Welkom!

Hairplus medical care en Zantman Kliniek hebben hebben als klinieken altijd veel samengewerkt. Als gevolg daarvan is Hairplus medical care nu verder gegaan onder de naam Zantman Kliniek.

Wenkbrauw haartransplantatie

De FUE wenkbrauw haartransplantatie geeft een blijvend resultaat voor het herstellen of opnieuw aanbrengen van de wenkbrauwen. Voor een wenkbrauw haartransplantatie is de FUE-methode het meest geschikt. Bij deze behandeling worden de haarzakjes met één tot drie haren verwijderd uit het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en vervolgens één voor één geplaatst in het te behandeling gebied.

Oorzaak wenkbrauw haaruitval

Voor het (gedeeltelijk) ontbreken van de wenkbrauwen, zijn verschillende oorzaken. Bijvoorbeeld door tractie-alopecia waarbij er te veel en te lang geëpileerd is. Dit heeft de haarwortel beschadigd die daardoor is gestopt met het produceren van nieuwe haartjes. Dat kan een oorzaak zijn van de haaruitval.

FUE wenkbrauw haartransplantatie behandeling

Bij een FUE wenkbrauw haartransplantatie gaat het om relatief weinig grafts. Het betreft evengoed een dagbehandeling, omdat u wel alle stappen van een FUE behandeling doorloopt. Het benodigde aantal grafts is bij twee volledige wenkbrauwen 500 grafts. De getransplanteerde haren zullen wel getrimd moeten worden na de behandeling. De groeisnelheid van de nieuwe wenkbrauwharen kan wel afnemen na verloop van tijd, maar het zal wel nodig blijven om dit bij te blijven houden. Verder kan het nieuw geplaatste haar gewoon behandeld worden zoals normaal wenkbrauwhaar. Het resultaat van een wenkbrauwtransplantatie is de meest natuurlijke en blijvende behandeling voor het herstellen van wenkbrauwen.

Voor en na een wenkbrauw haartransplantatie

Voordat u een behandeling plant bij Zantman Kliniek is het belangrijk dat uw wensen en verwachtingen goed met onze specialisten zijn afgestemd. Tijdens het vrijblijvende consultgesprek krijgt u goede voorlichting over wat mogelijk is en waar u rekening mee moet houden voor, tijdens en na de behandeling. Het herstel van een FUE wenkbrauw haartransplantatie is relatief snel, vergeleken met andere FUE behandelingen. Dit komt omdat er weinig grafts verplaatst worden. Wilt u meer weten over deze behandeling? Maakt u dan een afspraak voor een consult. Onze medisch specialisten nemen graag de tijd om u voor te lichten over deze behandeling.

‘Geweldig dat deze behandelingen vandaag de dag mogelijk zijn’

Sjors Ultee

Nog vragen over deze behandeling? Vraag het aan een specialist