• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Stijn van Dongen

Als fulltime model wil je er graag goed uitzien. Je haar is daarbij heel belangrijk. Stijn van Dongen merkte dat hij bij zijn kruin steeds kaler werd. Dat voelde niet goed, dus besloot hij naar Zantman kliniek te gaan voor een haartransplantatie.

Modellenwerk vraagt om mooi haar 

“Al acht jaar werk ik als model, fulltime. Mijn uiterlijk is natuurlijk erg belangrijk. Zeker mijn haar. Ik merkte dat ik boven op mijn hoofd een kale plek kreeg. Iets wat wel vaker voorkomt in mijn familie. Ik vind dat niet fijn en daarom besloot ik om naar Zantman kliniek te gaan voor een haartransplantatie op mijn kruin.” 

Een kruin haartransplantatie

“Dit is de nieuwste behandeling, hoorde ik. Ze nemen haren uit een donorgebied en zetten die in de kruin. Ik had de keuze: helemaal kaal of een haarsparende behandeling. Omdat ik in één keer een grotere behandeling wilde doen, ook met het oog op de toekomst, koos ik voor het eerste. Ik kan nu een tijdje geen modellenwerk doen, maar dat is het straks zeker waard.” 

De keuze voor Zantman

“Op social media zag ik positieve ervaringen over deze kliniek en ook hoorde ik van andere modellen over Zantman Kliniek. Daarom besloot ik hierheen te gaan. Je kunt ook naar het buitenland, maar hoe fijn is het dat je aan het eind van de dag weer lekker naar huis kan?” Daarbij was Stijn binnen twee weken al terecht voor zijn behandeling. “Die snelheid vond ik ook top.” Verder prijst hij de grote hoeveelheid kundige werknemers, aandacht, vriendelijkheid en fijne werksfeer. “Het is allemaal handwerk, dus je wilt wel dat mensen daar de tijd voor krijgen. Dat was er zeker.” 

De ervaring van Stijn  

‘’De behandeling bij Zantman Kliniek was echt perfect.” vertelt Stijn, “Ik werd goed ontvangen en kreeg duidelijke uitleg over wat er die dag zou gaan gebeuren. De mensen waren professioneel en gastvrij.” En ook de nazorg bij Zantman Kliniek vindt Stijn prettig: “De behandelaar belde om te vragen hoe het gaat met het herstel. Heel fijn. Over een aantal maanden ga ik nog een keer terug om het eindresultaat te bespreken. De begeleiding is super.

Zantman Kliniek heeft aandacht voor jou

“Het is dichtbij huis, super klantvriendelijk en je kan snel terecht. Als het nodig is, kom ik hier zeker terug. Ik ben heel blij dat ik mijn haartransplantatie op mijn kruin bij Zantman Kliniek liet doen.” 

Gratis en vrijblijvend consult

Kies net als Stijn van Dongen voor een haartransplantatie in een betrouwbare haartransplantatiekliniek met ervaren artsen. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek met één van onze specialisten.

Stijn van Dongen voor en na de haartransplantatie

Op onderstaande afbeeldingen ziet u Stijn van Dongen voor en na de haartransplantatie bij Zantman Kliniek.

Resultaat

Lees ook deze ervaringen

De haartransplantatie ervaring van

Sjors Ultee

”Ik kon gemakkelijk een afspraak inplannen, waardoor de drempel om langs te gaan laag was.”
De haartransplantatie ervaring van

Andreas van der Hoek

”Op een gegeven moment dacht ik: hier moet ik verandering in brengen. Het kan. Dus waarom niet?’’”
De haartransplantatie ervaring van

Pieter Hulst

”Een kapper bepaalt zo’n 3 weken hoe je erbij loopt. Deze mensen zijn je kappers voor 30 jaar.”

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Persoonlijk en deskundig

Zantman Kliniek is aangesloten bij