Welkom!

Hairplus medical care en Zantman Kliniek hebben hebben als klinieken altijd veel samengewerkt. Als gevolg daarvan is Hairplus medical care nu verder gegaan onder de naam Zantman Kliniek.

Overzicht haartransplantatie bekende Nederlanders

Steeds meer bekende Nederlanders kiezen voor een haartransplantatie. We waarderen het enorm dat ze er vaak open en eerlijk over zijn. Dankzij hun functie als rolmodel maken zij deze behandeling namelijk beter bespreekbaar. Dankzij de resultaten die we bij deze personen zien, kunnen anderen een goed beeld krijgen van de mogelijkheden van een haartransplantatie behandeling.

Op deze manier kunnen mensen eenvoudiger bepalen of deze behandeling mogelijk ook voor de henzelf geschikt is.

 

Haartransplantatie Hugo Metsers

Hugo Metsers is een bekende Nederlandse acteur. Hij heeft verschillende briljante rollen gespeeld in zijn leven. Naast acteur houdt hij zich ook bezig met andere werkzaamheden. Hugo Metsers heeft gekozen voor een FUE haartransplantatie. Hier kiezen tegenwoordig veel mensen voor. Een belangrijk voordeel van de FUE methode is dat de hersteltijd erg kort is. Daarnaast blijft er geen litteken achter, wat wel bij de FUT methode het geval is. Hugo Metsers heeft gekozen voor een conservatieve, natuurlijke haarlijn. We verwachten een prachtig resultaat van de haartransplantatie Hugo Metsers.

 

Haartransplantatie Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts was bekend om zijn haar. Hij zette tijdens een uitzending van DWDD plotseling zijn pruik af. Heel Nederland had het er over: Marc-Marie was kaal! Dit had hij jarenlang geheim weten gehouden door een prachtige pruik te dragen. Na het uitkomen voor het kaal zijn, dachten veel mensen dat hij zijn kaalheid had geaccepteerd. De mogelijkheid om weer een mooie haardos te krijgen met zijn eigen haar, sprak deze bekende Nederlander toch aan. Om deze reden heeft hij gekozen voor een haartransplantatie, met een heel mooi resultaat.

 

Haartransplantatie Ronald de Boer

Iemand die ook open en eerlijk uitkomt voor het ondergaan van cosmetische behandelingen, is Ronald de Boer. Hij sprak op tv eerlijk over zijn haartransplantatie en het gebruik van injectables. Over het resultaat van de haartransplantatie Ronald de Boer zijn we zeer te spreken. Er is gekozen voor een conservatieve, natuurlijke haarlijn. Ronald de Boer is samen met zijn broer Frank bekend geworden als voetballer bij Ajax. Deze tweeling is nog vaak terug te zien op tv. Opvallend is dat Ronald al voor een haartransplantatie heeft gekozen. Frank heeft dit niet gedaan. Hierdoor is duidelijk het verschil te zien tussen de haarsituaties van deze twee personen. Ronald de Boer heeft door de haartransplantatie volgens velen een jeugdiger uiterlijk dan zijn tweelingbroer Frank.

 

Haartransplantatie Arie Boomsma

Over sommige bekende Nederlanders is veel informatie te vinden over de haartransplantatie. Een goed voorbeeld is Gerard Joling. Over de haartransplantatie Arie Boomsma is minder informatie te vinden. Hij heeft hier niet zo open over gesproken in de media als andere bekende personen. Toch lijkt het erop dat er sprake is van een haartransplantatie bij Arie Boomsma. Hij ging een tijd lang met gemillimeterd haar door het leven. Het was duidelijk te zien dat hij een teruggetrokken haarlijn had. Afgelopen maanden is hij weer regelmatig op tv geweest, met interessante en spraakmakende programma’s. Dankzij de haartransplantatie van Arie Boomsma, kan hij weer met een prachtig hoofd met haar door het leven. We zijn dan ook erg te spreken over het resultaat van de behandeling.

 

Haartransplantatie Gerard Joling

Dat Gerard Joling wel eens een haartransplantatie heeft ondergaan, zal niemand ontgaan zijn. Toch heeft hij niet alleen maar goede ervaringen met haartransplantatie. Voor zijn eerste haartransplantatie behandeling had hij namelijk gekozen voor de FUT methode. Hierdoor zal hij zijn leven lang een litteken houden op zijn achterhoofd. Een ander nadeel was dat er slechts beperkte hergroei was op de kalende plekken. Hierdoor viel het resultaat dus eigenlijk dubbel tegen. Het uiteindelijke resultaat van de haartransplantatie Gerard Joling is beter. Hij heeft echter wel een groot aantal behandelingen ondergaan. In Nederland is Gerard Joling wellicht de meest besproken persoon die heeft gekozen voor een haartransplantatie.

 

Haartransplantatie Wesley Sneijder

Er zijn een groot aantal voetballers die hebben gekozen voor het laten transplanteren van hun haar. We hadden het eerder al gehad over David Beckham en Wayne Rooney. Er is ook een Nederlandse voetballer, waarbij de haren zijn getransplanteerd. Het gaat om haartransplantatie Wesley Sneijder. Het was veel mensen niet ontgaan dat hij behoorlijk kaal begon te worden rond zijn 23e. Het werd bovenop het hoofd een stuk dunner, de kruin werd dunner en hij had behoorlijke inhammen. Hij heeft gekozen om hier iets aan te laten doen. Dankzij de haartransplantatie van Wesley Sneijder, kan hij weer met een prachtige bos met haar door het leven. Hij kiest ervoor om het haar kort te houden. Dit staat hem erg goed. We kunnen ons voorstellen dat veel twintigers die kaal beginnen te worden jaloers kunnen zijn op het resultaat van deze behandeling.

 

Haartransplantatie Jan de Hoop

Mensen kunnen om uiteenlopende redenen bekend worden. Dit kan komen door de radio, door de krant, maar ook zeker door de tv. Veel mensen in Nederland kennen Jan de Hoop. Jan de Hoop kreeg naarmate hij ouder werd, steeds dunner haar. Daarnaast waren er behoorlijke inhammen te zien. Hij is iemand die veel in de schijnwerpers staat en dus ook veel wordt geconfronteerd met zijn uiterlijk. In dit geval dus ook met zijn haarsituatie. Het resultaat van de haartransplantatie Jan de Hoop is erg mooi. Er is gekozen voor een conservatieve haarlijn en een behoorlijke hoge haardichtheid.

 

Haartransplantatie Peter van der Vorst

Tegenwoordig mogen ook mannen veel bezig zijn met hun uiterlijk. Het woord “hipster” en “metroman” is algemeen ingeburgerd. Het is daarom ook voor mannen steeds minder een taboe om ervoor uit te komen dat ze een haartransplantatie hebben ondergaan. Dit geldt ook voor Peter van der Vorst. Het resultaat van de haartransplantatie Peter van der Vorst is erg mooi. Er is gekozen voor een conservatieve haarlijn, die past bij zijn leeftijd. De haar dichtheid is niet erg hoog. Om deze reden lijkt het haar soms wat dunner. Bijkomend voordeel is dat het resultaat hierdoor wel erg natuurlijk oogt.

 

Haartransplantatie Michael van der Plas

Het is een veel besproken programma, Michael en Barbie. Michael heet voluit eigenlijk Michael van der Plas. Veel mensen spreken echter van “Michael van Barbie”. Barbie is bekend geworden dankzij het programma Oh Oh Cherso. Hierin werd een groep Hagenezen gefilmd die vakantie vierden in Chersonissos. Later heeft Barbie Michael ontmoet. Hierdoor is Michael ook een bekende Nederlander geworden. Tijdens en tv uitzending was de haartransplantatie Michael van der Plas te zien. Het leek alsof het erg pijn deed. Dit was echter mogelijk een beetje overdreven, om het programma aantrekkelijker te maken. Over het resultaat van de haartransplantatie van Michael zijn we echter zeer te spreken.

 

Haartransplantatie Emile Ratelband

Emile Ratelband is jarenlang geleden bekend geworden. Waarschijnlijk kent iedereen in Nederland wel de term “Tsjakka!”. Veel mensen hebben dit tijdenlang geroepen, tijdens allerlei acties. Niet iedereen weet dat Emile Ratelband een haartransplantatie heeft ondergaan. Dit komt mogelijk mede doordat hij nog relatief veel haar had. Er is sprake geweest van een kleine behandeling voor de inhammen en het voorhoofd. Over het resultaat van de haartransplantatie Emile Ratelband zijn we dan ook zeer te spreken. Dit komt mede doordat hij al een goede haardos had.

 

Haartransplantatie Frans Bauer

Frans Bauer staat bekend om zijn leuke persoonlijkheid. Het lijkt altijd gezellig te zijn met deze persoon. Hij is al jarenlang veel op tv. Hij is bekend geworden als zanger en heeft verschillende grote hits gescoord. Dit is ook terug te zien in de programma’s die hij heeft gepresenteerd. Op een gegeven moment begon Frans Bauer aardig kaal te worden. Hij heeft er toen voor gekozen om hier iets aan te laten doen. Over het resultaat van de haartransplantatie Frans Bauer zijn we erg te spreken. Hij kan weer onbezorgd met een goede bos met haar door het leven.

 

Haartransplantatie Ruud Gullit

Indien u Ruud Gullit de laatste tijd op tv heeft gezien, is het u wellicht opgevallen dat hij zijn haar gemillimeterd heeft. Hij heeft echter wel nog een prachtige, symmetrische haarlijn. Wanneer we foto’s bestuderen van deze bekende persoon, vallen een aantal dingen op. Hij is bekend geworden als professioneel voetballer. Hij stond toen eveneens bekend om zijn prachtige haardos. Over de jaren heen is het haar wat dunner geworden en heeft hij ervoor gekozen het haar iets korter te dragen. Op een gegeven moment was er al lichte vorming van inhammen te zien. Dankzij de haartransplantatie Ruud Gullit is hier nu echter niets meer van te zien. We hebben hem nog niet gezien met lang haar, maar we verwachten een prachtig resultaat.

 

Haartransplantatie Demy de Zeeuw

Demy de Zeeuw is een bekende Nederlandse voetballer. Hij heeft gespeeld bij verschillende grote clubs. Hij heeft zelfs ervaring met voetballen bij het Nederlanders elftal. Wat opviel, is dat hij al op vrij jonge leeftijd kaal begon te worden. Om deze reden heeft hij er waarschijnlijk eerder voor gekozen om zijn hoofd kaal te scheren. Net als veel andere kale(nde) mensen, heeft vrijwel iedereen toch liever een volle bos met haar. De haartransplantatie Demy de Zeeuw is erg mooi geworden. Hij heeft meer dan één behandeling ondergaan. Dankzij deze haartransplantaties kan hij weer met een goede bos met haar door het leven.

 

Haartransplantatie
Nieuwsberichten

Zantman Kliniek

Met de oprichting van Zantman Kliniek kwam haartransplantatie in 1976 voor het eerst naar Nederland. In de afgelopen 45 jaar heeft Zantman Kliniek zich gevestigd als specialist in haartransplantatie behandelingen. Via ons kenniscentrum delen we de laatste nieuwsberichten over de kliniek.

Ontvang vandaag een persoonlijke behandelindicatie

Vraag per e-mail een prijs- en behandelindicatie aan. De foto's van het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum.

U ontvangt binnen 1 werkdag een prijs- en behandelindicatie per e-mail.

Heel goed ontvangen en het viel ontzettend mee, super leuk personeel.
, Avenhorn
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Duidelijke uitleg, en vriendelijk personeel.
, Den Haag
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Erg vriendelijk personeel, alles was duidelijk, de lunch was lekker en het ging nog sneller dan verwacht.
, London
9
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Alles vanaf begin tot eind goed geregeld. Vriendelijk personeel dat goed voor je zorgt.
, Haarlem
8
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Vriendelijk en deskundig personeel. Duidelijke uitleg en je voelt je geheel op je gemak.
, IJmuiden
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Ich bin zum zweiten mal in dieser Klinik zur Haartransplantation. Ich empfehle diese Kliniek jeder weiter.
, Deutschland
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Het viel 100% mee
, 's Heerenberg
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Good service, efficient and great hospitality
, Bleiswijk
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Het is te vergelijken met de tandarts en een operatie, erg positief hoe alles is gegaan. Voor niks zitten twijfelen.
, Den Haag
9
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Een hele prettige persoonlijke behandeling tijdens een vreemdsoortige ''ontspannen'' dag
, Barendrecht
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Zeer duidelijk, geduldig, vriendelijk en professioneel, reeële verwachtingen, perfecte begeleiding.
, Badhoevendorp
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Uitermate prettig en vakbekwaam. Zeer vriendelijk en gast gericht.
, Waddinxveen
9
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Ontzettend vriendelijk en deskundig personeel. Iedereen nam alle tijd om een optimaal resultaat te garanderen.
, Stroe
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Ik heb het hier heel fijn ervaren. Iedereen was super vriendelijk
, Badhoevedorp
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Top ervaring. Aanbevelingswaardig !
, Noordwijk
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Vriendelijke,deskudige en vakkundige behandeling met goede voorlichting.
, Zoetermeer
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Hele sympathieke mensen, korte pijn zo gepiept. Professionele begeleiding
, Gent
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Het was iets heftiger dan ik had verwacht. Ben wel tevreden over de behandeling.
, Rotterdam
9
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
De hele ervaring was top! Consult en behandeling verliepen uiterst soepel. Personeel en behandelend artsen waren heel deskundig en vriendelijk ! Absoluut aan te raden !
, Voorburg
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Very clean. Very friendly. Very professional.
, Germany
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
De behandeling was van intake tot en met uitvoering deskundig en voelde vertrouwd. Daarnaast is het team gezellig wat de tijd doet vliegen en de (minimale) pijn doet verzachten.
, Wassenaar
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Top ! Fantastische medewerkers
, Rotterdam
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Erg vriendelijk personeel. Erg op m'n gemak gesteld bij vragen.
, Rosmalen
9
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
Professioneel team en goede voorlichting. Snelle behandeling en beperkte ongemakken.
, Den Haag
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen