Welkom!

Hairplus medical care en Zantman Kliniek hebben hebben als klinieken altijd veel samengewerkt. Als gevolg daarvan is Hairplus medical care nu verder gegaan onder de naam Zantman Kliniek.

Baardtransplantatie

Een baardtransplantatie wordt meestal gedaan om een baard op te vullen. Een baardtransplantatie wordt uitgevoerd tot een behandelgrootte van 1250 grafts (groepjes haarzakjes). Dit is een behandeling die resultaten geeft wanneer het gaat om het opvullen van een bestaande baard. Deze behandeling is minder geschikt om een niet bestaande baard (geen baardgroei) te transplanteren. De structuur van hoofdhaar is over het algemeen veel fijner dan baardhaar. Wanneer een volledig getransplanteerde baard langer gedragen wordt, dan wordt dit structuurverschil duidelijk zichtbaar bij de baard implantatie. Als de baard na de baardtransplantatie gemillimeterd blijft, geeft dit wel een mooi resultaat.

Baardhaartransplantatie

De FUE baardhaartransplantatie is een behandeling om de haargroei te stimuleren van de baard. Na de behandeling kunt u de baard laten groeien op de kale plekken. Dit kan variëren van een klein stukje zo groot als een vingerafdruk, tot een hele baard. De baardtransplantatie resultaten zijn blijvend en het getransplanteerde haar kan op dezelfde manier verzorgd worden als oorspronkelijk baardhaar. Zantman Kliniek heeft veel ervaring met deze specialistische FUE behandeling.

FUE baardhaartransplantatie methode

Bij een baardtransplantatie is het met de FUE-methode (Follicular Unit Extraction) mogelijk om de behandeling haarsparend uit te voeren. Haarsparend betekent dat in het gebied waar de haren uitgehaald worden (de achterzijde van het hoofd) alleen een smalle strook gemillimeterd wordt. De rest van het haar kan lang gehouden worden. Bij de FUE baardtransplantatie methode is het plaatsen van grafts complexer dan bij een gewone FUE behandeling. Bij Zantman Kliniek heeft het medisch team veel ervaring in deze specialistische baardtransplantatie behandeling.

Verloop van de baardtransplantatie behandeling

Een baardtransplantatie wordt meestal gedaan volgens de FUE-methode. Een voor een halen de assistentes de grafts uit het donorgebied op de achterzijde van uw hoofd. De grafts worden, na het maken van de incisies, een voor een geplaatst in het te behandelen gebied. Na de baardtransplantatie behandeling zullen de wondjes van de incisies na gemiddeld tien dagen genezen zijn. Het resultaat is acht tot twaalf maanden na de behandeling volledig zichtbaar. De baardtransplantatie resultaten zorgen ervoor dat de getransplanteerde grafts het leven lang nieuwe haartjes blijven produceren.

Aantal grafts voor een behandeling

Het aantal grafts dat nodig is, hangt af van de oppervlakte van het te behandelen gebied en de gewenste transplantatiedichtheid. Het aantal grafts bij een baardtransplantatie kan variëren van 50 tot 1250 grafts. Hierdoor verschillen de baard transplantatie kosten ook per behandeling. Voor een persoonlijke indicatie kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend consult of u kunt foto’s insturen voor een behandelindicatie. Tijdens een consult zal een specialist uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden, de kosten en de behandelprocedure. Met deze informatie kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Ontvang vandaag een persoonlijke behandelindicatie

Vraag per e-mail een prijs- en behandelindicatie aan voor een baardtransplantatie. De foto’s van het te behandelen gebied kunt u daarvoor mailen naar info@zantmankliniek.nl.Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, uw telefoonnummer en uw geboortedatum.

U ontvangt dan binnen 1 werkdag een prijs- en behandelindicatie per e-mail

Nog vragen over deze behandeling? Vraag het aan een specialist