Haarsparende haartransplantatie

Met de FUE haarsparende haartransplantatie is het mogelijk om de FUE behandeling uit te voeren, zonder het hele haar te millimeteren. Bij een haarsparende haartransplantatie wordt alleen een smalle strook haar in het donorgebied geschoren. Of soms bestaat het donorgebied voor de haartransplantatie alleen uit twee smallere stroken. Het overige haar valt dan over het donorgebied van de haartransplantatie heen. Op deze manier kan het bestaande kapsel behouden worden. Voor mensen met lang haar is de FUE haarsparende haartransplantatie methode een uitkomst. Een veelgestelde vraag is in dat geval: ‘Hoeveel grafts heb ik nodig?’ Een haarsparende haartransplantatie is mogelijk tot 1500 grafts.

Semi-haarsparende haartransplantatie

Een variatie op de FUE haarsparende haartransplantatie, is de semi-haarsparende transplantatie. Bij deze behandeling wordt het donorgebied opgeschoren. Het haar bovenop het hoofd kan tijdens de behandeling lang gehouden worden. Voor mensen met een opgeschoren kapsel is de FUE semi-haarsparende haartransplantatie behandeling een goede keuze. Het donorgebied wordt hoog opgeschoren tot de kruin. Deze behandeling is mogelijk tot 1500 of soms 1750 grafts.

‘Geweldig dat deze behandelingen vandaag de dag mogelijk zijn’

Sjors Ultee
LEES DE ERVARING VAN SJORS
Schermafbeelding 2021-09-22 om 17.15.01

HAARSPARENDE TRANSPLANTATIE GARANTIES

Met een haartransplantatie worden groepjes haarzakjes herverdeeld vanuit het donorgebied (meestal de achterkant van het hoofd), naar het te transplanteren gebied. Een haartransplantatie is een bewezen en betrouwbare methode om een gebied waar de haren zijn uitgevallen, blijvend te herstellen. Met een haarsparende haartransplantatie voor mannen en vrouwen bij Zantman Kliniek bent u zeker van de volgende garanties:

Meer dan 45 jaar ervaring: de behandelingen worden verricht door een team van zeer ervaren artsen en assistentes. Zantman Kliniek is al meer dan 45 jaar specialist in haartransplantatie behandelingen.

Zekerheid van goed resultaat: op iedere behandeling geven we een 100% tevredenheidsgarantie. Een advies voor de toekomst: we gaan zorgvuldig om met het beschikbare donorgebied en we implanteren met een natuurlijk resultaat.

Deskundige nazorg: wij vinden het belangrijk dat u ook na de haarsparende haartransplantatie behandeling altijd bij ons terecht kunt met vragen. Uw behandelend arts blijft ook in de jaren na uw behandeling beschikbaar voor advies en controleafspraken.

Een uitstekende haartransplantatie ervaring: klanten beoordelen ons met een 9,6. Bekijk de ervaringen van anderen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt een haartransplantatie?

Een haartransplantatie is het verplaatsen van gezonde haarzakjes naar kale gebieden die ontstaan zijn door haaruitval. De FUE methode is wereldwijd de meest toegepaste haartransplantatie methode. Bij deze haartransplantatie behandeling worden de groepjes haarzakjes (grafts) één voor één uit het donorgebied weggehaald. Het donorgebied is in de meeste gevallen de achterzijde van het hoofd. Daarna worden deze geplaatst in het gebied waar het haar is uitgevallen.  

In de meeste gevallen wordt haaruitval veroorzaakt doordat de haarzakjes gevoelig zijn voor het DHT hormoon. De haren aan de achterzijde van het hoofd, zijn ongevoelig voor het DHT hormoon en zullen na verplaatsing nieuwe haren blijven produceren. Een haartransplantatie is daardoor een blijvende en natuurlijke oplossing voor het behandelen van haaruitval.

Hoe lang duurt een haartransplantatie behandeling?

Een haartransplantatie is een dagbehandeling. Gemiddeld duurt een behandeling 6 tot 7 uur. 

Wat is de minimum leeftijd voor een haartransplantatie?

Voor een eventuele behandeling heeft Zantman Kliniek een ondergrens van 18 jaar en tot 21 jaar vragen wij om betrokkenheid van de ouders bij de beslissing om te behandelen. Wanneer er voor die tijd haarproblemen zijn, is het wel mogelijk om op consult te komen. We kunnen de ontwikkeling van het haaruitval dan monitoren en eventueel haaruitval preventie adviseren.

Is een haartransplantatie pijnlijk?

Tijdens de behandeling wordt u plaatselijk verdoofd. Daardoor is er niets te voelen van de behandeling. Eigenlijk zijn de verdovingsprikjes het meest pijnlijke van de hele behandeling.

Na een behandeling kunt u, in een heel enkel geval, last krijgen van napijn of jeuk. Deze pijn of jeuk kan gemakkelijk verholpen worden door een Paracetamol of een andere pijnstiller te gebruiken.

Wat zijn de kosten van een haartransplantatie behandeling?

De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het benodigde aantal grafts (groepjes haarzakjes). Een kleine behandeling is 500 grafts, een gemiddelde is 1500 grafts en een grote behandeling is 2000+ grafts.

De haartransplantatie kosten staan overzichtelijk op de pagina 'kosten haartransplantatie' die te vinden is in het hoofdmenu. Op deze pagina staan ook de beschikbare Last Minute data en zijn de overige lopende aanbiedingen te vinden.

Hoeveel grafts (groepjes haarzakjes) heb ik nodig voor een haartransplantatie?

Het aantal benodigde grafts voor een haartransplantatie behandeling hangt af van twee factoren. Dat zijn uw persoonlijke wensen en het beschikbare donormateriaal (meestal de achterzijde van uw hoofd).

Een kleine behandeling is 500 tot 1000 grafts. Een gemiddelde behandeling is 1500 grafts. Een grote behandeling is 2000+ grafts.

Ontvang vandaag nog een persoonlijke behandelindicatie

Vraag per e-mail een prijs- en behandelindicatie aan. De foto's van het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum.

U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Plan een gratis en vrijblijvend consultgesprek

DIRECT CONSULT PLANNNEN