HAARSPAREND

Met de komst van de haarsparende FUE haartransplantatie, is het mogelijk om met lang haar een FUE behandeling uit te voeren. Hierbij wordt alleen een smalle strook haar in het donorgebied geschoren. Het lange haar valt er na de behandeling overheen en op die manier kan het bestaande kapsel behouden worden. 

Semi-haarsparend
Voor mensen met lang haar is de FUE haarsparende methode echt een uitkomst. Voor mensen met een opgeschoren kapsel, kan de FUE semi-haarsparende methode geschikt zijn. Daarbij wordt het donorgebied opgeschoren tot de kruin. Het haar bovenop het hoofd kan lang gehouden wordden. Deze behandeling is mogelijk tot 1500 of soms 1750 grafts. Dit is afhankelijk van het te behandelen gebied.

Resultaat-Zantman

Voor-en-na Zantman kliniek

‘Geweldig dat deze behandelingen vandaag de dag mogelijk zijn’

Sjors Ultee
LEES DE ERVARING VAN SJORS
Zantman_20200424_-8LowRes

HAARTRANSPLANTATIE GARANTIES ZANTMAN KLINIEK

Met een haartransplantatie worden groepjes haarzakjes herverdeeld vanuit het donorgebied (meestal de achterkant van uw hoofd) naar het te transplanteren gebied. Een haartransplantatie is een bewezen en betrouwbare methode om een gebied waar de haren zijn uitgevallen blijvend te herstellen. Met een behandeling bij Zantman Kliniek kiest u voor:

• Een behandeling die wordt verricht door een team van zeer ervaren artsen en assistentes. Zantman Kliniek is al meer dan 45 jaar specialist in haartransplantatie behandelingen.

• Zekerheid van goed resultaat. Op iedere behandeling geven wij een 100% tevredenheidsgarantie.

• Een advies voor de toekomst. We gaan zorgvuldig om met het beschikbare donorgebied en implanteren met een natuurlijk resultaat.

• Deskundige nazorg: wij vinden het belangrijk dat u ook na de behandeling altijd bij ons terecht kunt met vragen. Uw behandelend arts blijft ook in de jaren na uw behandeling beschikbaar voor advies en controle afspraken.

• Een uitstekende haartransplantatie ervaring. Klanten beoordelen ons met een 9,6. Bekijk de ervaringen van anderen hier.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wordt een haartransplantatie vergoed door de verzekeraar?

Er zijn enkele verzekeraars dit een haartransplantatie vergoeden, maar dat is meestal tegen hoge premies. Informeer hiervoor bij uw verzekeraar naar de mogelijkheden. Soms is het een overweging waard in combinatie met andere cosmetische behandelingen.

Wat is de minimum leeftijd voor een haartransplantatie?

Bij Zantman Kliniek adviseren we een minimumleeftijd van 20 jaar. Wanneer er voor die tijd haarproblemen zijn, is het wel mogelijk om op consult te komen. We kunnen de ontwikkeling van het haaruitval dan monitoren en eventueel haaruitval preventie voorschrijven.

Is een haartransplantatie een pijnlijke ingreep?

Nee. Tijdens de behandeling wordt er plaatselijk verdoofd. Daardoor is er niets te voelen van de behandeling. In een heel enkel geval kan er de eerste dagen na een behandeling wel sprake zijn van napijn. Deze pijn kan verlicht worden door een Paracetamol of een andere pijnstiller te gebruiken.

Hoe lang duurt een haartransplantatie behandeling?

Een haartransplantatie is een dagbehandeling. Gemiddeld duurt een behandeling 8 tot 9 uur. Het is prettig wanneer u goed uitgerust bent voor de behandeldag. Dan is het makkelijker om de behandeling rustig te ondergaan. 

Wat kost een haartransplantatie behandeling?

De kosten van een haartransplantatie behandeling zijn afhankelijk van meerdere factoren. De belangrijkste is het aantal grafts dat getransplanteerd moet worden. De haartransplantatie kosten liggen gemiddeld rond de 2.000 tot 5000 euro voor een kleine behandeling. Bij een grotere behandeling, dan is het 5.000 tot 10.000 euro. Voor een gerichte prijsindicatie kunt u het beste foto's insturen per e-mail. U ontvangt dan binnen 1 werkdag een prijsindicatie van één van onze specialisten.

Nog vragen over deze behandelingen?
Vraag het aan een specialist.

DIRECT CONSULT AANVRAGEN