• Meer dan 45 jaar ervaring
 • Deskundig en betrouwbaar
 • Zorgvuldig en persoonlijk
 • Natuurlijke resultaten

Kosten haartransplantatie

Bij Zantman Kliniek worden de behandelingen uitgevoerd volgens de FUE methode. Op deze pagina vindt u alle informatie over de prijs van deze behandeling en welke variaties er mogelijk zijn.

Let op kosten vergelijking behandeling

Op deze pagina vindt u een overzicht van de haartransplantatie kosten voor haartransplantatie behandelingen op basis van het aantal grafts. Grafts zijn groepjes haarzakjes. Let op: de adviezen over het aantal grafts kunnen tussen klinieken onderling zeer uiteenlopend zijn. Over het algemeen liggen de geadviseerde aantallen bij Zantman Kliniek lager dan gemiddeld. Dat heeft te maken met de manier van tellen van het aantal grafts en de slagingskans van iedere getransplanteerde graft. Om die reden is het beter om een vergelijking te maken op basis van het te behandelen gebied en de totale behandelprijs. Verder geldt op onderstaande tarieven een toeslag voor meer specialistische haartransplantaties, zoals kroeshaar en haarsparende behandelingen.

Behandelgebied en aantal grafts

Op basis van het behandelgebied kunt u als indicatie rekening houden met het volgende aantal grafts.

Een behandeling van kleine inhammen: 500 – 750 grafts. Voorbeeld behandeling: lees de ervaring van Dennis Schouten.

Een behandeling van grote inhammen: 1250 – 1500 grafts. Voorbeeld behandeling: lees de ervaring van Hein Otterspeer.

Een behandeling van de voorlijn: 1250 – 1500 grafts. Voorbeeld behandeling: lees de ervaring van Jurriën Hendrikx.

Een behandeling van de kruin: 1750 – 2000 grafts. Voorbeeld behandeling: lees de ervaring van Stijn van Dongen.

Een behandeling van de voorlijn en kruin: 2500+ grafts. Voorbeeld behandeling: lees de ervaring van Willem Langenberg.

Onderaan de prijstabel vindt u eventuele aanbiedingen die van toepassing zijn.

Prijslijst 2024

Aantal Grafts
Prijs per behandeling
Met € 300 seizoenskorting
500
€ 3.250
€ 2.950
750
€ 3.750
€ 3.450
1000
€ 4.300
€ 4.000
1250
€ 4.750
€ 4.450
1500
€ 5.100
€ 4.800
1750
€ 5.480
€ 5.180
2000
€ 5.800
€ 5.500
2250
€ 6.015
€ 5.715
2500
€ 6.250
€ 5.950
2750
€ 6.405
€ 6.105
3000
€ 6.500
€ 6.200

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Het gratis en vrijblijvende consult

Tijdens het consultgesprek worden de verschillende behandeltechnieken met u besproken en het benodigde aantal grafts voor uw situatie. De kwaliteit van uw haren, uw huid en het te behandelen gebied wordt beoordeeld door een ervaren specialist. Op basis daarvan ontvangt u een persoonlijk behandelplan voor uw haaruitval en verdere haaruitval preventie. Daarna heeft u een overzicht van de haartransplantatie kosten waarop u kunt rekenen. Er is ook ruime gelegenheid om de vragen te stellen die u misschien heeft. Voor het consultgesprek nodigen we u graag uit op onze locatie in Rotterdam. Dit is ook de locatie waar alle behandelingen plaatsvinden. De duur van het gesprek is ongeveer een uur.

Last Minute data

Plan uw behandeling op één van de beschikbare Last Minute data en ontvang een aantrekkelijke extra korting van 10%. Deze aanbieding is geldig in combinatie met andere lopende acties.

Actuele beschikbaarheid Last Minute data

Om nu of later gebruik te kunnen maken van een Last Minute datum is een (telefonische) consultafspraak verplicht. Tijdens het consultgesprek zal beoordeeld worden of (en welke type) behandeling mogelijk is. Daarnaast ontvangt u informatie over de voor- en nazorg. Dit zijn de beschikbare Last Minute data van dit moment:

Er zijn op dit moment geen Last Minute data beschikbaar.

Zantman Kliniek

Zantman Kliniek is opgericht in 1976 en daarmee de eerste haartransplantatie specialist in Nederland. Vele jaren aan kennis en ervaring zijn terug te zien in de kwaliteit van de behandelingen. Bij Zantman Kliniek worden de behandelingen gedaan volgens de nieuwste FUE methode. Met een FUE behandeling bij Zantman Kliniek bent u zeker van de volgende garanties:

 • Meer dan
  45 jaar ervaring
 • Deskundig en betrouwbaar
 • Zorgvuldig en
  persoonlijk
 • Natuurlijke
  resultaten

Vragen over de kosten van uw haartransplantatie?

Heeft u nog vragen over de haartransplantatie kosten of wilt u graag meer weten over de haartransplantatie kosten voor specifieke behandelingen? Neem dan contact met ons, we beantwoorden graag uw vragen. U kunt uw vraag over de haartransplantatie kosten ook stellen via de chatfunctie op onze website. Of raadpleeg onderstaande blogs gerelateerd aan de haartransplantatie prijzen:

Veelgestelde vragen over de haartransplantatie kosten

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Persoonlijk en deskundig

Zantman Kliniek is aangesloten bij