Face your
confidence

Haartransplantatie kosten

Zantman Kliniek is opgericht in 1976 en daarmee de eerste haartransplantatie specialist in Nederland. Vele jaren aan kennis en ervaring zijn terug te zien in de kwaliteit van de behandelingen. Bij haarkliniek Zantman zijn in de afgelopen 45 jaar veel mensen u voorgegaan. Op deze pagina delen we graag de haartransplantatie ervaringen van enkele van deze mensen die bij Zantman Kliniek behandeld zijn.

Wat kost een haartransplantatie?

In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van de haartransplantatie kosten voor de meest voorkomende FUE-behandelingen. U moet rekening houden met een toeslag voor meer specialistische haartransplantaties, zoals kroeshaar of haarsparende behandelingen. De haartransplantatie kosten voor deze behandelingen zijn anders dan de haartransplantatie kosten voor de meest voorkomende behandelingen. De haartransplantatie kosten zijn gebaseerd op het aantal grafts dat geplaatst wordt.

PRIJSLIJST 2023

Aantal Grafts

Prijs per behandeling

Met 300,-seizoens korting

500
€ 3.250
€ 2.950
750
€ 3.750
€ 3.450
1000
€ 4.300
€ 4.000
1250
€ 4.750
€ 4.450
1500
€ 5.100
€ 4.800
1750
€ 5.480
€ 5.180
2000
€ 5.800
€ 5.500
2250
€ 6.015
€ 5.715
2500
€ 6.250
€ 5.950
2750
€ 6.405
€ 6.105
3000
€ 6.500
€ 6.200

Opties voor Last Minute data

Mocht het voor u mogelijk zijn om op een van de Last Minute data uw behandeling te plannen? Dan ontvangt u een extra korting van 10% op de kosten van de haartransplantatie, naast andere lopende acties. De Last Minute data die op dit moment beschikbaar zijn:

Vrijdag 31 maart 2023

Wilt u gebruik maken van een Last Minute behandeldatum en bent u nog niet langs geweest voor een consultgesprek? Plan dan een gratis en vrijblijvende afspraak in via onze consultpagina. Tijdens het consultgesprek zal door een van onze specialisten beoordeeld worden of (en welk type) behandeling mogelijk is. Op onze website vindt u meer informatie over de haartransplantatie prijs. Op basis daarvan kan bepaald worden of u in aanmerking komt voor een Last Minute datum.

PLAN EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT

Tijdens dit gesprek met een van onze specialisten ontvangt u een geheel vrijblijvend advies en een uitgebreide voorlichting.

Het gratis en vrijblijvende consult

Tijdens het consultgesprek worden de verschillende behandeltechnieken met u besproken en het benodigde aantal grafts voor uw situatie. De kwaliteit van uw haren, uw huid en het te behandelen gebied wordt beoordeeld door een ervaren specialist. Op basis daarvan ontvangt u een persoonlijk behandelplan voor uw haaruitval en verdere haaruitval preventie. Daarna heeft u een overzicht van de haartransplantatie kosten waarop u kunt rekenen. Er is ook ruime gelegenheid om de vragen te stellen die u misschien heeft. Voor het consultgesprek nodigen we u graag uit op onze locatie in Rotterdam. Dit is ook de locatie waar alle behandelingen plaatsvinden. De duur van het gesprek is ongeveer een uur.

Persoonlijke behandelindicatie per e-mail

Vraag per e-mail een behandelplan en een indicatie van de haartransplantatie kosten op. U kunt daarvoor foto’s mailen van het te behandelen gebied en het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) naar info@zantmankliniek.nl. Aan de hand van deze foto’s sturen we u de indicatie van het medisch team en de bijbehorende haartransplantatie kosten. Vermeld bij het verzenden van de e-mail ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen 1 werkdag de geadviseerde behandelmethode, het benodigde aantal grafts en de haartransplantatie kosten per e-mail. Als u naar aanleiding van het behandelplan nog vragen heeft over de behandeling of over de haartransplantatie kosten, mag u altijd contact met ons opnemen.

