• Meer dan 45 jaar ervaring
 • Deskundig en betrouwbaar
 • Zorgvuldig en persoonlijk
 • Natuurlijke resultaten

Kan ik zelf de haartransplantatie kosten berekenen?

Sommige mensen kunnen eenvoudig accepteren dat ze kaal beginnen te worden of reeds kaal zijn. Geldt dat ook voor u? Het is u vast niet ontgaan dat er mannen zijn die ‘gewoon’ even de tondeuse over het hoofd halen. In veel gevallen staat het ze nog behoorlijk goed.

Uit onderzoek is echter gebleken dat zelfs deze kaalgeschoren mannen toch graag een volle bos met haar zouden willen hebben. Aan een haartransplantatie zijn alleen wel kosten verbonden. We krijgen vaak de vraag of het mogelijk is om zelf de haartransplantatie kosten te berekenen. De haartransplantatie kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren.

De gewenste haardichtheid na een haartransplantatie

Er zijn verschillende factoren van invloed op het uiteindelijke haartransplantatie resultaat. Uiteraard is één van de belangrijkste factoren of de haartransplantatie behandeling goed is uitgevoerd. De grafts moeten bijvoorbeeld op de juiste manier worden gezet. De groeirichting heeft invloed op hoe het haar uiteindelijk valt en kan worden gemodelleerd.
Hoeveel grafts wenst u per cm2? Het aantal grafts per cm2 is op zijn beurt ook weer van verschillende factoren afhankelijk:

 • De grootte van het donorgebied.
 • De grootte van het ontvangstgebied.
 • De kwaliteit van de grafts.
 • De structuur, dikte en kleur van de grafts en de hoofdhuid.
 • Het budget dat u ter beschikking heeft.

Het is helaas niet bij iedereen mogelijk om een maximaal aantal grafts te transplanteren. Sommige mensen hebben een groot kaal of kalend gebied en slechts weinig donorhaar. Er kan dan slechts een klein gedeelte van het haar worden getransplanteerd naar kale plekken.

Het benodigde aantal grafts

Hoe meer grafts u nodig heeft, hoe hoger de haartransplantatie kosten zullen zijn. Het medisch team en de arts zijn langer bezig met een haartransplantatie met meer grafts. Daarom zal een haartransplantatie behandeling ook duurder zijn, als er meer grafts nodig zijn. Het benodigde aantal grafts is afhankelijk van:

 • Het benodigde aantal grafts per cm2
 • De grootte van het ontvangstgebied
 • Het budget dat u ter beschikking heeft.

De haarkliniek waarvoor u kiest

Een haartransplantatie in het buitenland is vaak goedkoper dan een haartransplantatie in Nederland en België. De kwaliteit van haartransplantatie behandelingen in Nederland is vaak veel hoger. De kwaliteit en het resultaat dat u mag verwachten, verschilt echter wel sterk per kliniek.

Kiest u voor Zantman kliniek, dan kiest u voor een ervaren en betrouwbare haarkliniek. Tóch kan Zantman kliniek voor de kwaliteit aantrekkelijke prijzen bieden. De haartransplantatie kosten bij Zantman kliniek worden door veel cliënten als zeer goed ervaren.

Aanbiedingen waar u gebruik van maakt

Bij Zantman kliniek zijn er verschillende mogelijkheden om korting te krijgen. U kunt onder andere kiezen voor een Last Minute behandeling. Meer informatie hierover vindt u hier

Haartransplantatie kosten zelf berekenen?

Het is mogelijk om zelf een indicatie te maken van de haartransplantatie kosten. Bepaal hoe groot het ontvangstgebied is. Als u weet hoeveel cm2 dit gebied is en u weet het aantal grafts per cm2, dan kunt u berekenen wat de kosten ongeveer zou kunnen zijn. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen naar de kliniek. Dan krijgt u ook een indicatie van de kosten van de haartransplantatie.

Haartransplantatie kosten laten berekenen door Zantman kliniek

Het is het beste om bij ons op consult te komen. We kunnen dan exact berekenen wat de kosten van de haartransplantatie behandeling zullen bedragen. We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult. Neem contact met ons op of plan eenvoudig een gratis en vrijblijvend consultgesprek in onze online agenda.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

C.C.J.M. Jaspers-Bouma
Haartransplantatie consulente
BIG 79002390930
C.C.J.M. Jaspers-Bouma is werkzaam bij Zantman Kliniek als haartransplantatie consulente. Ze is al meer dan 40 jaar werkzaam als verpleegkundige. "Ik vind het belangrijk om met consulten de tijd te nemen voor mensen en hen echt een persoonlijk en compleet advies te geven." Ze schrijft artikelen over de vragen die ze frequent voorbij hoort komen tijdens haar consulten. Daarnaast schrijft ze over de verschillende haartransplantatie methoden en technieken.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij