SK-BRIGHT-Zantman-ZR-6-2560x1216

CONSULT HAARTRANSPLANTATIE: PLAN EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND GESPREK

Tijdens een consult voor een haartransplantatie kunnen we uw haarkwaliteit, haardichtheid en het te transplanteren gebied nauwkeurig beoordelen. Daarnaast wordt u bij een consult voor een haartransplantatie voorgelicht over het verloop van een behandeling en de voor- en nazorg

hero-icon
www.zantmankliniek.nl /
Consult aanvragen

Intake haartransplantatie: consultagenda

Locatie: Bentincklaan 21a, 3039 KG Rotterdam

Tijden: 09:00 tot 18:00 

Kosten: bij Zantman Kliniek heeft u altijd een vrijblijvend intakegesprek voor een haartransplantatie. Daarnaast is het consult voor een haartransplantatie ook altijd gratis.

Via onderstaand menu kunt u zelf online een afspraak plannen voor een vrijblijvend consult. Komt u er niet uit met het plannen van een geschikte datum en tijd voor het consult voor een haartransplantatie? Onze assistent helpt u graag verder om een consult haartransplantatie in te plannen. U kunt contact met ons opnemen via info@zantmankliniek.nl of 010 – 276 2599

 
 

Wanneer u ver van de kliniek woont, kan het een overweging zijn om eerst een telefonisch consult voor een haartransplantatie te plannen. Dit kan dan later opgevolgd worden door een consult voor een haartransplantatie op locatie.

Wat kunt u verwachten van het consult haartransplantatie?

Tijdens het intake gesprek voor de haartransplantatie wordt er zorgvuldig gekeken naar uw situatie. Er wordt bij het consult voor de haartransplantatie uitgelegd welke mogelijkheden er zijn voor het behandelen van de haaruitval met een haartransplantatie. Daarbij wordt gekeken naar de natuurlijke haargrens, de groeirichting en het haarvolume.

Afhankelijk van het advies dat u krijgt tijdens de intake voor de haartransplantatie, kunt u kiezen voor een eenmalige behandeling of een behandeling in fasen. Voor het eindresultaat maakt dat geen verschil. U kunt uw haartransplantatie dus laten verlopen in het door u gewenste tempo.

Verder is er de optie voor een haarsprarende behandeling, waarbij niet het hele haar gemillimeterd hoeft te worden tijdens een behandeling. Daarover kunnen we u verder informeren tijdens het consult voor een haartransplantatie.

Tot slot ontvangt u tijdens het consult voor een haartransplantatie ook advies voor haaruitval preventie, mocht dat verdere haaruitval kunnen voorkomen. Er zijn geen kosten verbonden aan het consult voor de haartransplantatie en het consult voor de haartransplantatie is geheel vrijblijvend.

Ontvang vandaag een persoonlijke behandelindicatie

Vraag per e-mail een prijs- en behandelindicatie aan. De foto's van het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum.

U ontvangt dan vandaag nog een prijs- en behandelindicatie per e-mail.

Dennis Schouten

“Ik denk dat iedereen onzeker over bepaalde dingen is..

...gelukkig heb ik dit kunnen oplossen. Vaarwel inhammen!”

LEES DENNIS' ERVARING
191121 Zantman Kliniek 1000x666

Dennis Schouten

“Ik denk dat iedereen onzeker over bepaalde dingen is..

Zantman Kliniek haartransplantatie garanties

Met een haartransplantatie bij Zantman Kliniek kiest u voor onderstaande garanties op uw behandeling. De behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd met persoonlijke aandacht en deskundige begeleiding.

person

1. Kwaliteit en veiligheid

Zantman Kliniek werkt met een hoge standaard voor medische kwaliteit en veiligheid. Zantman Kliniek is aangesloten bij ISHRS (the International Society of Hair Restoration Surgery) en staat onder toezicht van de IGJ (Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd).

hands

2. Meer dan 45 jaar ervaring

De behandeling wordt verricht door een team van zeer deskundige artsen en assistentes. Zantman Kliniek is al meer dan 45 jaar specialist in haartransplantatie behandelingen

injection

3. Levenslange groeigarantie

Zantman Kliniek werkt uitsluitend met bewezen haartransplantatie technieken. Op verplaatste grafts (groepjes haarzakjes) garanderen wij een levenslange groeigarantie. Dit betekent dat de getransplanteerde haarzakjes een leven lang haren blijven produceren.

doc2

4. 100% tevredenheidsgarantie

Een haartransplantatie is een medische ingreep en het resultaat is voor een deel afhankelijk van factoren die buiten de invloed van de behandelaars liggen. Zantman Kliniek biedt een 100% tevredenheidsgarantie op alle behandelingen

hair-care

5. Graft garantie

Het aantal te transplanteren grafts kan niet exact vooraf worden bepaald. Het werkelijke aantal kan lager uitvallen, afhankelijk van hoe voorspoedig de behandeling verloopt. Bij Zantman Kliniek betaalt u alleen voor het daadwerkelijke aantal getransplanteerde grafts.

list

6. Oog voor de lange termijn

De hoeveelheid grafts die geschikt zijn om te transplanteren (het donorgebied) is meestal beperkt. Zantman Kliniek gaat zorgvuldig om met het beschikbare donormateriaal. Het donorgebied wordt niet onnodig uitgeput en minimaal 95% van de grafts die uitgehaald worden, worden succesvol getransplanteerd.

GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT MET EEN SPECIALIST

persoonlijk en deskundig
Zantman-kliniek-082
DIRECT CONSULT PLANNEN
Zantman-kliniek-082