www.zantmankliniek.nl /
Beste Haartransplantatiekliniek

Beste haartransplantatiekliniek in Nederland: Zantman Kliniek Rotterdam

Al 45 jaar wordt Zantman Kliniek gerekend tot één van de beste haartransplantatieklinieken van Nederland. Als eerste haarkliniek in Nederland heeft Zantman Kliniek de basis gelegd voor haartransplantaties zoals we dat nu in Nederland kennen. In de afgelopen 45 jaar heeft haartransplantatie in Nederland en wereldwijd een grote ontwikkeling doorgemaakt. Helder en transparant advies door ervaring maakt Zantman Kliniek één van de beste haartransplantatieklinieken. Onze experts hebben een passie voor kwaliteit in behandelingen en het helpen van mensen.

DIRECT CONSULT AANVRAGEN

Kiezen voor een haartransplantatie

Uw haar wordt dunner of u wordt zelfs kaal. Het zijn redenen om na te denken over een haartransplantatie. Dan wilt u zeker weten dat u voor de juiste kliniek kiest. Buiten het feit dat we bij Zantman Kliniek op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, vinden we het vooral belangrijk u van het beste advies te voorzien. En op die manier de juiste verwachtingen te scheppen. Tijdens een consult nemen we graag de tijd om u uitgebreid voor te lichten over de mogelijkheden van haartransplantatie.

Al 45 jaar Zantman Kliniek

Waar het vroeger gebruikelijk was haarwerken en toupets te dragen, bracht Theo Zantman in 1976 de haartransplantatie naar Nederland. Dat gebeurde 45 jaar geleden. De eerste Nederlandse haarkliniek ontstond door een samenwerking met een Engelse kliniek. Het is interessant dat Zantman Kliniek in al die jaren de ontwikkelingen rond haartransplantatie positief heeft kunnen beïnvloeden. We kunnen ons daardoor één van de beste haartransplantatieklinieken van Nederland noemen.

We Kunnen Ons Daarom één van de beste haarklinieken van Nederland noemen!

Meer over 45 jaar Zantman Kliniek

Waarom de beste haartransplantatiekliniek in Nederland

Kiezen voor een haartransplantatie doet u niet zomaar. Over deze ingreep en alles wat daarbij komt kijken, wilt u goed geïnformeerd worden. Wij zijn eerlijk in ons advies. Ook als dit betekent dat een haartransplantatie niet de beste oplossing voor u is. De juiste verwachtingen worden vanaf het begin geschept zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voordat u de behandeldag start, wordt u ingelicht over wat u kunt verwachten, moet meenemen of regelen. Bijvoorbeeld dat wij voor de lunch zorgen en dat u opgehaald moet worden aan het einde van de dag.

Nieuwste technieken

Bij Zantman Kliniek werken we met de FUE techniek. Een methode ontwikkeld om het genezingsproces prettiger te laten verlopen. Vroeger werd de FUT techniek gebruikt voor haartransplantaties. Wereldwijd wordt de FUT methode ingehaald door de FUE methode en deze blijvende verandering is in Nederland ook aan de hand. Als haarkliniek volgen we nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie met aandacht.

‘Niet omdat ik me schaamde, maar omdat ik het een mooie oplossing vind om wat haar op te vullen.’

Sjors Ultee
Zantman_Ervaringen

4 REDENEN

We hebben vier goede redenen waarom wij vinden dat wij tot één van de beste haarklinieken van Nederland behoren. 

01

Eerlijk advies

Eerlijk advies

We geven eerlijk advies. Ook als dit betekent dat een haartransplantatie niet de beste oplossing voor u is. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

02

45 jaar ervaring

45 jaar ervaring

Theo Zantman bracht in 1976 de haartransplantatie naar Nederland. Dat gebeurde 45 jaar geleden. De eerste Nederlandse haarkliniek is een feit.

03

Nieuwste technieken

Nieuwste technieken

We werken met de FUE techniek. Een methode ontwikkeld om het genezingsproces prettiger te laten verlopen.

04

Expertise in haartransplantatie

Expertise

Onze artsen en verpleegkundigen hebben meer dan duizenden succesvolle haartransplantaties uitgevoerd.

Nog vragen over deze behandelingen?
Vraag het aan een specialist.

DIRECT CONSULT AANVRAGEN