Met een haartransplantatie bij Zantman Kliniek bent u zeker van de volgende garanties:

01

Kwaliteit en veiligheid

Bij Zantman Kliniek werken we met een hoge standaard op het gebied van medische kwaliteit en veiligheid. Medische complicaties kunnen daarmee voorkomen worden. Zantman Kliniek is aangesloten bij ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) en staat onder toezicht van de IGJ (Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd).

02

Meer dan 45 jaar ervaring

De behandeling wordt verricht door een team van zeer deskundige artsen en assistentes. Zantman Kliniek is al meer dan 45 jaar specialist in haartransplantatie behandelingen.

03

Levenslange groeigarantie

Zantman Kliniek werkt uitsluitend met bewezen haartransplantatie technieken. Op verplaatste grafts (groepjes haarzakjes) garanderen we een levenslange groeigarantie. Dit betekent dat de getransplanteerde haarzakjes een leven lang haren blijven produceren.

04

100% tevredenheidsgarantie

Een haartransplantatie is een medische ingreep en het resultaat is voor een deel afhankelijk van factoren die buiten de invloed van de behandelaars liggen. Zantman Kliniek biedt een 100% tevredenheidsgarantie op alle behandelingen.

05

Graft garantie

Het aantal te transplanteren grafts kan niet exact vooraf worden bepaald. Het werkelijke aantal kan lager uitvallen, afhankelijk van hoe voorspoedig de behandeling verloopt. Bij Zantman Kliniek zijn de haartransplantatie kosten gebaseerd op het daadwerkelijke aantal getransplanteerde grafts.

06

Oog voor de lange termijn

Een haartransplantatie is een medische ingreep en het resultaat is voor een deel afhankelijk van factoren die buiten de invloed van de behandelaars liggen. Zantman Kliniek biedt een 100% tevredenheidsgarantie op alle behandelingen.

Vragen over de kosten van uw haartransplantatie?

Heeft u nog vragen over de haartransplantatie kosten of wilt u graag meer weten over de haartransplantatie kosten voor specifieke behandelingen? Neem dan contact met ons, we beantwoorden graag uw vragen. U kunt uw vraag over de haartransplantatie kosten ook stellen via de chatfunctie op onze website.

Veelgestelde vragen over de haartransplantatie kosten

Wat zijn de kosten van een haartransplantatie?

De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het benodigde aantal grafts (groepjes haarzakjes). Een kleine behandeling is 500 grafts, een gemiddelde is 1500 grafts en een grote behandeling is 2000+ grafts. In het algemeen geldt dat grote behandelingen in verhouding (prijs per graft) goedkoper dan kleine behandelingen. Een kanttekening daarbij is dat een haartransplantatie met onnodig veel grafts, kan resulteren in onzorgvuldigheid en te weinig donormateriaal voor toekomstige problemen. De haartransplantatie kosten staan overzichtelijk bovenaan deze pagina. Op deze pagina staan ook de beschikbare Last Minute data en zijn de overige lopende aanbiedingen te vinden.

Hoeveel grafts (groepjes haarzakjes) heb ik nodig voor een haartransplantatie?

Het aantal benodigde grafts voor een haartransplantatie behandeling hangt af van twee factoren. Dat zijn uw persoonlijke wensen en het beschikbare donormateriaal (meestal de achterzijde van uw hoofd).
Een kleine behandeling is 500 tot 1000 grafts. Een gemiddelde behandeling is 1500 grafts. Een grote behandeling is 2000+ grafts.
Ontvang vandaag een persoonlijke behandelindicatie
Vraag per e-mail een prijs- en behandelindicatie aan. De foto’s van het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum.
U ontvangt dan vandaag nog een prijs- en behandelindicatie per e-mail.

Worden haartransplantatie kosten vergoed door verzekeraars?

