• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Voortgangsrapport Aderans

WEER EEN STAP VERDER BIJ HET VERMEERDEREN VAN HAARFOLLIKELS Aderans Research Institute (ARI) heeft weer een voortgangsrapport gepubliceerd. Dit in verband met de beëindiging van fase 2 van het klinisch protocol. In totaal hebben er meer dan 350 proefpersonen aan deze studie meegedaan waarbij het effect van de Aderans methode , Ji Gami ®, moet […]

WEER EEN STAP VERDER BIJ HET VERMEERDEREN VAN HAARFOLLIKELS

Aderans Research Institute (ARI) heeft weer een voortgangsrapport gepubliceerd. Dit in verband met de beëindiging van fase 2 van het klinisch protocol.

In totaal hebben er meer dan 350 proefpersonen aan deze studie meegedaan waarbij het effect van de Aderans methode , Ji Gami ®, moet worden vastgesteld.

Vern Lieberman

Deze “Chief Operating Officer”verteld heel blij te zijn met het bereiken van deze mijlpaal. “we kijken er naar uit om onze bevindingen te delen” zei hij.

Wanneer meer nieuws?

Aderans verwacht de resultaten te presenteren zodra de data zijn geanalyseerd.

 

Deze publicatie wordt u aangeboden door Zantman kliniek. Meer publicaties kunt u vinden op nieuws.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc.
Haartransplantatie arts
BIG 59023398801
Drs. O.W. van Putten-Rademaker, MSc, werkt als haartransplantatie arts bij Zantman Kliniek. Met meer dan 35 jaar is zij de meest ervaren haartransplantatie specialist van Nederland. "De zorgvuldige manier van werken bij Zantman Kliniek spreekt mij aan. Daarmee haal je de best mogelijke resultaten met het beschikbare donormateriaal." Haar artikelen gaan over haaruitval in het algemeen en haaruitval preventie in het bijzonder.

Alles weten over haartransplantatie?

Laat u gratis en vrijblijvend informeren tijdens een consultgesprek met één van onze specialisten.

Zantman Kliniek is aangesloten bij