Face your
confidence

Haartransplantatie ervaringen

Zantman Kliniek is opgericht in 1976 en daarmee de eerste haartransplantatie specialist in Nederland. Vele jaren aan kennis en ervaring zijn terug te zien in de kwaliteit van de behandelingen. Bij haarkliniek Zantman zijn in de afgelopen 45 jaar veel mensen u voorgegaan. Op deze pagina delen we graag de haartransplantatie ervaringen van enkele van deze mensen die bij Zantman Kliniek behandeld zijn.

7 februari 2023
Hele professionele mensen, goed geholpen met goed resultaat.
, Den Haag
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
7 februari 2023
Zeer prettige ervaring. Deskundig, enthousiast en professioneel. Fijne dag en keurige uitleg. Dik tevreden !!!!
, Ede
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
7 februari 2023
Zo goed mogelijk ontlast van de klachten. Er werd goed vantevoren uitgelegd wat er ging gebeuren. Erg tevreden.
, Tilburg
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
6 februari 2023
Fijne ervaring en deskundig / vriendelijk personeel
, Poortvliet
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
6 februari 2023
Uitstekende behandeling en dag gehad
, Zwolle
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
3 februari 2023
Het hele team heeft mij op fantastische wijze geholpen. De behandeling voldoet absoluut aan mijn verwachting.
, Amsterdam
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
2 februari 2023
Uitstekende dag gehad
, Romst (België)
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
2 februari 2023
Super op m'n gemak gesteld
, de Koog
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
2 februari 2023
Fijne ontspannen behandeling. Elke handeling wordt vantevoren besproken, waardoor je erg op je gemak bent.
, Medemblik
9
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
1 februari 2023
Zeer vlotte ontvangst. Correcte uitleg over alles. Alles super vlot verlopen.
, Engelmunster (BE)
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
31 januari 2023
Gewoon super.
, Venhuizen
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
30 januari 2023
Heel goed geholpen en ondanks de verdovingen helaas wel pijn ervaren, maar het personeel hielp zo goed mogelijk
, Heiloo
9
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
30 januari 2023
Goede begeleiding met duidelijke uitleg. Eerlijk en transparant over nazorg, risico's en de verwachting.
, Schiedam
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
27 januari 2023
Zeer fijne sfeer en kundige medewerkers. Gezellig als het kan en adequaat als het moet. Zeer gericht op een topresultaat en klanttevredenheid !
, Nigtevecht
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
26 januari 2023
Opnieuw zeer prettige ervaring. Het gevoel is erg goed. Vijf sterren voor de mensen die hier werken.
, Hoogvliet
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
26 januari 2023
Het ging perfect. Nu nog op het resultaat wachten.
, Amsterdam
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
25 januari 2023
Uitstekend.
, Noordwijk
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
23 januari 2023
Geen negatieve ervaringen / ik weet geen verbeterpunten te noemen
, Amersfoort
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
23 januari 2023
Dit is mijn tweede behandeling en het ging sneller dan de vorige keer. Topservice. Mijn vriend kreeg ook lunch. Super lief !
, Heerhugowaard
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
23 januari 2023
Het was een lange dag, maar het team was fantastisch. Goede begeleiding, rustig, attent. Informatief waar nodig.
, Alkmaar
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
20 januari 2023
Ik ben voor de 3e keer hier behandeld. De reden waarom ik terug ben gekomen bij deze kliniek is omdat ik er zeer tevreden over ben (maar duur).
, Dordrecht
9
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
20 januari 2023
Consult en behandeling prima verlopen. Ik kijk uit naar het resultaat
, Lemmer
8
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
19 januari 2023
Goede uitleg vooraf en uitstekende behandeling op de datum zelf. We kijken over een half jaar naar het resultaat, de verwachtingen zijn goed.
, Almere
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen
18 januari 2023
Net als vorige keer professioneel, helder, vriendelijk, geduldig, super. Benieuwd naar het resultaat!
, Amsterdam
10
Bekijk alle klantenvertellen ervaringen

Alain Caron

Chef-kok Alain Caron merkte dat hij de afgelopen tien jaar steeds meer kale plekken kreeg.

“Ik wilde mij weer verzorgder en netter voelen. Dus ging ik in gesprek over haartransplantatie.”

Sjors Ultee

Fortuna Sittard voetbaltrainer Sjors Ultee onderging een haartransplantatie bij Zantman Kliniek.

“Ik kon gemakkelijk een afspraak inplannen, waardoor de drempel om langs te gaan laag was.”

Willem Langenberg

Vrienden en familie van Willem Langenberg zijn hem niet anders gewend dan kaal. Zo loopt hij immers al heel wat jaren rond.

“Het is weer wennen met haar. Behalve dat het grijs is in plaats van lichtblond, moet ik ook opeens weer naar de kapper.”

Demy de Zeeuw

Met zijn bedrijven Wannahaves, BALR en 433 ontmoet Demy de grootste bazen op het gebied van social media. Een wereld waarin uiterlijk enorm belangrijk is. Maar dat is niet waarom de ondernemer voor een haartransplantatie koos.

“Ik ben heel lang kaal geweest, maar ik voel mij beter met haar.”

Dennis Schouten

De jarenlange ervaring en deskundigheid van Zantman Kliniek is voor Dennis Schouten belangrijk

“Trekt mijn haar nog verder terug, dan kom ik terug om dat deel bij te laten werken.”

Christian Visser

Rond zijn 45e kon hij nog met trots van haarstijl variëren, maar hij merkte dat zijn haar langzaamaan steeds dunner werd.

“Ik ging er niet aan onderdoor dat ik haaruitval had, maar was er wel mee bezig.”

Plan een gratis en vrijblijvend consult met een specialist

WILT U GRAAG OP DE HOOGTE GEHOUDEN WORDEN?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Privacyverklaring(Vereist)