<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1057282981511170&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Baardtransplantatie

Deze behandeling wordt gedaan om een baard op te vullen. Een baard haartransplantatie is meestal minder dan 500 grafts. Het is een behandeling die vaak mooie resultaten geeft. Deze behandeling is minder geschikt om een niet bestaande baard te transplanteren. De structuur van hoofdhaar is over het algemeen veel fijner is dan baardhaar. Wanneer een volledig getransplanteerde baard lang gedragen wordt, dan wordt dit structuurverschil duidelijk zichtbaar. Wanneer de baard na de transplantatie gemillimeterd blijft, geeft dit wel een mooi resultaat.

MEER INFORMATIE OVER HET CONSULT

Baardhaartransplantatie

Een FUE baardhaartransplantatie is een behandeling voor het herstellen van de baardgroei. Dit kan variëren van een klein stukje zo groot als een vingerafdruk tot een hele baard. Het resultaat van de behandeling is blijvend en het getransplanteerde haar kan op dezelfde manier verzorgd worden als oorspronkelijk baardhaar. Zantman Kliniek heeft veel ervaring met deze specialistische FUE behandeling.

FUE baardhaartransplantatie methode

Bij een baardhaartransplantatie is het met de FUE-methode (Follicle Unit Extraction) mogelijk om de behandeling haarsparend uit te voeren. Haarsparend betekent dat in het gebied waar de haren uitgehaald worden (de achterzijde van uw hoofd) alleen een smalle strook gemillimeterd wordt. De rest van het haar kan lang gehouden worden. Bij de FUE baardtransplantatie is het plaatsen van grafts (haarzakjes) compelexer dan bij een reguliere FUE behandeling. Bij Zantman Kliniek heeft het medisch team veel ervaring in deze specialistische behandeling.

Verloop van de behandeling

Een baardhaartransplantatie wordt meestal gedaan volgens de FUE-methode (Follicle Unit Extraction). Eén voor één halen de assistentes de grafts (groepjes haarzakjes) uit het donorgebied op de achterzijde van uw hoofd. De grafts worden, na het maken van de incisisies, één voor één geplaatst in het te behandelen gebied. Na de behandeling zullen de wondjes van de incisies na gemiddeld 10 dagen genezen zijn. Het resultaat is 8 tot 12 maanden na de behandeling volledig zichtbaar. De getransplanteerde grafts blijven uw leven lang nieuwe haartjes produceren.

Aantal grafts voor een behandeling

Het aantal grafts dat nodig is, hangt af van de oppervlakte van het te behandelen gebied en de gewenste transplantatiedichtheid. Het aantal grafts bij een baardtransplantatie kan variëren van 50 tot 1250 grafts. Voor een persoonlijke indicatie kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend consult of foto's insturen voor een behandelindicatie. Tijdens een consult zal een specialist u uitgebreid voorlichten over de mogelijkheden, de kosten en de behandelprocedure. Met deze informatie kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Ontvang vandaag een persoonlijke behandelindicatie

Vraag per e-mail een prijs- en behandelindicatie aan. De foto's van het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum.

U ontvangt dan vandaag nog een prijs- en behandelindicatie per e-mail.

Nog vragen over deze behandelingen?
Vraag het aan een specialist.

DIRECT CONSULT AANVRAGEN