• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haartransplantatie kruin

Haaruitval maakt veel mensen onzeker. Sommige mensen die kaal beginnen te worden, zijn hele dagen bezig met de alsmaar kaler wordende schedel. Het komt vaak voor dat mensen vaker dan 10 maal per dag in de spiegel kijken om nieuwe haaruitval te bespeuren. Haaruitval op de kruin is vaak moeilijk zelf te zien. In eerste instantie kwam u hier wellicht achter door opmerkingen van vrienden of kennissen.

Dit komt namelijk veel voor. Veel mannen krijgen vroeg of laat last van een kale of kalende kruin. Haartransplantatie kruin is dan ook een erg populaire behandeling. Een haartransplantatie op de kruin kan eventueel worden gecombineerd met een haartransplantatie op de inhammen of een haartransplantatie bij de haarlijn. Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden, wanneer u de kruin wilt laten behandelen.

Haartransplantatie kruin

De kruin is voor veel mensen die achter u staan of boven u staan goed zichtbaar. Het valt deze mensen dan ook vaak snel op of iemand een kale of kalende kruin heeft. Wanneer iemand lang is en de kaalheid zich beperkt tot de bovenkant van het hoofd, is het vaak nog niet erg zichtbaar. De kaalheid trekt naarmate men ouder wordt meestal steeds vaker naar achteren. Uiteindelijk komt u er niet meer omheen, u begint daadwerkelijk kaal te worden. Wanneer u ziet dat het haar op de kruin dunner begint te worden, bent u meestal al meer dan de helft van het haar verloren.

Haargroeimiddelen kruin

Er zijn verschillende bewezen haargroeimiddelen. Deze haargroeimiddelen werken het beste op de kruin. Er wordt door veel mensen dan ook gezocht op haargroeimiddelen kruin. Onder andere finasteride en minoxidil werken goed voor de kruin. In veel gevallen kan de haaruitval worden gestabiliseerd. In sommige gevallen kan het haar zelfs weer dikker en voller worden. Er wordt daarom, vooral wanneer u jong bent, vaak aangeraden door klinieken om eerst gedurende een aantal maanden haargroeimiddelen te proberen. Er kan dan worden bekeken hoe de persoon hier op reageert. Vervolgens kan er over worden gegaan op een haartransplantatie kruin.

Haartransplantatie kruin kosten

De kosten van een haartransplantatie op de kruin kunnen sterk verschillen. Haartransplantatie kruin kosten zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de kruin. Wanneer iemand een grote kruin heeft, zijn er meer grafts nodig dan bij een kleine kruin. Daarnaast moet worden bekeken hoe kaal iemand al is en of deze persoon dik haar heeft. Deze factoren zijn allemaal van invloed op het benodigde aantal grafts. Het benodigde aantal grafts is de belangrijkste factor, wanneer wordt gekeken naar de haartransplantatie prijs. U kunt door onze medisch specialisten precies vast laten stellen hoeveel grafts er nodig zijn om bij u het gewenste resultaat te realiseren. U bent van harte welkom bij onze kliniek in Rotterdam, voor een gratis en vrijblijvend consult.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij