• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haartransplantatie methodes

Er zijn slechts weinig haartransplantatie Klinieken die alle haartransplantatie methods kunnen toepassen. Het gaat dan vaak om gespecialiseerde haartransplantatie klinieken. Zantman kliniek is 1 van deze haarklinieken. Met trots kunnen we vertellen dat we zowel de FUE methode als de FUT methode zeer goed beheersen. De FUT methode wordt tegenwoordig steeds minder vaak toegepast. In […]

Er zijn slechts weinig haartransplantatie Klinieken die alle haartransplantatie methods kunnen toepassen. Het gaat dan vaak om gespecialiseerde haartransplantatie klinieken. Zantman kliniek is 1 van deze haarklinieken. Met trots kunnen we vertellen dat we zowel de FUE methode als de FUT methode zeer goed beheersen. De FUT methode wordt tegenwoordig steeds minder vaak toegepast.

In overleg met u kunnen we uw wensen en verwachtingen bespreken. Een haartransplantatie is vaak een geschikte oplossing, wanneer u last heeft van haaruitval.

Haartransplantatie methodes

Er wordt over het algemeen onderscheid gemaakt tussen 2 verschillende haartransplantatie methodes:

  • FUE haartransplantatie methode. Bij deze haartransplantatie methode worden de grafts 1 voor 1 uit het donorgebied verwijderd. Na het verwijderen van de grafts, kunnen deze 1 voor 1 terug worden geplaatst in de hiervoor gemaakte incisies. Ervaren en gespecialiseerde klinieken kunnen met deze FUE methode vaak maximaal 3.000 grafts transplanteren in een dagbehandeling. Mocht u meer grafts willen laten transplanteren, dan is het nodig om de behandeling te verdelen over 2 dagen. Daarnaast is het mogelijk om de FUE haarsparende haartransplantatie te laten doen. Dit is vooral geschikt voor vrouwen en mannen met lang haar. Het haar hoeft dan namelijk niet kort te worden geschoren.
  • FUT haartransplantatie methode. Bij deze haartransplantatie methode wordt een reep huid verwijderd uit de achterkant van het hoofd. Afhankelijk van het benodigde aantal grafts kan de grootte van de reep huid worden aangepast. Deze reep huid wordt verdeeld in grafts van 1 tot 4 haren. Deze grafts kunnen op hun beurt, net als bij de FUE methode, terug worden geplaatst in de incisies. Deze incisies worden gemaakt in het kalende gebied.

Twijfelt u tussen deze haartransplantatie methodes. Lees u van tevoren altijd goed in over de voor- en nadelen van beide methodes voor haartransplantatie. Op onze website worden beide haartransplantatie methodes uitvoerig besproken. Op basis van deze informatie kunt u een goed beeld krijgen hoe beide methodes in hun werk gaan. Daarnaast kan met de arts of het medisch team worden besproken wat voor u het meest geschikt is. Zantman kliniek voert meestal behandelingen uit met de FUE methode.

Consult bij Zantman kliniek

Tijdens het consult in Rotterdam kunt u al uw vragen stellen over haartransplantatie. Onder andere uw donorgebied wordt bekeken. Daarnaast wordt bekeken wat de gewenste haardichtheid is en hoe tot een optimaal haartransplantatie resultaat kan worden bereikt. We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij