<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1057282981511170&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
www.zantmankliniek.nl /
Beste Haartransplantatiekliniek

Kwaliteit van een haartransplantatiekliniek

Al 45 jaar wordt Zantman Kliniek gerekend tot één van de beste haartransplantatieklinieken van Nederland. Als eerste haarkliniek in Nederland heeft Zantman Kliniek de basis gelegd voor haartransplantaties zoals we dat nu in Nederland kennen. In de afgelopen 45 jaar heeft haartransplantatie in Nederland en wereldwijd een grote ontwikkeling doorgemaakt. 

MEER INFORMATIE OVER HET CONSULTGESPREK

Kiezen voor een haartransplantatie

Uw haar wordt dunner of u wordt zelfs kaal. Het zijn redenen om na te denken over een haartransplantatie. Dan wilt u zeker weten dat u voor de juiste kliniek kiest. Buiten het feit dat we bij Zantman Kliniek op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, vinden we het vooral belangrijk u van het beste advies te voorzien. En op die manier de juiste verwachtingen te scheppen. Tijdens een consult nemen we graag de tijd om u uitgebreid voor te lichten over de mogelijkheden van haartransplantatie. Helder en transparant advies door ervaring maakt Zantman Kliniek één van de beste haartransplantatieklinieken. Onze specialisten hebben een passie voor kwaliteit in behandelingen en het helpen van mensen.

Al 45 jaar Zantman Kliniek

Waar het vroeger gebruikelijk was haarwerken en toupets te dragen, kwam in 1976 met de oprichting van Zantman Kliniek ook de mogelijkheid voor haartransplantatie naar Nederland. Zantman Kliniek ontstond door een samenwerking met een Engelse kliniek. Al die jaren heeft de ontwikkeling rond haartransplantatie niet stil gestaan en daar heeft Zantman Kliniek  een zeer positieve bijdrage aan kunnen leveren. Mede daardoor kan Zantman Kliniek één van de beste haartransplantatieklinieken van Nederland genoemd worden.

PLAN EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT MET EEN SPECIALIST

DIRECT CONSULT PLANNEN

Waarom de beste haartransplantatiekliniek in Nederland

Kiezen voor een haartransplantatie doet u niet zomaar. Over deze ingreep en alles wat daarbij komt kijken, wilt u goed geïnformeerd worden. Wij zijn eerlijk in ons advies. Ook als dit betekent dat een haartransplantatie niet de beste oplossing voor u is. De juiste verwachtingen worden vanaf het begin geschept zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Voordat u de behandeldag start, wordt u ingelicht over wat u kunt verwachten, moet meenemen of regelen. Bijvoorbeeld dat wij voor de lunch zorgen en dat u opgehaald moet worden aan het einde van de dag.

Nieuwste technieken

Bij Zantman Kliniek werken we met de FUE techniek. Een methode ontwikkeld om het genezingsproces prettiger te laten verlopen. Vroeger werd de FUT techniek gebruikt voor haartransplantaties. Wereldwijd wordt de FUT methode ingehaald door de FUE methode en deze blijvende verandering is in Nederland ook aan de hand. Als haarkliniek volgen we nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haartransplantatie met aandacht.

‘Niet omdat ik me schaamde, maar omdat ik het een mooie oplossing vind om wat haar op te vullen.’

Sjors Ultee
Zantman_Ervaringen

4 REDENEN

We hebben vier goede redenen waarom wij vinden dat wij tot één van de beste haarklinieken van Nederland behoren. 

01

Eerlijk advies

Eerlijk advies

We geven eerlijk advies. Ook als dit betekent dat een haartransplantatie niet de beste oplossing voor u is. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

02

45 jaar ervaring

45 jaar ervaring

Theo Zantman bracht in 1976 de haartransplantatie naar Nederland. Dat gebeurde 45 jaar geleden. De eerste Nederlandse haarkliniek is een feit.

03

Nieuwste technieken

Nieuwste technieken

We werken met de FUE techniek. Een methode ontwikkeld om het genezingsproces prettiger te laten verlopen.

04

Expertise in haartransplantatie

Expertise

Onze artsen en verpleegkundigen hebben meer dan duizenden succesvolle haartransplantaties uitgevoerd.

PLAN EEN GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULTGESPREK

DIRECT CONSULT PLANNEN