• Meer dan 45 jaar ervaring
 • Deskundig en betrouwbaar
 • Zorgvuldig en persoonlijk
 • Natuurlijke resultaten

Aanbieding haartransplantatie

Op deze pagina vindt u meer informatie over de lopende haartransplantatie aanbiedingen bij Zantman Kliniek. De haartransplantatie aanbiedingen zijn afhankelijk van de verwachte behandelduur en de totale hoeveelheid grafts. Alle tarieven zijn all-in; dat betekent geen onverwachte kosten tijdens of na de behandeling.

Seizoensaanbieding

In de tabel op de kosten pagina van Zantman Kliniek vindt u de lopende seizoensaanbieding voor diverse FUE behandelingen. Houdt u rekening met een toeslag per behandeling voor meer specialistische haartransplantaties zoals kroeshaar of haarsparende behandelingen. 

Last Minute data

Plan uw behandeling op één van de beschikbare Last Minute data en ontvang een aantrekkelijke extra korting van 10%. Deze aanbieding is geldig in combinatie met andere lopende acties.

Het gratis en vrijblijvend consult

Tijdens het consultgesprek wordt u voorgelicht over de verschillende behandeltechnieken. De kwaliteit van uw haren, uw huid en het te behandelen gebied wordt beoordeeld door een ervaren specialist. Op basis daarvan ontvangt u een persoonlijk behandelplan voor uw haaruitval en verdere haaruitval preventie. Het consult geeft u ook alle gelegenheid om vragen te stellen. Voor het consultgesprek nodigen we u graag uit op onze locatie Rotterdam. Dit is ook de locatie waar alle behandelingen plaatsvinden. De duur van het gesprek is ongeveer een uur.

Zantman Kliniek

Zantman Kliniek is opgericht in 1976 en daarmee de eerste haartransplantatie specialist in Nederland. Vele jaren aan kennis en ervaring zijn terug te zien in de kwaliteit van de behandelingen. Bij Zantman Kliniek worden de behandelingen gedaan volgens de nieuwste FUE methode. Met een FUE behandeling bij Zantman Kliniek bent u zeker van de volgende garanties:

 • Meer dan
  45 jaar ervaring
 • 100%
  tevredenheidsgarantie
 • Zorgvuldig en
  persoonlijk
 • Natuurlijke
  resultaten

Veelgestelde vragen

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Persoonlijk en deskundig

Zantman Kliniek is aangesloten bij