• Meer dan 45 jaar ervaring
 • Deskundig en betrouwbaar
 • Zorgvuldig en persoonlijk
 • Natuurlijke resultaten

Consult: een gratis en vrijblijvend gesprek

Tijdens het consult beoordelen we de kwaliteit van uw haar, de haardichtheid en het te transplanteren gebied. Daarnaast wordt u tijdens het consult voorgelicht over de verschillende behandeltechnieken en de gewenste voor- en nazorg. Het is ook mogelijk om eerst een telefonisch consult te plannen om antwoord te krijgen op de vragen die u heeft. Daarnaast kunnen we u vrijblijvend adviseren over haartransplantatie.

Consultlocatie

Bentincklaan 21a, 3039 KG Rotterdam. Dit is ook de locatie waar de behandelingen en vervolgafspraken plaatsvinden.

Consultagenda

Via onderstaande agenda kunt u zelf een (telefonische) consultafspraak plannen. Komt u er niet uit met het vinden van een geschikte datum en tijd? Onze assistente helpt u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via info@zantmankliniek.nl of 010 – 276 2599.

Een consult bij Zantman Kliniek is gratis en vrijblijvend. Er zijn ook geen kosten verbonden aan vervolgconsulten of controles na uw behandeling.

Consultagenda

Wanneer u ver van de kliniek woont, is het de overweging waard om eerst een telefonisch consult in te plannen. U kunt dit combineren met het insturen van foto’s voor een persoonlijk behandeladvies en eventueel later opvolgen met een consult op locatie.

Ontvang vrijblijvend een behandel- en prijsindicatie

Ontvang per e-mail een haartransplantatie behandel- en prijsindicatie. De foto’s van het donorgebied (de achterzijde van uw hoofd) en het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum. U ontvangt binnen één werkdag een advies per e-mail van één van onze specialisten.

Zantman Kliniek

Zantman Kliniek is specialist in haartransplantatie behandelingen. Als focuskliniek is Zantman Kliniek ook deskundig in complexere behandelingen zoals de haarsparende FUE methode, wenkbrauw- en baardbehandelingen, kroeshaartransplantaties en reconstructieve ingrepen.

 • Meer dan
  45 jaar ervaring
 • Deskundig en
  betrouwbaar
 • Zorgvuldig en
  persoonlijk
 • Natuurlijke
  resultaten

Een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Persoonlijk en deskundig advies

Zantman Kliniek is aangesloten bij