• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

FUE haartransplantatie vs FUT haartransplantatie

De voordelen van een FUE haartransplantatie behandeling boven een FUT haartransplantatie behandeling. Veel mensen die op zoek zijn naar welke behandeling het meest geschikt is zoeken vaak op FUE vs FUT haartransplantatie. Er is al enige tijd een discussie aan de gang over wat de meest succesvolle haartransplantatie methode is. Aan de ene kant zijn […]

De voordelen van een FUE haartransplantatie behandeling boven een FUT haartransplantatie behandeling.

Veel mensen die op zoek zijn naar welke behandeling het meest geschikt is zoeken vaak op FUE vs FUT haartransplantatie. Er is al enige tijd een discussie aan de gang over wat de meest succesvolle haartransplantatie methode is.

Aan de ene kant zijn er mensen die een FUE haartransplantatie beter vinden in vergelijking met een FUT haartransplantatie. Aan de andere kant zijn er mensen die denken dat een FUT haartransplantatie de beste resultaten geeft. In dit artikel behandelen we dit onderwerp en geven we aan wie er in onze optiek gelijk heeft. Wie er gelijk heeft hangt af van bepaalde factoren als het aantal benodigde grafts, het aantal haren in het donorgebied en de bijbehorende kwaliteit van deze haren. De laatste jaren is de FUE haartransplantatie behandeling erg populair geworden. Naar onze mening is dit niet zonder reden.

We sommen hieronder vijf redenen op waarom de FUE techniek de laatste jaren in populariteit is gestegen.

1. De FUE haartransplantatie zorgt voor een hogere dichtheid en daardoor goede dekking met een natuurlijk resultaat. Dit mag gezien worden als een van de belangrijkste redenen waarom mensen vaker kiezen voor een FUE behandeling. Normaliter kunnen er met een FUE dus meer haren per vierkante centimeter worden getransplanteerd.

2. Wanneer een haartransplantatie litteken voor u een probleem vormt kunt u het beste kiezen voor een FUE haartransplantatie.

3. De duur van de genezing is vele malen korter bij een FUE haartransplantatie in vergelijking met een FUT haartransplantatie. Weer een punt erbij voor FUE in de strijd FUE vs FUT.

4. In uw huid wordt niet gesneden. Mogelijk heeft u op het internet gelezen of gezien dat er bij een haartransplantatie chirurgische messen komen kijken. Bij een FUE haartransplantatie is dit niet aan de orde.

5. Mede doordat er niet wordt gesneden is de hersteltijd van een FUE haartransplantatie vele malen korter. Dit betekent dat u een dag na de behandeling alweer aan het werk kunt. Ook is de napijn van de behandeling hierdoor minder.

Haartransplantatie kliniek Zantman kliniek is met meer dan 45 jaar ervaring dé kliniek met de meeste ervaring op het gebied van FUE haar transplantatie. U kunt kosteloos een afspraak maken voor een consult gesprek om te zien wat bij u de mogelijkheden zijn.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij