SK-BRIGHT-Zantman-ZR-6-2560x800
Face your
confidence
hero-icon

KOSTEN HAARTRANSPLANTATIE

 

Zantman Kliniek is volledig gespecialiseerd in haartransplantatie. De kosten zijn afhankelijk van de verwachte behandelduur en de totale hoeveelheid grafts. Alle tarieven zijn all-in; dat betekent geen onverwachte kosten tijdens of na de behandeling.

Prijzen met Graft Garantie
Bij Zantman Kliniek zijn de prijzen opgesteld per graft. Een graft bevat gemiddeld 2 tot 3 haren. Bij Zantman Kliniek betaalt u alleen voor de daadwerkelijk getransplanteerde grafts.

In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van de verschillende typen behandelingen. Houdt u rekening met een toeslag per behandeling voor meer specialistische haartransplantaties zoals kroeshaar of haarsparende behandelingen. Voor FUE variaties zoals micro FUE kunt u bij Zantman Kliniek uitgaan van onderstaande prijzen per aantal grafts.

list

PRIJSLIJST 2021

Aantal Grafts

Prijs per behandeling

Met 500,-seizoens korting

500
2.600
2.100
750
3.500
3.000
1000
4.000
3.500
1250
4.500
4.000
1500
5.300
4.800
MEEST GEKOZEN *
1750
5.400
4.900
2000
6.100
5.600
2250
6.350
5.850
2500
6.750
6.250
2750
7.375
6.835
3000
7.400
6.900

PLAN EEN VRIJBLIJVEND CONSULT GESPREK

Tijdens dit gesprek met één van onze specialisten ontvangt u een geheel vrijblijvend advies en uitgebreide voorlichting. 

CONSULT PLANNEN

FOTO OFFERTE HAARTRANSPLANTATIE KOSTEN

Wanneer u graag een persoonlijke prijsindicatie ontvangt, kunt u gemakkelijk per mail een offerte opvragen. Stuurt u dan een mail naar info@zantmankliniek.nl met daarbij foto’s van het te behandelen gebied en foto’s van het donorgebied, uw mobiel telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een behandelplan van het medisch team per mail en de te verwachten kosten van uw behandeling. Binnen vijf werkdagen zullen we contact met u opnemen om het advies telefonisch toe te lichten. 

LAST MINUTE AANBIEDING

Mocht het voor u mogelijk zijn om op één van de last minute data uw behandeling te plannen, dan ontvangt u een extra korting van 5% op uw behandeling naast eventueel andere lopende acties. De data die beschikbaar zijn voor deze aanbieding zijn:

 

Er zijn op dit moment geen Last Minute data beschikbaar

 

Wilt u gebruik maken van een last minute datum en bent u nog niet langs geweest voor een consult gesprek? Plan dan een gratis en vrijblijvend gesprek in via de consult pagina om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken. U kunt wel alvast laten weten dat u interesse heeft in een behandeling één van deze data. Dat kan telefonisch op nummer 010-2762599 of per mail via info@zantmankliniek.nl.

HAARTRANSPLATATIE GARANTIES

Met een haartransplantatie bij Zantman Kliniek bent u zeker van de volgende garanties:

 

Groeigarantie

Zantman Kliniek werkt uitsluitend met bewezen haartransplantatie technieken. Op verplaatste grafts garanderen wij een 100% levenslange groeigarantie. Dat betekent dat de nieuwe haarzakjes een leven lang haren blijven produceren.

 

Tevredenheidsgarantie

Als focuskliniek voor haartransplantatie biedt Zantman Kliniek een 100% tevredenheidsgarantie op alle behandelingen. Mocht de behandeling niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u van deze service gebruik maken.

 

Graft garantie

Bij Zantman Kliniek betaalt u alleen voor de grafts die daadwerkelijk geplaatst zijn. U ontvangt een offerte voor een aantal grafts. Mocht dit aantal tijdens de behandeling niet gerealiseerd kunnen worden, dan wordt dit verrekend in de prijs. U betaalt daardoor alleen voor resultaat.

 

VRIJBLIJVEND CONSULT GESPREK

Tijdens het consult gesprek wordt u voorgelicht over de verschillende behandeltechnieken. De kwaliteit van uw haren, uw huid en het te behandelen gebied wordt beoordeeld door een ervaren specialist. Op basis daarvan ontvangt u een persoonlijk behandelplan voor uw haaruitval en verdere haaruitval preventie. Uiteraard wordt u in dit gesprek ook verteld wat de haartransplantatie kosten zullen zijn.

 

Praktische zaken

Het consult gesprek is altijd vrijblijvend. Tijdens het gesprek heeft u ook de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Voor het consult gesprek nodigen we u graag uit op onze locatie Rotterdam. Dit is ook de locatie waar alle behandelingen plaatsvinden. De duur van het gesprek is ongeveer een uur. 

Veel gestelde vragen

Wat kost een haartransplantatie?

Een haartransplantatie kost ongeveer tussen de €2000,- en €7000,- De uiteindelijke prijzen hangen o.a. af van het aantal grafts dat geplaatst zullen worden.

