Welkom!

Hairplus medical care en Zantman Kliniek hebben hebben als klinieken altijd veel samengewerkt. Als gevolg daarvan is Hairplus medical care nu verder gegaan onder de naam Zantman Kliniek.

HEIN OTTERSPEER

Topschaatser Hein Otterspeer reist de hele wereld rond om zijn kunsten op de baan te vertonen. Recent reed hij nog op de Olympische Winterspelen. Hij won verschillende medailles op NK’s, EK’s en WK’s. Daardoor is hij natuurlijk veel in de publiciteit: “Ik kom vaak in beeld; je hebt veel fotoshoots en dat soort dingen. Mijn inhammen begonnen mij steeds meer op te vallen, dus ik dacht: als je er iets aan kunt doen, waarom niet?”

Goede conditie en snel herstel

Hein koos voor een kleine ingreep bij de Zantman Kliniek. Van de achterkant van zijn hoofd werden enkele grafts gehaald, die er aan de voorkant weer in werden gezet. “De ingreep was zo gepiept. Binnen een paar uur stond ik weer buiten. Die eerste dagen ben je thuis, plan je niks en herstel je rustig. Je hoofd is gevoelig, omdat er kleine incisies zijn gemaakt. Die moeten helen en dat proces wil je niet verstoren.”

Als je een fitte topsporter bent, is de kans groter dat je sneller herstelt dan gemiddeld. “Ik kon ietsje eerder weer activiteiten ondernemen. Ik voelde dat dat kon; als sporter ken je je eigen lijf natuurlijk goed. Na een dag of zes ging ik weer fietsen. Daarna kon ik ook weer vrij snel mijn normale trainingsritme hervatten. Als je je lichaam tijdens de rustperiode met respect behandelt, kun je na een week weer door.”

Veel gelezen over haartransplantatie

“Vanaf het eerste contact heb ik Zantman Kliniek als zeer prettig ervaren. Ik had van tevoren goed m’n huiswerk gedaan en ze stonden zeer goed aangeschreven. Ik stuurde een mailtje en kon snel terecht. Fijn, want als topsporter wil je dingen snel gefikst hebben. Dat kwam nu allemaal perfect uit, omdat ik in de rust zat tussen de schaatsseizoenen. Zo had ik alle tijd om te herstellen en kon ik snel mijn training hervatten. Daar ben ik heel dankbaar voor.”

Niet iets om je voor te schamen

Schaamte voelt Hein niet. “Ik ben er heel open over, tegen m’n omgeving en m’n team. Mijn ingreep was ook maar klein en valt dus minder op. Het was eigenlijk niet eens heel erg nodig, maar meer een puntje van: het zou beter kunnen. Maar toch: als het je gelukkig maakt, waarom zou je het dan niet doen?”

Een nieuw seizoen  

“Ik heb mij goed ingelezen over het onderwerp haartransplantatie en kwam uiteindelijk terecht bij Zantman Kliniek.” Zijn haar moet nog groeien voordat het eindresultaat helemaal zichtbaar is: “Ik ben in ieder geval tevreden. En het is voor 99,99 procent zeker dat ik niet meer terug hoef te komen, omdat ik verder genoeg haar heb. Ook daarover werd ik goed geïnformeerd. Ik zou Zantman Kliniek zeker aanraden. Ik ga vol zelfvertrouwen het nieuwe seizoen in. We zijn goed bezig op de trainingen, dus dat komt helemaal goed.”

Gratis en vrijblijvend consult

Kies net als Hein Otterspeer voor een haartransplantatie in een betrouwbare haartransplantatiekliniek met ervaren artsen. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek met één van onze specialisten.

Hein Otterspeer voor de haartransplantatie

Op onderstaande afbeeldingen ziet u Hein Otterspeer voor en tijdens de haartransplantatie bij Zantman Kliniek.

Lees ook deze ervaringen

De haartransplantatie ervaring van

WILLEM LANGENBERG

“Het is weer wennen met haar. Behalve dat het grijs is in plaats van lichtblond, mag ik ook opeens weer naar de kapper.”

De haartransplantatie ervaring van

Demy De zeeuw

“Het haar is nog heel kort, maar ik zie al wel verschil. Dat geeft mezelf meteen een beter gevoel.”

De haartransplantatie ervaring van

DENNIS SCHOUTEN

“Ik denk dat iedereen onzeker over bepaalde dingen is.. gelukkig heb ik dit kunnen oplossen.”

PLAN GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN CONSULTGESPREK