• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Pieter Hulst

Pieter Hulst is verslaggever en programmamaker voor zowel jeugd als volwassenen. Met De proefkeuken en Keuringsdienst van waarde verschijnt hij vaak op televisie. “Ik monteer geregeld mijn eigen hoofd en zag steeds vaker kale plekjes doorkomen. Dat stond steeds vaker wat morsig en slierterig, althans dat vond ik zelf. Ik kon me voorstellen dat dit de inhoud zou afleiden van de programma’s die ik maak. Los hiervan vind ik mezelf ook nog wat jong om kaal te worden. Dus ik wist wat me te doen stond.”

Een vertrouwd gevoel

Nadat Pieter eerst met een andere kliniek had gebeld, tipte zijn buurmeisje hem om Zantman Kliniek te benaderen. “Zo’n kliniek bepaalt hoe je er de rest van je leven bij loopt. Het moet dus echt goed voelen. Gelukkig had ik een fijn gesprek met de arts. Hij vroeg wat ik wilde en dacht met mij mee – realistisch en eerlijk, zonder poespas. Het voelde prettig en vertrouwd, precies wat ik zocht.”

Goed en gecontroleerd de dag door

Het moment was daar. Pieter onderging een haarsparende behandeling met zo’n 1500 grafts. “Ik kwam rond acht uur ’s ochtends binnen en kreeg meteen een goede briefing. Eerder had ik me niet gerealiseerd hoe intens de ingreep zou zijn, met twintig kleine verdovingen en in totaal drieduizend minuscule wondjes. Maar voor zo’n ingrijpende operatie vond ik het ongelooflijk goed en prettig gaan.”

“Tijdens de behandeling vertelden de artsen stapsgewijs wat ze gingen doen. Ze namen mij overal in mee. Intussen kletsten ze met mij over hun werk en hobby’s. Eén van hen grapte: ‘Sommige mensen breien, wij doen dít graag.’ Die luchtige gesprekken en grapjes stelden mij op m’n gemak. Het was een lange dag, maar als het moet, dan het liefst in zo’n gecontroleerde omgeving. Ik had goede hoop dat mijn leven hierna een stuk leuker zou worden. Dat ik over een jaar op de bank zit, eigenlijk een avondje thuis wil blijven, maar dan toch de deur uit ga, want ja, m’n haar zit zo goed.”

Een helder en rustig herstel

Met het nagesprek in zijn achterhoofd en een helder stappenplan op papier kwam Pieter thuis. “De eerste twee dagen moest ik rechtop slapen, dat was geen kermis. Ik voelde me een sufferd en was net een patiënt. Dat was ook niet zo gek, want ik had gewoon tijd nodig om te herstellen van een intense operatie. Het team van Zantman Kliniek stond telefonisch altijd voor mij klaar; zo is mijn herstel ook goed verlopen.”

Tevreden ‘transplantatiemaagd’

“Momenteel voel ik me net een ingezaaide grasmat op een rotonde.” Pieter is erg te spreken over zijn behandeling bij Zantman Kliniek. “Ik was een ‘transplantatiemaagd’, dus ik weet niet goed hoe het bij andere klinieken gaat. Toch kan ik niet bedenken op welk gebied het beter of anders zou kunnen. De medewerkers waren duidelijk en vriendelijk. Hun focus lag op een goede ingreep, zonder glitter of glamour. Dat maakte het vertrouwd en ontspannen.”

“Ik vond het fijn dat ik in een Nederlandse, ervaren kliniek terechtkon. Het vreet veel onnodige energie om je steeds druk te maken om je haar; hopelijk is dat nu verleden tijd. Ik kan niet wachten tot ik erbij loop als Hans Klok”, vertelt Pieter grijnzend.

Gratis consult

Bewandel hetzelfde pad als Pieter Hulst en gun je haar weer een toekomst. Kies voor een haartransplantatie in een ervaren kliniek waar jij en jouw wensen écht gehoord worden. Kom langs voor een gratis consultgesprek met een van onze specialisten en ontdek de mogelijkheden.

Pieter Hulst voor de haartransplantatie

Op onderstaande afbeeldingen ziet u Pieter Hulst voor en tijdens de haartransplantatie bij Zantman Kliniek. De nafoto’s van zijn behandeling worden eind 2024 gemaakt.

Lees ook deze ervaringen

De haartransplantatie ervaring van

Stijn van Dongen

”Als model is mijn haar enorm belangrijk. Ik ben blij dat ik na mijn haartransplantatie weer veel haar op mijn kruin heb.”
De haartransplantatie ervaring van

Hans Kesting

”Als er wat aan die kruin gedaan kan worden, waarom zou ik het dan niet doen?”
De haartransplantatie ervaring van

Andreas van der Hoek

”Op een gegeven moment dacht ik: hier moet ik verandering in brengen. Het kan. Dus waarom niet?’’”

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Persoonlijk en deskundig

Zantman Kliniek is aangesloten bij