• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haartransplantatie inhammen

Haaruitval kent een groot aantal oorzaken. In ruim 95% van de gevallen gaat het echter om alopecia androgenetica, erfelijke haaruitval. Deze erfelijke haaruitval kan zich op verscheidene manieren uitten. Veel mannen krijgen last van een hoog voorhoofd, inhammen en een kale kruin. Het kan echter ook dat de kaalheid zich tot 1 plek beperkt, bijvoorbeeld […]

Haaruitval kent een groot aantal oorzaken. In ruim 95% van de gevallen gaat het echter om alopecia androgenetica, erfelijke haaruitval. Deze erfelijke haaruitval kan zich op verscheidene manieren uitten. Veel mannen krijgen last van een hoog voorhoofd, inhammen en een kale kruin. Het kan echter ook dat de kaalheid zich tot 1 plek beperkt, bijvoorbeeld de inhammen.

In dit geval is haartransplantatie inhammen mogelijk een goede oplossing. Voordat u overgaat tot een haartransplantatie, moet u een aantal dingen weten. Heeft u bijvoorbeeld de juiste haargroeimiddelen geprobeerd. Soms zijn deze haargroeimiddelen of medicijnen nodig om de haaruitval een halt toe te roepen.

Haargroeimiddelen inhammen

Vaak worden inhammen als erg vervelend beschouwd. Dit is immers waar u altijd tegenaan kijkt. Wanneer de inhammen groter worden of de haren dunner, kiezen veel mensen er vaak voor eerst haargroeimiddelen te gebruiken. Haargroeimiddelen inhammen zijn dan ook erg populair. Helaas moeten we u vertellen dat veel haargroeimiddelen voor de inhammen niet of nauwelijks werken. Ze helpen vaak wel om de haaruitval te stabiliseren. Dit is voor veel mensen al een erg grote vooruitgang. Het kan erg vervelend zijn om uw haargrens dag na dag verder te zien terug trekken. Er zijn twee populaire haargroeimiddelen. Minoxidil en finasteride. Beide haargroeimiddelen werken beter op de kruin. Het is vaak wel mogelijk om de haargroeimiddelen te combineren met een haartransplantatie inhammen.

Haartransplantatie inhammen

Veel mannen kiezen tegenwoordig voor een haartransplantatie inhammen. De inhammen worden als storend ervaren en kunnen mensen erg onzeker maken. Dit komt doordat de inhammen en de haarlijn grotendeels het aangezicht bepalen. Twijfelt u over hoeveel grafts er nodig zijn om de inhammen op te vullen? Vaak gaat het om 500 tot maximaal 2.000 grafts. Wanneer u de haartransplantatie kosten voor de inhammen wilt bepalen, moet u eerst vast (laten) stellen hoeveel grafts er precies nodig zijn. Vervolgens kunt u de haartransplantatie prijzen van de haarkliniek bestuderen, om te bepalen wat voor kosten er precies aan verbonden zullen zijn.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Er is veel te weten over de haartransplantatietechnieken. Naast de verschillen in terminologie, zijn er ook verschillen in technieken die gevolgen hebben voor de kwaliteit van behandelen.

Lees alles over de haartransplantatie behandeling
Haartransplantatie Zantman Kliniek

Haartransplantatie kosten inhammen

Wilt u de haartransplantatie kosten voor de inhammen exact laten bepalen? Dan nodigen we u graag uit in de haartransplantatie kliniek in Rotterdam voor een gratis en geheel vrijblijvend consult. U kunt uw wensen aan de arts en het medisch team voorleggen. Daarnaast kunnen we exact vast stellen hoeveel grafts er nodig zijn en welke investering u kunt doen voor een prachtige bos met haar! U kunt per telefoon of online een consult inplannen.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij