• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Sjors Ultee

SC Cambuur voetbaltrainer Sjors Ultee onderging een haartransplantatie bij Zantman Kliniek. Een beslissing die hij niet zomaar nam. “Het is een ingreep met lange herstelperiode en ik liep al langer met het idee. Niet omdat ik me schaamde voor het kaler worden, maar omdat ik meer haar mooier vind.” Voordat Sjors deze keuze maakte, liet hij zich eerst goed informeren.

Haartransplantaties zijn vaak onderwerp van gesprek in bijvoorbeeld televisieprogramma’s. Van Zantman Kliniek Rotterdam had Sjors Ultee nog niet gehoord voordat hij zich verder in haartransplantatie verdiepte. “Ik zocht online naar haartransplantatieklinieken en kwam zo bij Zantman uit. Ik kon gemakkelijk een afspraak inplannen, waardoor de drempel om langs te gaan laag was. In Rotterdam aangekomen, voelde Sjors meteen dat hij daar goed zat.

Het eerste consultgesprek

”Het consult was erg professioneel. Inhoudelijk vertelde de specialist mij veel over de transplantatie. Ze zijn transparant over de duur van het proces.” Na een ingreep is het genezingsproces bij iedereen anders. “Daar waren ze helder over. Ze gaven me een minimum en maximum aan dagen die nodig zijn voor herstel. Daar kon ik rekening mee houden in mijn eigen planning.

Na het gesprek wist Sjors Ultee het zeker; bij Zantman Kliniek zou hij de FUE haartransplantatie willen ondergaan.Een ingreep waarbij ervaren artsen en assistentes de haarwortels een voor een uit de hoofdhuid halen en na behandeling weer terug in het probleemgebied plaatsen. Het was alleen een kwestie van plannen. De operatie zelf duurt een dag, maar herstel kost meer tijd. “Het was even puzzelen in mijn eigen agenda. Een haartransplantatie is niet te vergelijken met een bezoek aan de tandarts. Ik moest rekening gaan houden met mijn werk als trainer na de ingreep.”

De behandeling en nazorg

Ruim voor de behandeling werd Sjors Ultee via e-mail en telefonisch geïnformeerd over de voorzorg van de dag. “Ik wist bijvoorbeeld dat iemand mij moest komen ophalen. Maar ik kreeg ook te horen dat er voor lunch werd gezorgd. Ik kon ook aangeven dat ik veganistisch eet. Daar werd rekening mee gehouden.” De nazorg is bij een haartransplantatie van groot belang. “Na de transplantatie kreeg ik producten voor de nazorg met een duidelijk stappenplan. Na een paar dagen kon ik bijvoorbeeld voorzichtig mijn haar wassen.”

Vooraf wist de voetbaltrainer dat de eerste twee nachten een uitdaging zouden worden. “Je mag niet liggen op het behandelde gedeelte. Dat maakt slapen ongemakkelijk. Na die twee nachten geneest het stap voor stap. Als ik daar nog vragen over heb, kan ik Zantman Kliniek altijd bellen.” Nu is het een kwestie van wachten voor het resultaat van de haartransplantatie van Sjors Ultee. Na een jaar staat de eindcontrole afspraak gepland voor de beoordeling van het resultaat en voor het maken van nafoto’s.

Gratis en vrijblijvend consult

Kies net als Sjors Ultee voor een haartransplantatie in een betrouwbare haartransplantatiekliniek met ervaren artsen. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek met één van onze specialisten.

Resultaat

Lees ook deze ervaringen

De haartransplantatie ervaring van

Dennis Schouten

”Trekt mijn haar nog verder terug, dan kom ik terug om dat deel bij te laten werken.”
De haartransplantatie ervaring van

Willem Langenberg

”De persoonlijke benadering en de natuurlijke resultaten maakten voor mij het verschil.”
De haartransplantatie ervaring van

Hans Kesting

”Als er wat aan die kruin gedaan kan worden, waarom zou ik het dan niet doen?”

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Persoonlijk en deskundig

Zantman Kliniek is aangesloten bij