Er zijn enkele verzekeraars die een haartransplantatie vergoeden, maar dat is meestal tegen een hoge premie. Soms is het een overweging waard in combinatie met andere cosmetische behandelingen.

29 maart 2023
Ik ben heel tevreden hoe het is verlopen. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam. Voor de behandeling heb ik 2x gebeld voor informatie, dit was zeer netjes en ik werd snel geholpen.
, Leiden
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
29 maart 2023
Goede begeleiding, aardige mensen en goede uitleg.
, Spijkenisse
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
28 maart 2023
Zeer vriendelijk en professioneel
, Rotterdam
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
28 maart 2023
Alles was perfect. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik werd ontvangen. De behandeling verliep zeer professioneel. Alles werd goed uitgelegd. Zeer vriendelijk personeel. Ik ben heel tevreden !!
, Oudenaarde
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
28 maart 2023
Uitstekende persoonlijke service. Geven eerlijk aan wat er wel/niet kan en een heel fijn team met lieve mensen. Top !
, Den Haag
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
27 maart 2023
Es war ein angenehmer Aufenthalt. Alle Mitarbeiter waren sehr freundlich und meine Fragen wurden alle beantwortet. Die Op war problemlos and schmerzfrei. Das einzige was unangenehm ist, ist die Betäubung.
, Deutschland
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
27 maart 2023
Zeer prettig ontvangen. Goed voorbereid. Dag van de behandeling als zeer voorspoedig ervaren.
, Amsterdam
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
24 maart 2023
Uitstekende behandeling. Duidelijke uitleg. Gezellige dag.
, Haarlem
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
20 maart 2023
Vakkundig - professioneel - servicegericht - vriendelijk - empatisch
, Rotterdam
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
17 maart 2023
Ik voelde me rustig. Alles werd uitgebreid besproken.
, Den Haag
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
17 maart 2023
Alles is zeer prettig verlopen
, Rotterdam
9
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
17 maart 2023
Ik heb me ook in 2021 al laten behandelen en 't was niet voor niets dat ik teruggekeerd ben voor de "finishing touch". Super goed gelukt !
, Bergschenhoek
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
16 maart 2023
Goed ontvangen, goed georganiseerd, heldere plaatjes, duidelijke antwoorden.
, Amsterdam
9
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
16 maart 2023
Uitstekend.
, Naaldwijk
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
16 maart 2023
De correctheid (aantal grafts) en zeer grondige uitleg door arts en team maakte het snel, pijnloos en heel fijn. Helemaal perfect.
, Vilvoorde (BE)
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
13 maart 2023
Ik vond het erg meevallen. Er wordt uitstekend voor je gezorgd door kundig personeel.
, Groningen
9
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
10 maart 2023
Vriendelijk personeel, professioneel en snel. Ik werd van elke stap duidelijk op de hoogte gebracht wat er ging gebeuren. Top !
, Beringen België
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
10 maart 2023
Vriendelijk, attent en deskundig personeel. Aanrader !
, Amersfoort
9
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
9 maart 2023
Zeer vriendelijk personeel en professionele behandeling met juiste nazorg.
, Den Haag
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
9 maart 2023
Ondanks soms pijnlijke ingreep toch een prima dag gehad. Dank aan het personeel.
, Honselersdijk
8
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
9 maart 2023
Zeer vriendelijke en klantgerichte benadering. De behandeling wordt erg netjes en professioneel uitgevoerd.
, Eibergen
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
9 maart 2023
Blij dat ik bij elke handeling uitleg kreeg wat er gebeurde. Heel tevreden.
, Hellevoetsluis
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
6 maart 2023
Vakbekwaam, realistisch en denken met je mee over je situatie
, Utrecht
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
3 maart 2023
Goed ontvangen, uitleg heel duidelijk. Deskundig personeel, tevreden over het resultaat, precies wat ik voor ogen had.
, Tielt - België
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen

plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist