• Meer dan 45 jaar ervaring
  • Deskundig en betrouwbaar
  • Zorgvuldig en persoonlijk
  • Natuurlijke resultaten

Jeroen Spitzenberger

Acteur Jeroen Spitzenberger is bekend van films en series als Süskind, Divorce, Alles is Liefde en Anoniem. Hij speelde Pim Fortuyn in de serie Het jaar van Fortuyn. Daarvoor liep hij een halfjaar helemaal kaal rond. “Het grappige is: voor zo’n rol vind ik dat geen enkel probleem”, vertelt Jeroen. “Maar ik heb ook nog een privéleven, met bepaalde wensen en voorkeuren.”

Het haaruitval proces

Jeroen ziet zichzelf natuurlijk vaak terug op beeld. “En dat is een beetje een proces. Je ziet in de loop der jaren zo’n haarlijn terugtreden, inhammen worden groter. Het is niet mijn grote hobby om mezelf terug te zien, maar het is een consequentie van mijn werk. Dan zie je de verschillen en valt het je op. Ouder worden vind ik geen enkel probleem, maar dat het haar terugtreedt vind ik jammer.”

Het was vooral het langzame proces waar Jeroen zich aan stoorde. “Ben je in één keer bam: kaal, dan kan dat er heel goed uitzien. Maar bij mij ging het zo geleidelijk. Hier wat minder, daar wat dunner… Ik deed m’n best om toch nog leuke kapsels te dragen, maar dat lukte steeds minder goed. Daarbij komt ook: ik ben gewend om zaken heel erg vanuit mijn werk te bekijken. Dus een volle bos met haar geeft dan meer flexibiliteit voor verschillende rollen.”

Vergelijkend warenonderzoek

En dus zat er voor Jeroen maar één ding op: een haartransplantatie. “Ik ga nooit over één nacht ijs. Dus ben ik aan de slag gegaan met vergelijkend warenonderzoek”, lacht Jeroen. “Online kwam ik al snel uit bij Zantman Kliniek. Voornamelijk omdat ik de ervaringsverhalen prettig vond om te lezen. Dan voel je het proces. Ik heb wel meer nodig dan een wervend zinnetje om overgehaald te worden. Daarbij komt dat het de oudste kliniek van Nederland is. Dat gaf me allemaal zo’n goed gevoel. Na het consult was ik helemaal om. Ook dat voelde solide en betrouwbaar. De arts kwam zelfs al even binnenlopen om aan m’n haar te voelen, dat ben ik natuurlijk wel gewend van de visagie op de set.”

Een haarsparende behandeling

Jeroen koos voor een haarsparende behandeling, waarbij 1500 grafts aan de voorkant van zijn hoofd werden teruggeplaatst. “De dag zelf verliep ontspannen, ondanks dat het natuurlijk best spannend was omdat je het voor het eerst meemaakt. Het hele team was erg aardig, betrokken en zorgvuldig. Je komt niet voor verrassingen te staan en de procedure was dan ook zo gepiept. Daarna kreeg ik precies te horen hoe de komende dagen zouden verlopen. Je voelt dat ze zoveel ervaring hebben. En je ziet dat ze lol hebben in hun werk. Dat maakt dat zo’n dag voorbijvliegt terwijl er aan je wordt gefrunnikt”, lacht Jeroen.

Schaamte voelde Jeroen niet. “Mijn omgeving vond het vooral interessant en wilde van alles weten. Ik had het geluk dat ik snel genas en zelfs voorlag op schema. Of ik later ooit nog terug moet is nu moeilijk te zeggen. En vooruitkijken is lastig met mijn werk, dus dat zie ik dan wel. Maar als het zo is, dan hoef ik er geen seconde over na te denken naar welke kliniek ik ga. En komt er morgen een mooie rol voorbij waarvoor ik helemaal kaal moet zijn? Dan doe ik dat direct. Maar ik heb nu tenminste de keuze.”

Gratis en vrijblijvend consult

Ga net als Jeroen Spitzenberger voor een haartransplantatie in een betrouwbare, ervaren haartransplantatiekliniek. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consultgesprek met één van onze specialisten.

Jeroen Spitzenberger voor de haartransplantatie

Op onderstaande afbeeldingen ziet u Jeroen Spitzenberger voor de haartransplantatie bij Zantman Kliniek. Het resultaat van zijn behandeling zal in de loop van 2024 gefotografeerd worden.

Lees ook deze ervaringen

De haartransplantatie ervaring van

Hein Otterspeer

”Ik heb mij goed ingelezen over het onderwerp haartransplantatie en kwam uiteindelijk terecht bij Zantman Kliniek.”
De haartransplantatie ervaring van

Pieter Hulst

”Een kapper bepaalt zo’n 3 weken hoe je erbij loopt. Deze mensen zijn je kappers voor 30 jaar.”
De haartransplantatie ervaring van

Hans Kesting

”Als er wat aan die kruin gedaan kan worden, waarom zou ik het dan niet doen?”

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

Persoonlijk en deskundig

Zantman Kliniek is aangesloten bij