SK-BRIGHT-Zantman-ZR-2-2560x1216
Face your confidence

AL 45 jaar een
vertrouwd gezicht

Resultaat door ervaring. Sinds 1976 de kliniek voor bewezen haartransplantatie technieken en behandelingen met persoonlijke aandacht.

hero-icon

Wie zijn wij?

Zantman Kliniek is al sinds 1976 een betrouwbare naam in de medische wereld en de eerste kliniek in Nederland voor haartransplantatie. Als focuskliniek voor haartransplantatie is Zantman Kliniek ook ervaren in de meer specialistische haartransplantatie behandelingen zoals wenkbrauw- en baard haartransplantatie, kroes haartransplantatie en reconstructieve haartransplantaties.

De artsen van Zantman Kliniek werken samen met internationale collega’s en zijn lid van International Society of Hair Restoration Surgery. Op die manier en door eigen onderzoek blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie. Daarnaast volgt Zantman Kliniek de onderzoeken over haartransplantaties en andere gerelateerde onderzoeksgebieden op de voet. Dr. Olga van Putten-Rademaker MSc heeft daarin als hoofd behandelend arts van Zantman Kliniek een grote rol. We vinden het als haarkliniek belangrijk om u persoonlijk te begeleiden tijdens de hele behandeling, inclusief de voorlichting vooraf en de voor- en nazorg. Bij Zantman Kliniek staan uw persoonlijke wensen centraal en bepalen we samen met u wat de beste behandeling is van uw haaruitval.

Medisch team

Het team van Zantman Kliniek bestaat uit zeer ervaren haartransplantatie artsen en hair technicians.

 

Dr. Olga van Putten - Rademaker MSc

BIG registratienummer 59023398801

Als hoofd behandelend arts is Dr. Olga van Putten – Rademaker arts MSc verantwoordelijk voor de medische staf en de kwaliteit van de zorg bij Zantman Kliniek. Zij voert al sinds 1984 haartransplantaties uit. Omgerekend komt dit uit op vele duizenden behandelingen in de afgelopen dertig jaar. Als arts blijft zij zich altijd verder ontwikkelen en verdiept ze zich in de laatste ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie. Haar jarenlange universitaire onderzoeken hebben internationale publicaties opgeleverd. Op basis van deze onderzoeken selecteert zij uit de ontwikkelingen op andere gebieden de bruikbare elementen en past die toe op haartransplantaties in geval van haaruitval.

 

Dr. Aicha Zerrouki - Lobiyed MSc

BIG registratienummer 99048633001

Als esthetisch arts is Dr. Aicha Zerrouki – Lobiyed MSc verantwoordelijk voor haartransplantatie behandelingen bij Zantman Kliniek. Zij heeft ervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde Nederlandse haartransplantatie klinieken en is sinds 2018 werkzaam bij Zantman Kliniek en voert een groot deel van de haartransplantaties uit. Als esthetisch arts is ze lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Chirurgie (NVvCC)

Maak kennis met onze specialisten

Dr. van Putten-Rademaker MSc
Haartransplantatiearts
Dr. Zerrouki-Lobiyed
Haartransplantatiearts
Angela
Haartransplantatie assistente
Daisy
Haartransplantatie assistente
Loreain
Haartransplantatie assistente
Heleen
Haartransplantatie assistente
Manouk
Haartransplantatie assistente
Maya
Haartransplantatie assistente
Miryea
Haartransplantatie assistente
Nancy
Haartransplantatie consulente en assistente
Cora
Haartransplantatie consulente
Albert
Haartransplantatie consulent
Marian
Administratief medewerker
Jantiene
Kliniekmanager

International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS)

De artsen van Zantman Kliniek zijn aangesloten bij de International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS). ISHRS is een wereldwijde non-profit medische vereniging en dé toonaangevende autoriteit op het gebied van haarverliesbehandeling en -herstel. Met meer dan 1.000 leden in 70 landen over de hele wereld, streeft het ISHRS naar het bereiken van excellentie in resultaten door het bevorderen van de hoogste standaarden van medische praktijk, medische ethiek en onderzoek in de medische haarherstelindustrie. 

 

Gecertificeerde hair technicians

De verpleegkundigen en doktersassistenten van Zantman Kliniek worden intern opgeleid tot hair technician. Zantman Kliniek heeft een vast eigen team van hair technicians met jarenlange ervaring ook in de meer specialistische haartransplantatie behandelingen zoals haarsparend en kroes.

 

Plan een vrijblijvend consult gesprek

op locatie in Rotterdam
Zantman-133-bewerktLowRes@2x-2
DIRECT CONSULT AANVRAGEN
Zantman-133-bewerktLowRes@2x-2