• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Floris Wyers

Een vierde haartransplantatie? Floris Wyers, bekend van het platform Pure Luxe, had het al uit zijn hoofd gezet. “Ik dacht na drie behandelingen geen donorhaar meer over te hebben.” Maar bij Zantman Kliniek werd de man van de duurste auto’s, horloges en huizen positief verrast. “Ze zeiden tweeduizend haarzakjes te kunnen verplaatsen. Ik heb me daar echt over verbaasd.”

Een veel betere techniek

En dus onderging Floris een vierde haartransplantatie; zijn eerste met de FUE-methode. “Deze techniek waarbij de haarzakjes worden verplaatst, is veel beter. Bij die oude techniek werd er een stuk vel met huid en haar weggesneden uit de ‘eeuwig groeiende krans’ en daarna werd dit vakkundig dichtgenaaid. De littekens heb ik nu nog, van twintig jaar geleden, toen het ook nog eens veel duurder was.”

Wat is één dag op een heel leven?

“Nu is zelfs het herstel prettig”, vervolgt Floris. “Na een paar dagen deed ik mijn dagelijkse dingen weer. En afgelopen weekend was ik al in de bekende horeca te vinden. Je moet alleen uitkijken dat je je hoofd niet stoot, en je moet ook niet in sauna’s gaan zitten of volle bak deadliften.” Zantman Kliniek verstrekt altijd een handig not-to-do lijstje. “Het minst leuke van de transplantatie zijn de verdovingsprikjes vooraf. Maar ik ben een man, ik kan dat allemaal wel aan. Je bent er bovendien snel doorheen. En wat is nou één dag op een heel leven?”

Niemand wil kaal worden

Floris werd op Zantman Kliniek gewezen door een vriend. IJdelheid motiveerde hem tot een nieuwe ingreep. “Alle mannen zijn ijdel, geen van hen wil kaal worden. Ik zie mezelf nooit van achteren, maar als ik een luxe HouseTour video maak of uit een mooie auto stap, en later op de video van die kale plekken op mijn hoofd zie… Ja, ik geef honderd procent toe: dat is wel héél irritant.”

Pet na een paar dagen al af

Floris vindt het belangrijk om een keuze te hebben. “Ik dacht voor de behandeling: ik ga nooit van mijn leven voor kaal. Maar voor deze operatie werd mijn haar geschoren en toen ik mezelf voor het eerst in de spiegel zag, vond ik het reuze meevallen. Eigenlijk vind ik het zelfs wel goed staan. Dus die pet gaat over een paar dagen gewoon af en dan mag heel Nederland het zien. Dat interesseert me niet.”

Een vijfde behandeling?

Komende maanden wordt het resultaat van de haartransplantatie centimeter voor centimeter zichtbaar. “En uiteindelijk kan ik dan kiezen: wel of geen haar.” Een eventuele vijfde behandeling over vele, vele jaren? “Nee, ik denk dat ik nu écht geen donorgebieden meer over heb. Of Zantman Kliniek moet tegen die tijd een mooie manier hebben waarmee het toch wel mogelijk is.”

Ga net als Floris Wyers voor een haartransplantatie in een betrouwbare, ervaren haartransplantatiekliniek. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek met één van onze specialisten.

Floris Wyers voor de haartransplantatie

Op onderstaande afbeeldingen ziet u het resultaat van de haartransplantatie van Floris Wyers bij Zantman Kliniek.

Resultaat

Lees ook deze ervaringen

De haartransplantatie ervaring van

Hein Otterspeer

”Ik heb mij goed ingelezen over het onderwerp haartransplantatie en kwam uiteindelijk terecht bij Zantman Kliniek.”
De haartransplantatie ervaring van

Sjors Ultee

”Ik kon gemakkelijk een afspraak inplannen, waardoor de drempel om langs te gaan laag was.”
De haartransplantatie ervaring van

Stijn van Dongen

”Als model is mijn haar enorm belangrijk. Ik ben blij dat ik na mijn haartransplantatie weer veel haar op mijn kruin heb.”

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Persoonlijk en deskundig

Zantman Kliniek is aangesloten bij