• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Tips voor dikker en voller haar

6 eenvoudige tips om uw haar dikker en voller te maken   Vrijwel iedereen met dun haar wilt het haar dikker laten lijken. Deze 6 eenvoudige tips kunnen bij zowel mannen als vrouwen er voor zorgen dat het haar dikker en gezonder lijkt. Verander uw kapsel. Sommige kapsels zorgen ervoor dat het haar dikker en […]

6 eenvoudige tips om uw haar dikker en voller te maken

 

Vrijwel iedereen met dun haar wilt het haar dikker laten lijken. Deze 6 eenvoudige tips kunnen bij zowel mannen als vrouwen er voor zorgen dat het haar dikker en gezonder lijkt.

  • Verander uw kapsel. Sommige kapsels zorgen ervoor dat het haar dikker en voller lijkt, de lengte van het haar speelt hierbij een essentiële rol. Een professionele kapsalon kan u hierbij goed adviseren.
  • Gebruik eengoede shampoo en conditioner, welke een laagje over de haar heen legt, waardoor het haar dikker oogt.
  • Creëer diepte d.m.v. highlights en/of lowlights of kleur het haar. Donkerder haar ziet er vaak dikker uit. Dit is echter wel afhankelijk van uw huidskleur.
  • Creëer volume door het haar op de juiste manier te föhnen, u kunt het haar ondersteboven fohnen.
  • Gebruik een cosmetische Haarverdikker. Deze producten zijn er oa.a. in sprays, poeders en vezels.
  • Voor de meeste mensen blijft een haartransplantatie de beste manier om het haar permanent dikker te laten worden. Bij een haartransplantatie wordt uw donorhaar naar de gewenste kale of kalende gebieden getransplanteerd. Een haartransplantatie kan zeer goed worden gecombineerd met bovenstaande eenvoudige tips, zodat uw haar er nóg voller uitziet. tips-dikker-en-voller-haar

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc.
Haartransplantatie arts
BIG 59023398801
Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc, werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. Met meer dan 35 jaar is zij de meest ervaren haartransplantatie specialist van Nederland. "De zorgvuldige manier van werken bij Zantman Kliniek spreekt mij aan. Daarmee haal je de best mogelijke resultaten met het beschikbare donormateriaal." Haar artikelen gaan over haaruitval in het algemeen en haaruitval preventie in het bijzonder.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij