• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Jurriën Hendrikx

Als influencer is Jurriën Hendrikx vaak in beeld. Bijvoorbeeld voor zijn maar liefst 900.000 TikTok-volgers en 150.000 YouTube-abbonnees. Allemaal leuk en aardig, er was alleen één probleem. “Ik heb de haargenen van m’n vader. Mooie man, maar da’s niet best”, lacht Jurriën. “Mijn kapsel was eigenlijk te slecht om er nog iets van te maken, maar ik vond mezelf ook nog te jong om helemaal kaal te gaan.” En dus was hij er al snel uit. Op naar Zantman.

Via een goede vriend  

“Via via kwam ik bij Zantman terecht”, vertelt Jurriën. “Een vriend had goede ervaringen. Vervolgens ging ik Googlen en zag ik alleen maar positieve reviews. En voor mij was het ook belangrijk dat ik lekker in de buurt terecht kon. Geen tripje naar Turkije voor mij.” Jurriën nam contact op en plande een consult in, met een bijzonder verzoek. “Voor mijn socials wilde ik graag een timelapse maken van de ingreep. Bij Zantman reageerden ze heel enthousiast. Binnenkort komt de video online.” 

De haartransplantatie behandeling

Tijd voor de ingreep. “Ik was van te voren toch wel zenuwachtig. Eenmaal in de kliniek aangekomen werd ik goed begeleid en was de spanning zo weg.” Allereerst werden er lijnen op het hoofd van Jurriën getekend om te laten zien wat het eindresultaat zou worden. “Maar dat heb ik aan Zantman overgelaten, zij hebben er immers verstand van. Er waren ook continue mensen bezig het mij zo comfortabel mogelijk te maken. Even pauze? Extra verdoving? Allemaal geen probleem.”  

Er werden bij Jurriën 2000 grafts uit de achterkant van zijn hoofd gehaald, om ze er vervolgens aan de voorkant weer in te zetten. Een procedure waar je een dag zoet mee bent. “Maar ik heb er geen last van gehad. Alles was top geregeld.” Voor het herstel van de ingreep staat een week en die had Jurriën dan ook vrij gepland. “De eerste dagen had ik toch wel last van m’n hoofd, maar dat nam snel af. Gelukkig kon ik snel weer een pet op, zodat je niks meer van de ingreep zag. Na een dag of zes ben ik weer rustig begonnen met werken. En na tien dagen merkte ik helemaal niks meer.” 

Het eindresultaat

“Met het eindresultaat ben ik echt superblij. Het is precies geworden wat ik wilde. En de service van Zantman was top, van begin tot eind. Omdat ik het zo jong heb laten doen is de kans bijna 100% dat ik over een jaar of vijf nog eens terug moet. Dan ga ik ook zeker weer naar Zantman.”

Jurriën Hendrikx voor en na de haartransplantatie

Op onderstaande afbeeldingen ziet u Jurriën Hendrikx voor en na de haartransplantatie bij Zantman Kliniek.

Resultaat

Lees ook deze ervaringen

De haartransplantatie ervaring van

Jeroen Spitzenberger

”Het grappige is: voor zo’n rol vind ik kaal geen enkel probleem, maar ik heb ook nog een privéleven.”
De haartransplantatie ervaring van

Joost Seilberger

”Ik wil praten met een kliniek waar Joost ertoe doet en niet Billy The Kit.”
De haartransplantatie ervaring van

Pieter Hulst

”Een kapper bepaalt zo’n 3 weken hoe je erbij loopt. Deze mensen zijn je kappers voor 30 jaar.”

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Persoonlijk en deskundig

Zantman Kliniek is aangesloten bij