• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Haartransplantatie Rotterdam

Er zijn veel mensen met een haarprobleem. De één zit hier veel meer mee dan de ander. Sommige mensen vinden het niet vervelend om kaal te worden. Anderen kunnen dit absoluut niet accepteren. In Nederland bevinden zich veel haartransplantatie klinieken. Veel klinieken zitten in de regio Rotterdam en Amsterdam. Heeft u gezocht op haartransplantatie Rotterdam? […]

Er zijn veel mensen met een haarprobleem. De één zit hier veel meer mee dan de ander. Sommige mensen vinden het niet vervelend om kaal te worden. Anderen kunnen dit absoluut niet accepteren. In Nederland bevinden zich veel haartransplantatie klinieken. Veel klinieken zitten in de regio Rotterdam en Amsterdam. Heeft u gezocht op haartransplantatie Rotterdam? Zantman kliniek bevindt zich in Rotterdam.

Haartransplantatie ervaringen
Voordat u een haartransplantatie ondergaat, is het verstandig om goed vooronderzoek te doen. Het is onder andere verstandig om een beroep te doen op haartransplantatie ervaringen. Er zijn veel mensen die hebben gekozen voor haartransplantatie Rotterdam. Uit gedeelde ervaringen blijkt dat de cliënten van Zantman kliniek zeer tevreden zijn over hun haartransplantatie. Op verschillende websites zijn zeer positieve ervaringen gedeeld over haartransplantatie kliniek Zantman kliniek. Onder andere op ietsmooier.nl en kliniekervaringen.nl wordt rond de 9.0 gescoord. Dit is zeer goed.

Haartransplantatie Rotterdam regio

Zoekt u een goede haartransplantatie kliniek in de regio Rotterdam. Wanneer u zoekt op haartransplantatie Rotterdam komt u al snel uit bij Zantman kliniek. Deze kliniek bevindt zich in de regio Rotterdam. Zantman kliniek heeft ruim 45 jaar ervaring met haartransplantatie. Dit maakt het de meest ervaren kliniek in Nederland.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij