<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1057282981511170&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
SK-BRIGHT-Zantman-ZR-9
Face your confidence

Haarkliniek Zantman: DE VERTROUWDE SPECIALIST IN HAARTRANSPLANTATIE

Resultaat door ervaring. Sinds 1976 de haarkliniek voor bewezen haartransplantatie technieken en behandelingen met persoonlijke aandacht.

hero-icon

De eerste haarkliniek van Nederland

De kortere term voor haartransplantatiekliniek is haarkliniek. Zantman Kliniek was in 1976 de eerste privé kliniek voor haartransplantatie in Nederland. Voor die tijd werden in de Verenigde Saten en andere landen al wel behandelingen gedaan.

Inmiddels meer dan 45 jaar later is er veel gebeurt op het gebied van haartransplantatie. Tegenwoordig zijn er in Nederland meerdere haarklinieken te vinden en is de haartransplantatie behandeling met de komst van de FUE techniek nog toegankelijker geworden. Zantman Kliniek is als haarkliniek volledig gespecialiseerd in dit vakgebied. In combinatie met de jarenlange ervaring maakt dat Zantman Kliniek een vertrouwd adres voor het oplossen van haaruitval problemen.

Zantman Kliniek biedt ook de meer specialistische haartransplantatie behandelingen aan zoals wenkbrauw- en baardtransplantatie. En ook reconstructieve en kroeshaartransplantatie. De kwaliteit van een haarkliniek is afhankelijk van veel factoren. De belangrijkste overweging is dat u er zelf een goed gevoel bij heeft. Wanneer u daaraan twijfelt is het beter om een haartransplantatie behandeling uit te stellen. Het resultaat van de behandeling is blijvend en het maken van een goede keuze is daarom van groot belang.

Lees hier verder waarom wij één van de beste haarklinieken van Nederland genoemd worden. 

Maak kennis met de specialisten van onze haarkliniek

Dr. van Putten-Rademaker MSc
Haartransplantatiearts
Dr. Zerrouki-Lobiyed
Haartransplantatiearts
Angela
Haartransplantatie assistente
Daisy
Haartransplantatie assistente
Loarain
Haartransplantatie assistente
Heleen
Haartransplantatie assistente
Manouk
Haartransplantatie assistente
Maya
Haartransplantatie assistente
Miryea
Haartransplantatie assistente
Nancy
Haartransplantatie consulente en assistente
Cora
Haartransplantatie consulente
Albert
Haartransplantatie consulent
Marian
Administratief medewerker
Jantiene
Kliniekmanager

PLAN EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULTGESPREK

Zantman-kliniek-084--small
DIRECT CONSULT PLANNEN
Zantman-kliniek-084--small

Veelgestelde vragen

Wat doet een haarkliniek?

De meeste mensen bedoelen met een haarkliniek een medische instellingen die haartransplantaties verzorgd. Een haarkliniek kan daarnaast behandelingen aanbieden die mogelijk de haarkwaliteit verbeteren of onderzoek doen naar de oorzaak van haaruitval. Haarkliniek Zantman is volledig gespecialiseerd in haartransplantatie

Een haarkliniek verzorgd geen haarwerken, pruiken of andere oplossingen dan haartransplantatie.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Een haartransplantatie is het verplaatsen van gezonde haarzakjes naar kale gebieden die ontstaan zijn door haaruitval. De FUE methode is wereldwijd de meest toegepaste haartransplantatie methode. Bij deze haartransplantatie behandeling worden de groepjes haarzakjes (grafts) één voor één uit het donorgebied weggehaald. Het donorgebied is in de meeste gevallen de achterzijde van het hoofd. Daarna worden deze geplaatst in het gebied waar het haar is uitgevallen.  

In de meeste gevallen wordt haaruitval veroorzaakt doordat de haarzakjes gevoelig zijn voor het DHT hormoon. De haren aan de achterzijde van het hoofd, zijn ongevoelig voor het DHT hormoon en zullen na verplaatsing nieuwe haren blijven produceren. Een haartransplantatie is daardoor blijvende en natuurlijke oplossing voor het behandelen van haaruitval.

Hoe lang bestaat Zantman haarkliniek?

Zantman Haarkliniek bestaat al meer dan 45 jaar. In 1976 was het met de oprichting van Zantman Kliniek voor het eerst mogelijk om een haartransplantatie in Nederland te ondergaan.

Wat zijn de kosten van een haartransplantatie?

De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het benodigde aantal grafts (groepjes haarzakjes). Een kleine behandeling is 500 grafts, een gemiddelde is 1500 grafts en een grote behandeling is 2000+ grafts.

De haartransplantatie kosten beschreven per aantal grafts staan overzichtelijk op een de pagina kosten haartransplantatie die te vinden is in het hoofdmenu.

Hoeveel grafts (groepjes haarzakjes) heb ik nodig voor een haartransplantatie?

Het aantal benodigde grafts voor een haartransplantatie behandeling hangt af van twee factoren. Dat zijn uw persoonlijke wensen en het beschikbare donormateriaal (meestal de achterzijde van uw hoofd).

Een kleine behandeling is 500 tot 1000 grafts. Een gemiddelde behandeling is 1500 grafts. Een grote behandeling is 2000+ grafts.

Ontvang vandaag nog een persoonlijke behandelindicatie

Vraag per e-mail een prijs- en behandelindicatie aan. De foto's van het te behandelen gebied kunt u daarvoor e-mailen naar info@zantmankliniek.nl. Vermeld daarbij ook uw voor- en achternaam, telefoonnummer en geboortedatum.

U hoort dan zo snel mogelijk van ons.