• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haartransplantatie of haarwerk

Voor mannen en vrouwen is het soms lastig om te bepalen wat voor hun het meeste geschikt is, een haartransplantatie of haarwerk. Wanneer u bij een haarwerkspecialist komt, wordt mogelijk vaak een haarwerk aangeraden. Bij een haartransplantatie kliniek wordt waarschijnlijk juist vaak een haartransplantatie aangeraden. Haartransplantatie kliniek Zantman kliniek staat bekend om het eerlijke haartransplantatie […]

Voor mannen en vrouwen is het soms lastig om te bepalen wat voor hun het meeste geschikt is, een haartransplantatie of haarwerk. Wanneer u bij een haarwerkspecialist komt, wordt mogelijk vaak een haarwerk aangeraden. Bij een haartransplantatie kliniek wordt waarschijnlijk juist vaak een haartransplantatie aangeraden. Haartransplantatie kliniek Zantman kliniek staat bekend om het eerlijke haartransplantatie advies.

We zoeken samen met u naar het optimaal haalbare haartransplantatie resultaat. Om te bepalen of een haarwerk of haartransplantatie voor u het best geschikt is, zullen we u meer uitleggen over beide onderwerpen.

haartransplantatie-of-haarwerkWat is een haarwerk?
Een ander woord voor haarwerk is pruik. Een haarwerk is meestal van echt haar, een pruik van synthetisch haar. Een haarwerk kan worden gebruikt om een kale plek of een kaal hoofd te bedekken. Voordeel van een haarwerk is dat dit direct resultaat geeft. Daarnaast zijn hoge haardichtheden mogelijk. Een haarwerk wordt vooral gedragen door mensen met haarziekten of alopecia. Gemiddeld gezien dragen bovendien meer vrouwen dan mannen een haarwerk. Er wordt onderscheid gemaakt tussen haarwerken die u tijdelijk draagt en haarwerken die permanent worden gedragen. Haarwerken die tijdelijk worden gedragen, zijn bijvoorbeeld haarwerken voor mensen die hun haar verliezen door kanker. Wanneer er sprake is van een haarziekte, worden haarwerken vaak permanent gedragen.

Wat is een haartransplantatie?
Eigenlijk zegt het woord het zelf al. Tijdens een haartransplantatie worden haren getransplanteerd. Mensen worden kaal door hormonen in het lichaam. Hierdoor worden haren op het hoofd steeds zwakker. Uiteindelijk zullen helemaal geen haren meer groeien. Mensen die last hebben van erfelijke haaruitval, komen in het algemeen in aanmerking voor een haartransplantatie. Er kiezen gemiddeld gezien meer mannen dan vrouwen voor haartransplantatie. Dit heeft onder andere te maken met het haaruitval patroon die vaak voorkomt bij een specifiek geslacht. Toch zien we afgelopen jaren een toename van het aantal vrouwen dat kiest voor haartransplantatie.

Haartransplantatie of haarwerk?
Over het algemeen kiezen mensen met een haarziekte voor haarwerken. Heeft u last van erfelijke haaruitval of alopecia androgenetica? Dan is een haartransplantatie mogelijk een betere oplossing voor u. Mocht u ernstig twijfelen, dan raden we u aan bij minimaal 1 haartransplantatie kliniek en haarwerkspecialist op consult te gaan. Lees u daarnaast goed in over het onderwerp. U kunt dit onder andere doen door fora te raadplegen en haartransplantatie ervaringen voor anderen te bestuderen. Op deze manier kunt u de vraag of een haartransplantatie of haarwerk een betere oplossing is, eenvoudig beantwoorden. We nodigen u graag uit voor een gratis en geheel vrijblijvend consult.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij