SK-BRIGHT-Zantman-ZR-6-2560x800
Face your
confidence
hero-icon

Haartransplantatie kosten

Bij Zantman Kliniek zijn we volledig gespecialiseerd in haartransplantatie behandelingen. De haartransplantatie kosten zijn bij Zantman Kliniek gebaseerd op het daadwerkelijk aantal geplaatste grafts (dit zijn groepjes haarzakjes). Alle haartransplantatie kosten zijn all-in: dat betekent geen onverwachte kosten tijdens, of na de behandeling. We vertellen u graag meer over de haartransplantatie kosten bij Zantman Kliniek.

Wat kost een haartransplantatie?

In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van de haartransplantatie kosten voor de meest voorkomende FUE-behandelingen. U moet rekening houden met een toeslag voor meer specialistische haartransplantaties, zoals kroeshaar of haarsparende behandelingen. De haartransplantatie kosten voor deze behandelingen zijn anders dan de haartransplantatie kosten voor de meest voorkomende behandelingen. De haartransplantatie kosten zijn gebaseerd op het aantal grafts dat geplaatst wordt.

list

PRIJSLIJST 2022

Aantal Grafts

Prijs per behandeling

Met 500,-seizoens korting

750
3.500
3.000
1000
4.000
3.500
1250
4.500
4.000
1500
5.300
4.800
MEEST GEKOZEN *
1750
5.400
4.900
2000
6.100
5.600
2250
6.350
5.850
2500
6.750
6.250

Opties voor Last Minute data

Mocht het voor u mogelijk zijn om op een van de Last Minute data uw behandeling te plannen? Dan ontvangt u een extra korting van 10% op de kosten van de haartransplantatie, naast andere lopende acties. De Last Minute data die op dit moment beschikbaar zijn:

donderdag 15 december 2022

Wilt u gebruik maken van een Last Minute behandeldatum en bent u nog niet langs geweest voor een consultgesprek? Plan dan een gratis en vrijblijvende afspraak in via onze consultpagina. Tijdens het consultgesprek zal door een van onze specialisten beoordeeld worden of (en welk type) behandeling mogelijk is. Op onze website vindt u meer informatie over de haartransplantatie prijs. Op basis daarvan kan bepaald worden of u in aanmerking komt voor een Last Minute datum.

 

PLAN EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT

Tijdens dit gesprek met een van onze specialisten ontvangt u een geheel vrijblijvend advies en een uitgebreide voorlichting.

DIRECT CONSULT PLANNEN

Het gratis en vrijblijvende consult

Tijdens het consultgesprek ontvangt u informatie over de verschillende behandeltechnieken en het benodigde aantal grafts voor uw situatie. De kwaliteit van uw haren, uw huid en het te behandelen gebied wordt beoordeeld door een ervaren specialist. Op basis daarvan ontvangt u een persoonlijk behandelplan voor uw haaruitval en verdere haaruitval preventie. Daarbij ontvangt u een overzicht van de haartransplantatie kosten waarop u kunt rekenen. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen over de haar implantaten kosten. Het consult geeft u ook alle gelegenheid om andere vragen te stellen. Voor het consultgesprek nodigen we u graag uit op onze locatie in Rotterdam. Dit is ook de locatie waar alle behandelingen plaatsvinden. De duur van het gesprek is ongeveer een uur.

Ontvang vandaag een persoonlijke behandelindicatie

Vraag per e-mail een behandelplan en een indicatie voor de haartransplantatie kosten aan. De foto’s van het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Aan de hand van deze foto’s kunnen we namelijk een indicatie geven van de haartransplantatie kosten. Vermeld bij het verzenden van de e-mail ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum.

U ontvangt dan binnen 1 werkdag nog een overzicht van het behandelplan en de haartransplantatie kosten per e-mail. Als u naar aanleiding van het behandelplan nog vragen heeft over de behandeling of over de haartransplantatie kosten, mag u altijd contact met ons opnemen.

Met een haartransplantatie bij Zantman Kliniek bent u zeker van de volgende garanties:

01

person

Kwaliteit en veiligheid

Bij Zantman Kliniek werken we met een hoge standaard op het gebied van medische kwaliteit en veiligheid. Medische complicaties kunnen daarmee voorkomen worden. Zantman Kliniek is aangesloten bij ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) en staat onder toezicht van de IGJ (Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd).

