SK-BRIGHT-Zantman-ZR-6-2560x1216

Boek een vrijblijvend consult met één van onze specialisten.

Tijdens een consult kunnen we uw haarkwaliteit, haardichtheid en het te transplanteren gebied nauwkeurig beoordelen. Daarnaast wordt u voorgelicht over het verloop van een behandeldag en de voor- en nazorg.

hero-icon
www.zantmankliniek.nl /
Consult aanvragen

Wat kunt u verwachten van het consult gesprek?

Tijdens het eerste consult gesprek wordt er zorgvuldig gekeken naar uw situatie. Er wordt uitgelegd welke mogelijkheden er zijn voor de hoogte van uw haargrens, de groeirichting en het haarvolume.

Afhankelijk van het advies dat u krijgt, kunt u kiezen voor een eenmalige behandeling of een behandeling in fasen. Voor het eindresultaat maakt dat geen verschil en u kunt uw haartransplantatie laten verlopen in het door u gewenste tempo.

Verder is er de optie voor een haarsparende behandeling waardoor een behandeling nog discreter kan worden uitgevoerd.

Tot slot ontvangt u tijdens het consult ook advies voor haaruitval preventie mocht dat verdere haaruitval kunnen voorkomen. Er zijn geen kosten verbonden aan het consult gesprek en het gesprek is geheel vrijblijvend.

Plan hier uw consult afspraak

 

Gratis en snel een behandelindicatie 

U kunt gemakkelijk per e-mail een gratis behandelindicatie opvragen. Stuurt u dan een mail naar info@zantmankliniek.nl met daarbij foto’s van het te behandelen gebied en foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd), uw mobiele telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een behandelplan van het medisch team per mail en de te verwachten kosten van uw behandeling. Binnen vijf werkdagen zullen we contact met u opnemen om het advies telefonisch toe te lichten. 

Dennis Schouten

“Ik denk dat iedereen onzeker over bepaalde dingen is..

...gelukkig heb ik dit kunnen oplossen. Vaarwel inhammen!”

LEES DENNIS' ERVARING
191121 Zantman Kliniek 1000x666

Dennis Schouten

“Ik denk dat iedereen onzeker over bepaalde dingen is..

De garanties op een haartransplantatie behandeling

  • Een behandeling die wordt verricht door een team van zeer ervaren artsen en assistentes. Zantman Kliniek is al meer dan 45 jaar specialist in haartransplantatie behandelingen. 

  • Zekerheid van goed resultaat. Op iedere behandeling geven wij een 100% tevredenheidsgarantie.

  • Een advies voor de toekomst. We gaan zorgvuldig om met het beschikbare donorgebied en implanteren met een natuurlijk resultaat.

  • Deskundige nazorg: wij vinden het belangrijk dat u ook na de behandeling altijd bij ons terecht kunt met vragen. Uw behandelend arts blijft ook in de jaren na uw behandeling beschikbaar voor advies en controle afspraken.

  • Een uitstekende haartransplantatie ervaring. Klanten beoordelen ons met een 9,6. Bekijk de ervaringen van anderen hier.

 

01

review-1

David

"Duidelijk, vriendelijk, buitengewoon informatief en erg betrokken!”

★★★★★

02

review-1

J. Schlingmann

"Zeer vriendelijk te woord gestaan en heldere uitleg van alle facetten. Alle ruimte tot stellen van vragen.”

★★★★★

03

review-1

Imane

"Super goed geadviseerd en geholpen door een verpleegkundige aanwezig op de kliniek. Eerlijk advies en ze heeft aandachtig geluisterd naar al mijn vragen.”

★★★★★

04

review-1

Harm

"Consult was duidelijk, professioneel en toch erg gezellig. Verder was het fijn dat er geen gouden bergen worden beloofd.”

★★★★★

PLAN EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT

een persoonlijk gesprek met één van onze haartransplantatie specialisten
Zantman-kliniek-082
DIRECT CONSULT AANVRAGEN
Zantman-kliniek-082