• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Demy de Zeeuw

Oud-profvoetballer en mede-oprichter van kledingmerk BALR Demy de Zeeuw onderging negen jaar geleden zijn eerste haartransplantatie. Zijn haar liep weer verder terug, dus dacht Demy de Zeeuw weer aan een haartransplantatie. “Mijn agenda was plotseling vrij door de coronacrisis en via een bekende had ik goede verhalen gehoord over Zantman Kliniek.”

Het is het waard!

In zijn voetbalcarrière is Demy de Zeeuw altijd kaal geweest. Toen wist hij al dat hij het mooier vond als hij wel haar had. “Met alle trainingen en wedstrijden hadden we vaak maar twee weken vakantie. Die tijd was te kort om een haartransplantatie te doen en het vervolgens mooi te laten genezen. Het genezingsproces kost tijd en je mag niet sporten voor een paar weken.” Nu kon Demy de Zeeuw de haartransplantatie en het genezingsproces goed plannen in zijn agenda. “Ik moest het sporten en hardlopen even uitstellen. Anders vallen de haartjes al uit en is het resultaat minder goed. Het niet sporten was het waard.”

Er verzorgd uitzien doet heel veel

Met zijn bedrijven Wannahaves, BALR en 433 ontmoet Demy de Zeeuw de grootste bazen op het gebied van social media. In die wereld is uiterlijk enorm belangrijk. Maar dat is niet waarom ondernemer Demy de Zeeuw voor een haartransplantatie koos. “Het maakt mij niet uit wat anderen ervan vinden. Ik vind het er zelf verzorgder uitzien. En als ik me goed voel over mezelf, merk ik dat in alles wat ik doe. Ik schaam me niet om over mijn haartransplantatie te praten. Dat taboe moet veel minder worden.”

De haartransplantatie van Demy de Zeeuw bij Zantman Kliniek

De behandeling van de haartransplantatie bij Demy de Zeeuw was niet nieuw voor hem. Toch vond hij het prettig dat alles via de telefoon nog eens werd uitgelegd. “Ook op de dag zelf kreeg ik duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten. Tijdens de behandeling waren de medewerkers heel betrokken en zorgzaam. Dat geeft vertrouwen.”

Op de behandelde plekken ziet Demy het haar al donkerder worden. “Het haar is nog heel kort, maar ik zie al wel verschil. Dat geeft mezelf meteen een goed gevoel. En ik hoef niets meer te bedekken.” Een aantal maanden na de behandeling zal Demy weer langskomen, om te controleren of alles geneest zoals het hoort.

Lees ook deze ervaringen

De haartransplantatie ervaring van

Stijn van Dongen

”Als model is mijn haar enorm belangrijk. Ik ben blij dat ik na mijn haartransplantatie weer veel haar op mijn kruin heb.”
De haartransplantatie ervaring van

Jurriën Hendrikx

”Mijn kapsel was eigenlijk te slecht om er nog iets van te maken.”
De haartransplantatie ervaring van

Alain Caron

”Ik wilde mij weer verzorgder en netter voelen. Dus ging ik in gesprek over haartransplantatie.”

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Persoonlijk en deskundig

Zantman Kliniek is aangesloten bij