<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1057282981511170&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Baardtransplantatie

Deze behandeling wordt gedaan om een baard op te vullen. Een baard haartransplantatie is meestal minder dan 500 grafts. Het is een behandeling die vaak mooie resultaten geeft. Deze behandeling in minder geschikt om een niet bestaande baard te transplanteren. Dit komt omdat de structuur van hoofdhaar over het algemeen veel fijner is dan baardhaar. Wanneer een volledig getransplanteerde baard lang gedragen wordt, dan wordt dit structuurverschil duidelijk zichtbaar. Wanneer de baard na de transplantatie gemillimeterd blijft, geeft dit wel een mooi, natuurlijk resultaat.

MEER INFORMATIE OVER HET CONSULT

Baardhaartransplantatie

Een FUE baardhaartransplantatie is een behandeling voor het herstellen van de baardgroei. Dit kan variëren van een klein stukje zo groot als een vingerafdruk tot een hele baard. Het resultaat van de behandeling is blijvend en het getransplanteerde haar kan op dezelfde manier verzorgd worden als oorspronkelijk baardhaar. Zantman Kliniek heeft veel ervaring met deze specialistische FUE behandeling.

FUE baardhaartransplantatie methode

Bij een baardhaartransplantatie is het met de FUE-methode (Follicle Unit Extraction) mogelijk om de behandeling haarsparend uit te voeren. Haarsparend betekent dat in het gebied waar de haren uitgehaald worden (de achterzijde van uw hoofd) alleen een smalle strook gemillimeterd wordt. De rest van het haar kan lang gehouden worden. Bij de FUE methode worden Het maken van de incisies en het plaatsen van de grafts (haarzakjes) is compelexer dan bij een reguliere FUE behandeling. Dit wordt veroorzaakt door de natuurlijke, zeer schuine groeirichting van een baard strak langs de huid. Bij Zantman Kliniek heeft het medisch team veel ervaring in het op deze manier plaatsen van grafts.

Verloop van de behandeling

Een baardhaartransplantatie wordt gedaan met de FUE-methode (Follicle Unit Extraction). Eén voor één verwijdert onze hairtechnician grafts (haarzakjes) uit een donorgebied op de achterzijde van uw hoofd. De grafts worden gecontroleerd op kwaliteit en daarna één voor één teruggeplaatst op de plekken waar u dat wilt. Na de behandeling vallen de haren meestal eerst uit. Na 3 maanden gaan de haarzakjes nieuwe haren produceren. Het volle resultaat is zichtbaar na 8 tot 12 maanden. De getransplanteerde grafts blijven uw leven lang nieuwe haartjes produceren.

Aantal grafts voor een behandeling

Het aantal grafts dat nodig is, hangt af van de oppervlakte van het te behandelen gebied en de gewenste transplantatiedichtheid. Het aantal grafts bij een baardtransplantatie kan variëren van 50 tot 1250 grafts. Voor een persoonlijke indicatie kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend consult of foto's insturen voor een behandelindicatie. Tijdens een consult zal een specialist u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden, de kosten en de behandelprocedure. Met deze informatie kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Ontvang vandaag een persoonlijke behandelindicatie

Vraag per e-mail een prijs- en behandelindicatie aan. De foto's van het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum.

U ontvangt dan vandaag nog een prijs- en behandelindicatie per e-mail.

Nog vragen over deze behandelingen?
Vraag het aan een specialist.

DIRECT CONSULT AANVRAGEN