanbiedingen bij Zantman Kliniek. De haartransplantatie aanbiedingen zijn afhankelijk van de verwachte behandelduur en de totale hoeveelheid grafts. Alle tarieven zijn all-in; dat betekent geen onverwachte kosten tijdens of na de behandeling.

Seizoensaanbieding

In de tabel op de kosten pagina van Zantman Kliniek vindt u de lopende seizoensaanbieding voor diverse FUE behandelingen. Houdt u rekening met een toeslag per behandeling voor meer specialistische haartransplantaties zoals kroeshaar of haarsparende behandelingen. 

Last Minute aanbieding

Wanneer u flexibel bent met het plannen van een behandeldatum, dan is de haartransplantatie aanbieding bij een Last Minute datum een aantrekkelijke optie. Wilt u gebruik maken van een Last Minute aanbieding en bent u nog niet langs geweest voor een consultgesprek? Plan dan een vrijblijvende consultafspraak in via de consultpagina. Om van de Last Minute aanbieding gebruik te kunnen maken, moet u namelijk eerst een consultafspraak gedaan hebben. Tijdens dit consultgesprek zal door één van onze specialisten beoordeeld worden of en welk type behandeling mogelijk is.

De Last Minute datum die momenteel beschikbaar zijn, kunt u vinden op de kosten pagina van Zantman Kliniek.

Mocht het voor u mogelijk zijn om op één van de Last Minute data uw behandeling te plannen, dan ontvangt u een extra korting van 10% op uw behandeling naast andere lopende acties. De Last Minute data die op dit moment beschikbaar zijn:

PLAN EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT

Tijdens dit gesprek met één van onze specialisten ontvangt u een geheel vrijblijvend advies en uitgebreide voorlichting. 

Het gratis en vrijblijvend consult

Tijdens het consultgesprek wordt u voorgelicht over de verschillende behandeltechnieken. De kwaliteit van uw haren, uw huid en het te behandelen gebied wordt beoordeeld door een ervaren specialist. Op basis daarvan ontvangt u een persoonlijk behandelplan voor uw haaruitval en verdere haaruitval preventie. Het consult geeft u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. Voor het consultgesprek nodigen we u graag uit op onze locatie Rotterdam. Dit is ook de locatie waar alle behandelingen plaatsvinden. De duur van het gesprek is ongeveer een uur. 

Ontvang vandaag een persoonlijke behandelindicatie

Vraag per e-mail een prijs- en behandelindicatie aan. De foto’s van het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum.

U ontvangt dan binnen 1 werkdag nog een prijs- en behandelindicatie per e-mail.

HAARTRANSPLATATIE GARANTIES

Met een haartransplantatie bij Zantman Kliniek bent u zeker van de volgende garanties:

01

Kwaliteit en veiligheid

Bij Zantman Kliniek werken we met een hoge standaard op het gebied van medische kwaliteit en veiligheid. Medische complicaties kunnen daarmee voorkomen worden. Zantman Kliniek is aangesloten bij ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) en staat onder toezicht van de IGJ (Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd).

02

Meer dan 45 jaar ervaring

De behandeling wordt verricht door een team van zeer deskundige artsen en assistentes. Zantman Kliniek is al meer dan 45 jaar specialist in haartransplantatie behandelingen.

03

Levenslange groeigarantie

Zantman Kliniek werkt uitsluitend met bewezen haartransplantatie technieken. Op verplaatste grafts (groepjes haarzakjes) garanderen we een levenslange groeigarantie. Dit betekent dat de getransplanteerde haarzakjes een leven lang haren blijven produceren.

04

100% tevredenheidsgarantie

Een haartransplantatie is een medische ingreep en het resultaat is voor een deel afhankelijk van factoren die buiten de invloed van de behandelaars liggen. Zantman Kliniek biedt een 100% tevredenheidsgarantie op alle behandelingen.

05

Graft garantie

Het aantal te transplanteren grafts kan niet exact vooraf worden bepaald. Het werkelijke aantal kan lager uitvallen, afhankelijk van hoe voorspoedig de behandeling verloopt. Bij Zantman Kliniek zijn de haartransplantatie kosten gebaseerd op het daadwerkelijke aantal getransplanteerde grafts.

06

Oog voor de lange termijn

De hoeveelheid grafts die geschikt zijn om te transplanteren (het donorgebied) is meestal beperkt. Zantman Kliniek gaat zorgvuldig om met het beschikbare donormateriaal. Het donorgebied wordt niet onnodig uitgeput en minimaal 95% van de grafts die uitgehaald wordt, wordt succesvol getransplanteerd.

Wat zijn de kosten van een haartransplantatie? +
De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het benodigde aantal grafts (groepjes haarzakjes). Een kleine behandeling is 500 grafts, een gemiddelde is 1500 grafts en een grote behandeling is 2000+ grafts. In het algemeen geldt dat grote behandelingen in verhouding (prijs per graft) goedkoper dan kleine behandelingen. Een kanttekening daarbij is dat een haartransplantatie met onnodig veel grafts, kan resulteren in onzorgvuldigheid en te weinig donormateriaal voor toekomstige problemen. De haartransplantatie kosten staan overzichtelijk bovenaan deze pagina. Op deze pagina staan ook de beschikbare Last Minute data en zijn de overige lopende aanbiedingen te vinden.
Hoeveel grafts (groepjes haarzakjes) heb ik nodig voor een haartransplantatie? +

Het aantal benodigde grafts voor een haartransplantatie behandeling hangt af van twee factoren. Dat zijn uw persoonlijke wensen en het beschikbare donormateriaal (meestal de achterzijde van uw hoofd).

Een kleine behandeling is 500 tot 1000 grafts. Een gemiddelde behandeling is 1500 grafts. Een grote behandeling is 2000+ grafts.

Ontvang vandaag een persoonlijke behandelindicatie

Vraag per e-mail een prijs- en behandelindicatie aan. De foto’s van het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum.

U ontvangt dan vandaag nog een prijs- en behandelindicatie per e-mail.

plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist