SK-BRIGHT-Zantman-ZR-6-2560x1216

Boek een vrijblijvend consult met één van onze specialisten.

Tijdens een consult kunnen we uw haarkwaliteit, haardichtheid en het te transplanteren gebied nauwkeurig beoordelen. Daarnaast wordt u voorgelicht over het verloop van een behandeldag en de voor- en nazorg.

hero-icon
www.zantmankliniek.nl /
Consult aanvragen

Wat kunt u verwachten van het consult gesprek?

Tijdens het eerste consult gesprek wordt er zorgvuldig gekeken naar uw situatie. Er wordt uitgelegd welke mogelijkheden er zijn voor de hoogte van uw haargrens, de groeirichting en het haarvolume.

Afhankelijk van het advies dat u krijgt, kunt u kiezen voor een eenmalige behandeling of een behandeling in fasen. Voor het eindresultaat maakt dat geen verschil en u kunt uw haartransplantatie laten verlopen in het door u gewenste tempo.

Verder is er de optie voor een haarsparende behandeling waardoor een behandeling nog discreter kan worden uitgevoerd.

Tot slot ontvangt u tijdens het consult ook advies voor haaruitval preventie mocht dat verdere haaruitval kunnen voorkomen. Natuurlijk heeft u na het gesprek alle tijd om thuis rustig na te denken voordat u een beslissing neemt.

De kosten van het consult gesprek zijn €40,- en worden op de behandelkosten in mindering gebracht.

Plan hier uw consult afspraak

 

Demy de Zeeuw

"Het maakt mij niet uit wat anderen ervan vinden. Ik vind het er zelf verzorgder uitzien. En als ik me goed voel over mezelf, merk ik dat in alles wat ik doe."

“Ik ben heel lang kaal geweest, maar voel me beter met haar.”

LEES DE ERVARING VAN DEMY
20200403_Zantman_-47

Demy de Zeeuw

"Het maakt mij niet uit wat anderen ervan vinden. Ik vind het er zelf verzorgder uitzien. En als ik me goed voel over mezelf, merk ik dat in alles wat ik doe."

De Zantman Kliniek garanties op een haartransplantatie:

meer dan 45 jaar ervaring
  • De behandeling wordt verricht door een team van zeer ervaren artsen en assistentes. Zantman Kliniek is al meer dan 45 jaar gespecialiseerd in haartransplantatie behandelingen.

  • Een zo goed mogelijk resultaat. Op iedere behandeling geven wij een 100% tevredenheidsgarantie.

  • Uw behandeling zal ook op de lange termijn een goede keuze zijn. We gaan zorgvuldig om met het beschikbare donorgebied en implanteren met een natuurlijk resultaat.

Gratis foto offerte 

Wanneer u graag eerst een persoonlijke indicatie en prijsopgave ontvangt, kunt u gemakkelijk per mail een gratis offerte opvragen. Stuurt u dan een mail naar info@zantmankliniek.nl met daarbij foto’s van het te behandelen gebied en foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd), uw mobiele telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een behandelplan van het medisch team per mail en de te verwachten kosten van uw behandeling. Binnen vijf werkdagen zullen we contact met u opnemen om het advies telefonisch toe te lichten. 

01

review-1

David

"Duidelijk, vriendelijk, buitengewoon informatief en erg betrokken!”

★★★★★

02

review-1

J. Schlingmann

"Zeer vriendelijk te woord gestaan en heldere uitleg van alle facetten. Alle ruimte tot stellen van vragen.”

★★★★★

03

review-1

Imane

"Super goed geadviseerd en geholpen door een verpleegkundige aanwezig op de kliniek. Eerlijk advies en ze heeft aandachtig geluisterd naar al mijn vragen.”

★★★★★

04

review-1

Harm

"Consult was duidelijk, professioneel en toch erg gezellig. Verder was het fijn dat er geen gouden bergen worden beloofd.”

★★★★★

PLAN EEN VRIJBLIJVEND CONSULT GESPREK

met één van onze specialisten
Zantman-kliniek-082
DIRECT CONSULT AANVRAGEN
Zantman-kliniek-082