02

hands

Meer dan 45 jaar ervaring

De behandeling wordt verricht door een team van zeer deskundige artsen en assistentes. Zantman Kliniek is al meer dan 45 jaar specialist in haartransplantatie behandelingen.

03

Groeigarantie

Levenslange groeigarantie

Zantman Kliniek werkt uitsluitend met bewezen haartransplantatie technieken. Op verplaatste grafts (groepjes haarzakjes) garanderen we een levenslange groeigarantie. Dit betekent dat de getransplanteerde haarzakjes een leven lang haren blijven produceren.

04

Tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie

Een haartransplantatie is een medische ingreep en het resultaat is voor een deel afhankelijk van factoren die buiten de invloed van de behandelaars liggen. Zantman Kliniek biedt een 100% tevredenheidsgarantie op alle behandelingen.

05

Graft garantie

Graft garantie

Het aantal te transplanteren grafts kan niet exact vooraf worden bepaald. Het werkelijke aantal kan lager uitvallen, afhankelijk van hoe voorspoedig de behandeling verloopt. Bij Zantman Kliniek zijn de haartransplantatie kosten gebaseerd op het daadwerkelijke aantal getransplanteerde grafts.

06

list

Oog voor de lange termijn

De hoeveelheid grafts die geschikt zijn om te transplanteren (het donorgebied) is meestal beperkt. Zantman Kliniek gaat zorgvuldig om met het beschikbare donormateriaal. Het donorgebied wordt niet onnodig uitgeput. Minimaal 95% van de grafts die uitgehaald worden, worden succesvol getransplanteerd.

Vragen over kosten haartransplantatie Nederland?

Heeft u nog vragen over de haartransplantatie kosten of wilt u graag meer weten over de haartransplantatie kosten voor specifieke behandelingen? Neem dan contact met ons, we beantwoorden graag uw vragen. U kunt uw vraag over de haartransplantatie kosten ook stellen via de chatfunctie op onze website.

Veelgestelde vragen over haartransplantatie kosten

Wat zijn de kosten van een haartransplantatie?

De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het benodigde aantal grafts (groepjes haarzakjes). Een kleine behandeling is 500 grafts, een gemiddelde is 1500 grafts en een grote behandeling is 2000+ grafts. In het algemeen geldt dat grote behandelingen in verhouding (prijs per graft) goedkoper dan kleine behandelingen. Een kanttekening daarbij is dat een haartransplantatie met onnodig veel grafts, kan resulteren in onzorgvuldigheid en te weinig donormateriaal voor toekomstige problemen. De haartransplantatie kosten staan overzichtelijk bovenaan deze pagina. Op deze pagina staan ook de beschikbare Last Minute data en zijn de overige lopende aanbiedingen te vinden.

Hoeveel grafts (groepjes haarzakjes) heb ik nodig voor een haartransplantatie?

Het aantal benodigde grafts voor een haartransplantatie behandeling hangt af van twee factoren. Dat zijn uw persoonlijke wensen en het beschikbare donormateriaal (meestal de achterzijde van uw hoofd).

Een kleine behandeling is 500 tot 1000 grafts. Een gemiddelde behandeling is 1500 grafts. Een grote behandeling is 2000+ grafts.

Ontvang vandaag een persoonlijke behandelindicatie

Vraag per e-mail een prijs- en behandelindicatie aan. De foto's van het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum.

U ontvangt dan vandaag nog een prijs- en behandelindicatie per e-mail.

Welke haartransplantatie kosten kan ik verwachten voor mijn situatie?

De haartransplantatie kosten hangen af van het benodigde aantal grafts. Het benodigde aantal grafts is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en het beschikbare donormateriaal (meestal de achterzijde van uw hoofd). 

Over het algemeen is te zeggen dat een kleine behandeling 500 tot 1000 grafts is. Een gemiddelde behandeling is 1500 grafts. En een grote behandeling is 2000+ grafts.

Voor uw persoonlijke situatie, kunt u een prijsopgave aanvragen per e-mail. U ontvangt dan binnen 1 werkdag een persoonlijke behandelindicatie. U kunt daarvoor foto’s e-mailen van het te behandelen gebied naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum.

Worden haartransplantatie kosten vergoed door verzekeraars?

Er zijn enkele verzekeraars die een haartransplantatie vergoeden, maar dat is meestal tegen een hoge premie. Soms is het een overweging waard in combinatie met andere cosmetische behandelingen.

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

DIRECT CONSULT AANVRAGEN