• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Hoe herkent u dunner wordend haar?

Haar is voor veel mensen erg belangrijk. Wanneer u iemand ziet, is het haar vaak het eerste dat u ziet. Wanneer u last krijgt van haaruitval, kan dat u dus erg onzeker maken. Er zijn verschillende manieren om te zien dat uw haar dunner begint te worden. Dit geldt vaak voor zowel mannen als vrouwen.

Haar is voor veel mensen erg belangrijk. Dit is niet zomaar zo. Haar is een echte ‘eye-catcher’. Wanneer u iemand ziet, is het haar vaak het eerste dat u ziet. Pas daarna kijkt u naar de ogen, de mond en andere delen van het gezicht. Wanneer u last krijgt van haaruitval, kan dat u dus erg onzeker maken. Mocht u haaruitval snel opmerken, dan kan haaruitval met haargroeimiddelen in bepaalde gevallen worden gestabiliseerd. Indien u al gedurende lange tijd last heeft van haaruitval, is een haartransplantatie vaak een goede oplossing.

Waaraan kunt u zien dat haar dunner wordt?

Er zijn verschillende manieren om te zien dat uw haar dunner begint te worden. Dit geldt vaak voor zowel mannen als vrouwen. U kunt dus op de volgende zaken letten:

  • Uw scheiding wordt breder en/of zichtbaarder.
  • Uw hoofdhuid verbrandt sneller dan vroeger door de zon.
  • U vindt meer haren op uw kussen.
  • U vindt meer haren in uw doucheputje.
  • Er blijven meer haren dan normaal in uw kam achter.
  • U ziet de hoofdhuid beter door het haar heen komen.

Heeft u altijd last van haaruitval bij deze signalen?

Indien u één of meerdere van bovenstaande signalen opmerkt, zegt dit niet per sé dat u ook last krijgt van dunner haar. Er zijn namelijk bepaalde periodes in het jaar, welke per persoon kan verschillen, waarbij er meer of minder last is van haaruitval.

Indien u zeker wilt weten of u last heeft van erfelijke haaruitval, kunt u dit laten zoeken door een gespecialiseerd dermatoloog. Mocht uw haar zo dun zijn geworden, dat een haartransplantatie de beste optie is, dan nodigen we u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult.

Haargroeimiddelen of haartransplantatie bij dunner wordend haar?

Wilt u weten wat voor u de beste optie is bij dunner wordend haar, een haartransplantatie of haargroeimiddelen? In sommige gevallen is een combinatie hiervan het beste. We raden u daarom aan u goed in te lezen en zich goed te laten voorlichten over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Tijdens een consult bij haartransplantatie kliniek Zantman kliniek kunnen we u veel informatie verstrekken en tonen wat u mag verwachten van haargroeimiddelen of een haartransplantatie.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc.
Haartransplantatie arts
BIG 59023398801
Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc, werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. Met meer dan 35 jaar is zij de meest ervaren haartransplantatie specialist van Nederland. "De zorgvuldige manier van werken bij Zantman Kliniek spreekt mij aan. Daarmee haal je de best mogelijke resultaten met het beschikbare donormateriaal." Haar artikelen gaan over haaruitval in het algemeen en haaruitval preventie in het bijzonder.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij