• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Hans Kesting

Als bekende Nederlandse acteur is Hans Kesting al vele jaren in het theater en op film/tv te zien. Een aantal jaar geleden merkte hij voor het eerst zijn kale kruin op. Voor zijn werk staat hij veel voor de camera, ook de toneelvoorstellingen worden namelijk gefilmd. “Als ik mezelf later op video terugzag, viel die kale kruin mij op en dacht ik: wat jammer dat daar geen haar meer zit. De kaalheid werd gelukkig niet erger. Het is eigenlijk al een aantal jaar hetzelfde. Op een gegeven moment las ik iets over haartransplantatie. En dat zette mij aan het denken: zou dat iets voor mij zijn?”

Gezond soort ijdelheid

Maar de camera’s blijven draaien en de kale kruin en inhammen bleven hem niet onopgemerkt. “Ik had er nog steeds geen last van, maar het is meer een gezond soort ijdelheid en bepaalde nieuwsgierigheid die mij overtuigde om me opnieuw te verdiepen in een behandeling. Als er wat aan die kruin gedaan kan worden, waarom zou ik het dan niet doen?”

Keuze voor Zantman Kliniek

Hans vond dat een haartransplantatie behandeling ook iets voor hem kon zijn en kwam via-via terecht bij Zantman Kliniek. “Dus de keuze was snel gemaakt. Ik plande direct een consultgesprek in bij Zantman Kliniek. Tijdens dit eerste intakegesprek waren de arts en consulent heel helder. Ze vertelden mij dat ze in iedere behandeling gaan voor een natuurlijk resultaat. Een enorme bos haar is niet realistisch. Maar een kale kruin voller maken, kan heel goed. Het was een prettig, open en constructief gesprek. En vrij snel daarna nam ik de beslissing: ik ga het doen en dit keer écht. Ik plande de behandelafspraak met opzet in de zomerperiode, tijdens mijn vakantie. Zo had ik voldoende tijd en ruimte voor het herstel, voordat ik weer op het podium moest verschijnen.”

Behandeldag

Op de behandeldag zelf moest Hans er al vroeg zijn. “Iedereen was uiterst aardig en behulpzaam. Ik heb opnieuw met de arts gesproken en zij heeft me nogmaals verteld wat me die dag te wachten stond en wat de verwachtingen waren. Tijdens de ochtendsessie ben ik kaal geschoren, is mijn hoofd verdoofd en zijn alle haarzakjes verzameld. ‘s Middags werd ik omringd door verscheidene haartransplantatie assistentes die de haarzakjes (2.055 grafts om precies te zijn) weer netjes terug hebben geplaatst op de kruin en de voorlijn van mijn voorhoofd. Het enige wat eigenlijk bij mij een beetje pijn deed, was de verdoving. Die laat zich het beste vergelijken met een tandartsverdoving.”

Positieve reacties van omgeving

Gelukkig merkt Zantman Kliniek dat steeds minder mannen een haartransplantatie als een taboe zien en dat de omgeving er geen probleem van maakt. Een haartransplantatie zal ook lang niet iedereen direct opvallen. Wat gezien wordt, is dat je kapsel even iets korter is dan normaal. “Ik heb mijn overwegingen om voor haartransplantatie te kiezen met een paar goede vrienden besproken. En die reageerden er eigenlijk allemaal heel goed op. Dus als je dit overweegt, doe het vooral! Ik heb met Zantman Kliniek een hele prettige ervaring en kan ze zeker aanbevelen. De behandeling is nog maar kort geleden uitgevoerd. En over een jaar kun je het resultaat pas goed beoordelen. Dus ik wacht rustig en nieuwsgierig af tot de volgende controleafspraak en hoop natuurlijk dat die kruin dan alweer wat voller is.”

Lees ook deze ervaringen

De haartransplantatie ervaring van

Stijn van Dongen

”Als model is mijn haar enorm belangrijk. Ik ben blij dat ik na mijn haartransplantatie weer veel haar op mijn kruin heb.”
De haartransplantatie ervaring van

Joost Seilberger

”Ik wil praten met een kliniek waar Joost ertoe doet en niet Billy The Kit.”
De haartransplantatie ervaring van

Alain Caron

”Ik wilde mij weer verzorgder en netter voelen. Dus ging ik in gesprek over haartransplantatie.”

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Persoonlijk en deskundig

Zantman Kliniek is aangesloten bij