SK-BRIGHT-Zantman-ZR-9
Face your confidence

Haarkliniek Zantman: DE VERTROUWDE SPECIALIST IN HAARTRANSPLANTATIE

Resultaat door ervaring. Sinds 1976 de haarkliniek voor bewezen haartransplantatie technieken en behandelingen met persoonlijke aandacht.

hero-icon

De eerste haarkliniek van Nederland

De kortere term voor haartransplantatiekliniek is haarkliniek. Zantman Kliniek was in 1976 de eerste privé kliniek voor haartransplantatie in Nederland. Voor die tijd werden in de Verenigde Saten en andere landen al wel behandelingen gedaan.

Inmiddels meer dan 45 jaar later is er veel gebeurt op het gebied van haartransplantatie. Tegenwoordig zijn er in Nederland meerdere haarklinieken te vinden en is de haartransplantatie behandeling met de komst van de FUE techniek nog toegankelijker geworden. Zantman Kliniek is als haarkliniek volledig gespecialiseerd in dit vakgebied. In combinatie met de jarenlange ervaring maakt dat Zantman Kliniek een vertrouwd adres voor het oplossen van haaruitval problemen.

Zantman Kliniek biedt ook de meer specialistische haartransplantatie behandelingen aan zoals wenkbrauw- en baardtransplantatie. En ook reconstructieve en kroeshaartransplantatie. De kwaliteit van een haarkliniek is afhankelijk van veel factoren. De belangrijkste overweging is dat u er zelf een goed gevoel bij heeft. Wanneer u daaraan twijfelt is het beter om een haartransplantatie behandeling uit te stellen. Het resultaat van de behandeling is blijvend en het maken van een goede keuze is daarom van groot belang.

Lees hier verder waarom wij één van de beste haarklinieken van Nederland genoemd worden. 

Maak kennis met de specialisten van onze haarkliniek

Dr. van Putten-Rademaker MSc
Haartransplantatiearts
Dr. Zerrouki-Lobiyed
Haartransplantatiearts
Angela
Haartransplantatie assistente
Daisy
Haartransplantatie assistente
Loarain
Haartransplantatie assistente
Heleen
Haartransplantatie assistente
Manouk
Haartransplantatie assistente
Maya
Haartransplantatie assistente
Miryea
Haartransplantatie assistente
Nancy
Haartransplantatie consulente en assistente
Cora
Haartransplantatie consulente
Albert
Haartransplantatie consulent
Marian
Administratief medewerker
Jantiene
Kliniekmanager

PLAN EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT MET EEN SPECIALIST

Zantman-kliniek-084--small
DIRECT CONSULT AANVRAGEN
Zantman-kliniek-084--small

Veelgestelde vragen

Wat doet een haarkliniek?

De meeste mensen bedoelen met een haarkliniek een medische instellingen die haartransplantaties verzorgd. Een haarkliniek kan daarnaast behandelingen aanbieden die mogelijk de haarkwaliteit verbeteren of onderzoek doen naar de oorzaak van haaruitval. Haarkliniek Zantman is volledig gespecialiseerd in haartransplantatie

Een haarkliniek verzorgd geen haarwerken, pruiken of andere oplossingen dan haartransplantatie.

Hoe werkt een haartransplantatie?

Bij een FUE haartransplantatie - wereldwijd de meest toegepaste methode - worden de groepjes haarzakjes (grafts) één voor één verwijderd uit het donorgebied. Het donorgebied is in de meeste gevallen de achterzijde van het hoofd. Dit is een gebied dat ongevoelig is voor het DHT hormoon - de meest voorkomende oorzaak van haaruitval. De grafts (groepjes haarzakjes) worden daarna geplaatst in het te behandelen gebied. De haarzakjes gaan in het nieuwe gebied haren produceren en biedt daarmee een blijvende oplossing voor het haaruitval.

Hoe lang bestaat Zantman haarkliniek?

Zantman Haarkliniek bestaat al meer dan 45 jaar. In 1976 was het met de oprichting van Zantman Kliniek voor het eerst mogelijk om een haartransplantatie in Nederland te ondergaan.

Wat zijn de kosten van een haartransplantatie?

De kosten van een haartransplantatie zijn afhankelijk van het benodigde aantal grafts (groepjes haarzakjes). Een kleine behandeling is 500 grafts, een gemiddelde is 1500 grafts en een grote behandeling is 2000+ grafts. In het algemeen geldt dat grote behandelingen zijn in verhouding (prijs per graft) goedkoper dan kleine behandelingen. Een kanttekening daarbij is dat een haartransplantatie met onnodig veel grafts, kan resulteren in onzorgvuldigheid en te weinig donormateriaal voor toekomstige problemen. 

De haartransplantatie kosten beschreven per aantal grafts staan overzichtelijk op een de pagina kosten haartransplantatie die te vinden is in het hoofdmenu.