• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haartransplantatie Istanbul

Sommige mensen kiezen tegenwoordig voor een haartransplantatie in het buitenland. Haartransplantatie Istanbul of haartransplantatie Turkije is afgelopen jaren toegenomen in populariteit. Mensen kiezen meestal voor een haartransplantatie, omdat ze een hoofd met veel haar vaak mooier vinden. In bepaalde gevallen kunnen mensen erg onzeker worden door haaruitval. In extreme gevallen kan het zelfs leiden tot […]

Sommige mensen kiezen tegenwoordig voor een haartransplantatie in het buitenland. Haartransplantatie Istanbul of haartransplantatie Turkije is afgelopen jaren toegenomen in populariteit. Mensen kiezen meestal voor een haartransplantatie, omdat ze een hoofd met veel haar vaak mooier vinden. In bepaalde gevallen kunnen mensen erg onzeker worden door haaruitval.

In extreme gevallen kan het zelfs leiden tot depressiviteit. Gelukkig kan tegenwoordig dus vaak iets aan uw haaruitval worden gedaan. Zantman kliniek is een haartransplantatie kliniek met meer dan 45 jaar ervaring.

Haartransplantatie Istanbul

Istanbul is de stad in Turkije waar de meeste haartransplantatie behandelingen worden uitgevoerd. In deze stad wonen miljoenen mensen. Er zijn meer dan 20 haartransplantatie klinieken in deze enkele stad gevestigd. Niet alleen mensen uit Turkije overwegen een haartransplantatie Istanbul. Er zijn ook mensen uit Nederland, België en andere landen die kiezen voor een behandeling in dit land. U begrijpt vast dat er voordelen en nadelen verbonden zijn aan een behandeling in Istanbul.

Haartransplantatie Istanbul ervaringen


Mensen kiezen over het algemeen voor een haartransplantatie in Istanbul vanwege het kostenvoordeel. Houd er echter rekening mee dat de kwaliteit die klinieken bieden in Turkije over het algemeen minder goed is dan in Nederland. Om deze reden is het verstandig altijd een beroep te doen op haartransplantatie Istanbul ervaringen. Onder andere op het forum Haarweb kunt u hier veel informatie over vinden. Een groot aantal uitgebreide ervaringen zijn gedeeld op deze website, vaak inclusief voor en na foto’s. Opvallend is dat er zowel positieve als negatieve ervaringen worden gedeeld op Haarweb. Op de site van Nederlandse Haarstichting is te lezen dat de kwaliteit onder de klinieken in Turkije erg verschilt. Daarnaast wordt aangeraden niet alleen te focussen op de prijs, focus vooral op kwaliteit. Goedkoop kan in bepaalde gevallen namelijk ook uitpakken als duurkoop.

Haartransplantatie Istanbul voordelen


De haartransplantatie Istanbul voordelen zijn vrij voor de hand liggend. Een behandeling in dit land is over het algemeen goedkoper dan in Nederland. Verschil in prijzen haartransplantatie zijn afgelopen jaren echter wel behoorlijk afgenomen.

Haartransplantatie Istanbul nadelen


Er zijn echter ook een aantal nadelen verbonden aan een haartransplantatie in Istanbul. Om te beginnen spreekt de arts en het medisch team vaak niet uw moedertaal en soms zelfs erg slecht Engels. Dit kan een risico vormen voor een mooi resultaat. Daarnaast is de kliniek in Turkije ver van uw huis verwijderd. Mochten er complicaties optreden, dan heeft u een groot probleem. Weeg de voor- en nadelen daarom altijd goed tegen elkaar af.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij