Welkom!

Hairplus medical care en Zantman Kliniek hebben hebben als klinieken altijd veel samengewerkt. Als gevolg daarvan is Hairplus medical care nu verder gegaan onder de naam Zantman Kliniek.

KOSTEN HAARTRANSPLANTATIE: Prijslijst en behandelindicatie

Op deze pagina vindt u een overzicht van de kosten van een behandeling, actuele aanbiedingen en hoe u een persoonlijke kostenindicatie kunt ontvangen.

Haartransplantatie kosten

Bij Zantman Kliniek worden de behandelingen uitgevoerd volgens de FUE methode. Op deze pagina vindt u alle informatie over de prijs van deze behandeling en welke variaties er mogelijk zijn.

Let op kosten vergelijking behandeling

In onderstaande tabel vindt u een overzicht van de haartransplantatie kosten voor haartransplantatie behandelingen op basis van het aantal grafts. Grafts zijn groepjes haarzakjes. Let op: de adviezen over het aantal grafts kunnen tussen klinieken onderling zeer uiteenlopend zijn. Over het algemeen liggen de geadviseerde aantallen bij Zantman Kliniek lager dan gemiddeld. Dat heeft te maken met de manier van tellen van het aantal grafts en de slagingskans van iedere getransplanteerde graft. Om die reden is het beter om een vergelijking te maken op basis van het te behandelen gebied en de totale behandelprijs. Verder geldt op onderstaande tarieven een toeslag voor meer specialistische haartransplantaties, zoals kroeshaar en haarsparende behandelingen.

Behandelgebied en aantal grafts

Op basis van het behandelgebied kunt u als indicatie rekening houden met het volgende aantal grafts.

Een behandeling van kleine inhammen: 500 – 750 grafts. Voorbeeld behandeling: lees de ervaring van Dennis Schouten.

Een behandeling van grote inhammen: 1250 – 1500 grafts. Voorbeeld behandeling: lees de ervaring van Hein Otterspeer.

Een behandeling van de voorlijn: 1250 – 1500 grafts. Voorbeeld behandeling: lees de ervaring van Jurriën Hendrikx.

Een behandeling van de kruin: 1750 – 2000 grafts. Voorbeeld behandeling: lees de ervaring van Stijn van Dongen.

Een behandeling van de voorlijn en kruin: 2500+ grafts. Voorbeeld behandeling: lees de ervaring van Alain Caron.

Voor een persoonlijke indicatie op basis van uw situatie, kunt u het beste foto’s insturen. Lees hier de instructies.

De overige punten die op deze pagina besproken worden zijn:

Haartransplantatie kosten overzicht

Lopende haartransplantatie aanbiedingen

Gratis consultgesprek met specialist

Garanties Zantman Kliniek

PRIJSLIJST 2024

Aantal Grafts

Prijs per behandeling

Met 300,-seizoens korting

500
€ 3.250
€ 2.950
750
€ 3.750
€ 3.450
1000
€ 4.300
€ 4.000
1250
€ 4.750
€ 4.450
1500
€ 5.100
€ 4.800
1750
€ 5.480
€ 5.180
2000
€ 5.800
€ 5.500
2250
€ 6.015
€ 5.715
2500
€ 6.250
€ 5.950
2750
€ 6.405
€ 6.105
3000
€ 6.500
€ 6.200

Last Minute data

Plan uw behandeling op één van de beschikbare Last Minute data en ontvang een aantrekkelijke extra korting van 10%. Deze aanbieding is geldig in combinatie met andere lopende acties.

Actuele beschikbaarheid Last Minute data

Om nu of later gebruik te kunnen maken van een Last Minute datum is een (telefonische) consultafspraak verplicht. Tijdens het consultgesprek zal beoordeeld worden of (en welke type) behandeling mogelijk is. Daarnaast ontvangt u informatie over de voor- en nazorg. Dit zijn de beschikbare Last Minute data van dit moment:

Er zijn op dit moment geen Last Minute data beschikbaar.

PLAN EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT

Tijdens dit gesprek met een van onze specialisten ontvangt u een geheel vrijblijvend advies en een uitgebreide voorlichting.

Het gratis en vrijblijvende consult

Tijdens het consultgesprek worden de verschillende behandeltechnieken met u besproken en het benodigde aantal grafts voor uw situatie. De kwaliteit van uw haren, uw huid en het te behandelen gebied wordt beoordeeld door een ervaren specialist. Op basis daarvan ontvangt u een persoonlijk behandelplan voor uw haaruitval en verdere haaruitval preventie. Daarna heeft u een overzicht van de haartransplantatie kosten waarop u kunt rekenen. Er is ook ruime gelegenheid om de vragen te stellen die u misschien heeft. Voor het consultgesprek nodigen we u graag uit op onze locatie in Rotterdam. Dit is ook de locatie waar alle behandelingen plaatsvinden. De duur van het gesprek is ongeveer een uur.

Persoonlijke behandelindicatie per e-mail

Vraag per e-mail een behandelplan en een indicatie van de haartransplantatie kosten op. U kunt daarvoor foto’s mailen van het te behandelen gebied en het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) naar info@zantmankliniek.nl. Aan de hand van deze foto’s sturen we u de indicatie van het medisch team en de bijbehorende haartransplantatie kosten. Vermeld bij het verzenden van de e-mail ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen 1 werkdag de geadviseerde behandelmethode, het benodigde aantal grafts en de haartransplantatie kosten per e-mail. Als u naar aanleiding van het behandelplan nog vragen heeft over de behandeling of over de haartransplantatie kosten, mag u altijd contact met ons opnemen.

Meer lezen over factoren die de prijs van een haartransplantatie beïnvloeden? Raadpleeg dan de volgende blogs:

Wat mag een haartransplantatie kosten?

Goedkope haartransplantatie

Micro haar pigmentatie prijzen

plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Garanties Zantman Kliniek

Zantman Kliniek is opgericht in 1976 en daarmee de eerste haartransplantatie specialist in Nederland. Vele jaren aan kennis en ervaring zijn terug te zien in de kwaliteit van de behandelingen. Bij Zantman Kliniek worden de behandelingen gedaan volgens de nieuwste FUE methode. Met een FUE behandeling bij Zantman Kliniek bent u zeker van de volgende garanties:

01

Kwaliteit en veiligheid

Bij Zantman Kliniek werken we met een hoge standaard op het gebied van medische kwaliteit en veiligheid. Medische complicaties kunnen daarmee voorkomen worden. Zantman Kliniek is aangesloten bij ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) en staat onder toezicht van de IGJ (Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd).

02

Meer dan 45 jaar ervaring

De behandeling wordt verricht door een team van zeer deskundige artsen en assistentes. Zantman Kliniek is al meer dan 45 jaar specialist in haartransplantatie behandelingen.

03

Levenslange groeigarantie

Zantman Kliniek werkt uitsluitend met bewezen haartransplantatie technieken. Op verplaatste grafts (groepjes haarzakjes) garanderen we een levenslange groeigarantie. Dit betekent dat de getransplanteerde haarzakjes een leven lang haren blijven produceren.

04

100% tevredenheidsgarantie

Een haartransplantatie is een medische ingreep en het resultaat is voor een deel afhankelijk van factoren die buiten de invloed van de behandelaars liggen. Zantman Kliniek biedt een 100% tevredenheidsgarantie op alle behandelingen.

05

Graft garantie

Het aantal te transplanteren grafts kan niet exact vooraf worden bepaald. Het werkelijke aantal kan lager uitvallen, afhankelijk van hoe voorspoedig de behandeling verloopt. Bij Zantman Kliniek zijn de haartransplantatie kosten gebaseerd op het daadwerkelijke aantal getransplanteerde grafts.

06

Oog voor de lange termijn

Een haartransplantatie is een medische ingreep en het resultaat is voor een deel afhankelijk van factoren die buiten de invloed van de behandelaars liggen. Zantman Kliniek biedt een 100% tevredenheidsgarantie op alle behandelingen.

Vragen over de kosten van uw haartransplantatie?

Heeft u nog vragen over de haartransplantatie kosten of wilt u graag meer weten over de haartransplantatie kosten voor specifieke behandelingen? Neem dan contact met ons, we beantwoorden graag uw vragen. U kunt uw vraag over de haartransplantatie kosten ook stellen via de chatfunctie op onze website. Of raadpleeg onderstaande blogs gerelateerd aan de haartransplantatie prijzen:

Kan ik zelf de kosten berekenen?

Een haartransplantatie in het buitenland: de voor- en nadelen.

Veelgestelde vragen over de haartransplantatie kosten

Wat zijn de kosten van een haartransplantatie?

De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het benodigde aantal grafts (groepjes haarzakjes). Een kleine behandeling is 500 grafts, een gemiddelde is 1500 grafts en een grote behandeling is 2000+ grafts. In het algemeen geldt dat grote behandelingen in verhouding (prijs per graft) goedkoper dan kleine behandelingen. Een kanttekening daarbij is dat een haartransplantatie met onnodig veel grafts, kan resulteren in onzorgvuldigheid en te weinig donormateriaal voor toekomstige problemen. De haartransplantatie kosten staan overzichtelijk bovenaan deze pagina. Op deze pagina staan ook de beschikbare Last Minute data en zijn de overige lopende aanbiedingen te vinden.

Hoeveel grafts (groepjes haarzakjes) heb ik nodig voor een haartransplantatie?

Het aantal benodigde grafts voor een haartransplantatie behandeling hangt af van twee factoren. Dat zijn uw persoonlijke wensen en het beschikbare donormateriaal (meestal de achterzijde van uw hoofd).
Een kleine behandeling is 500 tot 1000 grafts. Een gemiddelde behandeling is 1500 grafts. Een grote behandeling is 2000+ grafts.
Ontvang vandaag een persoonlijke behandelindicatie
Vraag per e-mail een prijs- en behandelindicatie aan. De foto’s van het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum.
U ontvangt dan vandaag nog een prijs- en behandelindicatie per e-mail.

Worden haartransplantatie kosten vergoed door verzekeraars?

Er zijn enkele verzekeraars die een haartransplantatie vergoeden, maar dat is meestal tegen een hoge premie. Soms is het een overweging waard in combinatie met andere cosmetische behandelingen.

Consultagenda