Verschil tussen klinieken

De verschillen in haartransplantatie kosten kunnen zeer wisselend zijn tussen verschillende haarklinieken. Over het algemeen zijn specialistische klinieken zoals Zantman Kliniek betaalbaarder, omdat deze klinieken ook voor wat betreft de kosten volledig ingericht zijn op haartransplantatie behandelingen.

Ervaring van personeel

Daarnaast speelt ervaring van het medisch team en de grootte van het medisch team een rol in de haartransplantatie kosten. Goed personeel dat hygiënisch, netjes en betrouwbaar werkt in een medische omgeving zijn geen zaken om op te besparen. 

Persoonlijke wensen

Daarnaast zijn uw persoonlijke wensen bepalend voor de kosten van een haartransplantatie. Bij Zantman Kliniek vinden we het belangrijk dat u een duidelijk beeld heeft van de te verwachten haartransplantatie kosten.

Alle prijzen op deze pagina zijn all-in, zonder extra onverwachte kosten achteraf. Alle service afspraken, zoals consult gesprekken vooraf en controle afspraken na de behandeling, zijn kosteloos.

Wat bepaalt de prijs van de haartransplantatie?

Het bepalen van de haarimplantatie prijs is voor een deel gebaseerd op de gewenste haardichtheid. Bij een behandeling kunnen er gemiddeld 30 implantaten per vierkante centimeter geplaatst worden.

Een vuistregel is dat bij een eerste behandeling een haardichtheid van 35 procent van het donorgebied gehaald kan worden. Bij een tweede behandeling zal de haardichtheid van het behandelde gebied ongeveer 70 procent van het donorgebied zijn.

Bij een te groot haaruitval probleem of een slechte kwaliteit van de te transplanteren haren kan het zijn dat met één behandeling de haardichtheid van 35 procent niet gehaald kan worden. In dat geval kan met een vervolgbehandeling alsnog het gewenste resultaat behaald worden. De kwaliteit van het donorgebied zegt veel over het te verwachten resultaat van een behandeling.

Om die reden zal tijdens het consult gesprek niet alleen uw haaruitvalsgebied, maar ook uw donorgebied nauwkeurig bekeken worden.

Zijn de kosten van de haartransplantatie aftrekbaar als ziektekosten voor de inkomstenbelasting?

De belastingdienst geeft aan dat een haartransplantatie behandeling niet in aanmerking komt om af te trekken bij de aangifte van de inkomstenbelasting als specifieke zorgkosten.

Behalve als het een haartransplantatie behandeling betreft met een medische noodzaak, dan kan u hier wel voor in aanmerking komen. Voorbeelden hiervan zijn haaruitval als gevolg van een ziekte of van behandelingen of medicijngebruik om een ziekte te bestrijden. In dit geval kunnen de haartransplantatie kosten wél in aftrek worden genomen als specifieke zorgkosten. Overleg altijd met uw fiscaal adviseur voor de mogelijkheden om de haartransplantatie kosten af te trekken van de inkomstenbelasting.

Worden de kosten van de haartransplantatie vergoed door de ziektekostenverzekering?

De meeste haartransplantatie behandelingen komen niet in aanmerking voor een vergoeding door een zorgverzekeraar.

Als de haartransplantatie behandeling door de arts gezien wordt als noodzakelijk zijn er verzekeraar die deze kosten (deels) voor je betalen. Daarbij kunt u denken aan een een reconstructieve haartransplantatie om haaruitval door ziekte of een ongeluk te herstellen. Een andere reden kan ernstig psychisch lijden zijn. In deze gevallen zal de verzekeraar u altijd vragen om bewijsstukken waaruit blijkt dat u hiervoor in aanmerking komt.

Wilt u meer weten over wat er voor u mogelijk is? Neemt u dan contact op met uw ziektekostenverzekeraar over de polisvoorwaarden.

Kan ik de haartransplantatie in termijnen betalen?

Ja dat kan. Wanneer u de haartransplantatie kosten wil spreiden, dan is het mogelijk om een deel van de behandelkosten vooraf, een deel op de behandeldag en een deel achteraf te betalen. Voor betalingen in termijnen werkt Zantman Kliniek niet met externe partijen samen.

Wanneer u gebruik wenst te maken van een termijnbetaling voor een deel van de haartransplantatie kosten, dan kunt u dit bespreken tijdens het consult gesprek.

Heeft mijn leeftijd invloed op de kosten van de haartransplantatie?

Ja, uw leeftijd kan zeker van invloed zijn op de totale prijs van de behandeling. In het adviseren van het aantal grafts, en dus de kosten van de haartransplanatie, houden we bij Zantman Kliniek altijd rekening met uw leeftijd.

Wanneer u 50 bent, zullen we u een haarlijn van een 20-jarige afraden. Aan de andere kant zullen we bij een 20-jarige voorzichtiger zijn met het adviseren van een behandeling. Op die leeftijd is het zo dat het haaruitval in de meeste gevallen nog niet voldoende gestabiliseerd is. Het is dan risicovol om te snel te behandelen.

De behandelgrootte en dus de haartransplantatie kosten zullen daardoor voor een deel afhangen van de leeftijd van de cliënt.

Nog vragen over onze tarieven? Vraag het aan een specialist.

DIRECT CONSULT AANVRAGEN