SK-BRIGHT-Zantman-ZR-9
Face your confidence

Haarkliniek Zantman: DE VERTROUWDE SPECIALIST IN HAARTRANSPLANTATIE

Resultaat door ervaring. Sinds 1976 de haarkliniek voor bewezen haartransplantatie technieken en behandelingen met persoonlijke aandacht.

hero-icon

De eerste haarkliniek van Nederland

De kortere term voor haartransplantatie kliniek is haarkliniek. Zantman Kliniek was in 1976 de eerste privé kliniek van Nederland die haartransplantaties aanbood. Daarvoor werden in de Verenigde Saten en andere landen al wel behandelingen gedaan.

Inmiddels meer dan 45 jaar geleden is er veel gebeurt op het gebied van haartransplantatie. Tegenwoordig zijn er in Nederland meerdere haarklinieken te vinden en is de behandeling met de komst van de FUE techniek haartransplantatie toegankelijker geworden. Zantman Kliniek is als haarkliniek volledig gespecialiseerd in dit vakgebied. In combinatie met de jarenlange ervaring maakt dat Zantman Kliniek een betrouwbaar adres voor het oplossen van uw haaruitval probleem.

Zantman Kliniek biedt ook de meer specialistische haartransplantatie behandelingen aan zoals wenkbrauw- en baardtransplantatie. En ook reconstructieve en kroeshaartransplantatie. Het kiezen van een goede haarkliniek is afhankelijk van heel veel factoren. De belangrijkste overweging is dat u er zelf een comfortabel gevoel bij heeft. Wanneer u daaraan twijfelt is het beter om een haartransplantatie behandeling uit te stellen. Het resultaat van de behandeling is blijvend en het maken van een goede keuze is daarom van groot belang.

Maak kennis met de specialisten van onze haarkliniek

Dr. van Putten-Rademaker MSc
Haartransplantatiearts
Dr. Zerrouki-Lobiyed
Haartransplantatiearts
Angela
Haartransplantatie assistente
Daisy
Haartransplantatie assistente
Loarain
Haartransplantatie assistente
Heleen
Haartransplantatie assistente
Manouk
Haartransplantatie assistente
Maya
Haartransplantatie assistente
Miryea
Haartransplantatie assistente
Nancy
Haartransplantatie consulente en assistente
Cora
Haartransplantatie consulente
Albert
Haartransplantatie consulent
Marian
Administratief medewerker
Jantiene
Kliniekmanager

‘IN EEN EERSTE CONSULT LEGGEN WE ALLES ZORGVULDIG UIT’

Portretfoto-Angela
DIRECT CONSULT AANVRAGEN
Portretfoto-Angela

Vragen over de haarkliniek

Wat doet een haarkliniek?

De meeste mensen bedoelen met een haarkliniek een medische instellingen die haartransplantaties verzorgd. Een haarkliniek kan gespecialiseerd zijn in haartransplantatie voor vrouwen, wenkbrauwtransplantatie, baardtransplantatie of bijvoorbeeld haartransplantatie bij inhammen

Een haarkliniek verzorgd geen haarwerkjes, pruiken of andere oplossingen dan haartransplantatie.

Hoe lang bestaat Zantman Haarkliniek?

Zantman Haarkliniek bestaat al meer dan 45 jaar en sinds 1976 zijn wij de meest toonaangevende haartransplantatie kliniek in Nederland. 

Hoeveel mensen werken bij Zantman haarkliniek?

Er werken in verschillende functies meer dan 15 mensen bij Zantman. Al onze collega's proberen u een zo aangenaam mogelijk verblijf in onze kliniek te geven en werken aan een zo goed mogelijk resultaat. Dat is waar Zantman Haarkliniek bekend om staat!